Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Καθαρισμός αέρα » Γερμανός κατασκευαστής καθαριστή αέρα και ασχολείται με ακάρεα σκόνης, τριχωτό κατοικίδιων ζώων και σπόρια μούχλας

Γερμανός κατασκευαστής καθαριστή αέρα και ασχολείται με ακάρεα σκόνης, τριχωτό κατοικίδιων ζώων και σπόρια μούχλας

Προβολές:1     Συγγραφέας:Κίνα κατασκευαστής καθαριστή αέρα     Χρόνος δημοσίευσης: 2021-10-14      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Γερμανός κατασκευαστής καθαριστή αέρα και ασχολείται με ακάρεα σκόνης, τριχωτό κατοικίδιων ζώων και σπόρια μούχλας

Γερμανός κατασκευαστής καθαριστή αέρα και ασχολείται με ακάρεα σκόνης, τριχωτό κατοικίδιων ζώων και σπόρια μούχλας

Καθαρισμός αέραέχει γίνει ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνετε στο σπίτι σήμερα.Αυτή είναι η εποχή της πληροφορίας όπου πολλά πράγματα είναι καλύτερα κατανοητά και δίνονται κατάλληλες λύσεις για να χειριστούν το ίδιο.Μία από τις μεγαλύτερες αιτίες ασθενειών και ασθενειών είναι ο μολυσμένος αέρας.


Υπάρχουν όλα τα είδη των ρύπων που μπορούν να βρεθούν στο σπίτι.Κάθε ρύπος έχει τις δικές του πιθανές επιπτώσεις στην υγεία, οι οποίες μπορεί να είναι πολύ σοβαρές κατά καιρούς.Η κατανόηση των ρύπων που βρίσκονται μέσα στα σπίτια είναι το σημείο εκκίνησης για την εξεύρεση μόνιμης και κατάλληλης λύσης για το ίδιο.

Προμηθευτής καθαριστή αέρα Olansi (9)

Για να διασφαλιστεί ότι έχει επιλεγεί ο καλύτερος γερμανικός καθαριστής αέρα, θα πρέπει να υπάρχει κατανόηση σχετικά με τους ρύπους που υπάρχουν στον αέρα.Με αυτόν τον τρόπο, ο κατασκευαστής του καθαριστή αέρα μπορεί να συστήσει την καλύτερη επιλογή.


Αντιμετώπιση αλλεργιών που προκαλούνται από διαφορετικούς ρύπους

Όταν πρόκειται για αλλεργίες που προκαλούνται από ακάρεα σκόνης, σπόρια μούχλας και τριχόπτωση, χρειάζεται περισσότερος από έναν κανονικό καθαριστή αέρα για να αντιμετωπιστεί το ίδιο όπως χρειάζεται.Τα ακάρεα σκόνης προκαλούν αλλεργίες.Αυτό μπορεί να συμβεί όταν εισπνέονται μέρη του σώματος και περιττώματα σκόνης, ακάρεων.Αυτό μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στο σώμα, κάτι που δεν είναι ποτέ καλό.


Ορισμένες συνθήκες ενθαρρύνουν την ανάπτυξη ακάρεων σκόνης στα κλινοσκεπάσματα.Μπορούν να αναπαραχθούν και να προκαλέσουν πρόβλημα.Είναι σημαντικό πρώτα να ελέγξετε όσο το δυνατόν περισσότερο τα ακάρεα σκόνης.Τα σπόρια μούχλας και η τριχόπτωση πρέπει επίσης να ελέγχονται.Αυτά μπορούν εύκολα να εγκατασταθούν σε χώρους διαβίωσης και να δημιουργήσουν πρόβλημα υγείας εάν δεν αντιμετωπιστούν καλά.


Είναι πιθανό αυτοί οι ρύποι να φιλτραριστούν ενώ είναι ακόμα στον αέρα.Ωστόσο, μόλις τακτοποιηθούν, γίνεται μια εντελώς διαφορετική ιστορία.Οι περισσότεροι καθαριστές αέρα δεν μπορούν να ρουφήξουν τους ισχυρούς παράγοντες αλλεργίας μόλις εγκατασταθούν στα έπιπλα, τις κουρτίνες, τις κουρτίνες, τα κλινοσκεπάσματα και τα μαξιλάρια, ανεξάρτητα από το πόσο μικροσκοπικοί είναι.Οι ρύποι κολλάνε και εγκαθίστανται σε αντικείμενα.Μπορούν να συγκρατηθούν από ηλεκτροστατικές δυνάμεις έως ότου το αεράκι τους αναγκάσει να επαναφερθούν στον αέρα.


Αυτό σημαίνει ολόκληρο σπίτιΚίνα καθαριστής αέραείναι μόνο ένα μέρος της λύσης.Αυτό μειώνει σημαντικά την έκταση των ρύπων στο εσωτερικό.Άλλα πράγματα μπορούν να βοηθήσουν στην εξάλειψη της πηγής ρύπανσης.Ένα καλό παράδειγμα είναι η διατήρηση του ιδανικού επιπέδου υγρασίας.Αυτό μπορεί να μειώσει σημαντικά το ωίδιο, τη μούχλα και τα ακάρεα.Βοηθά επίσης να χρησιμοποιήσετε κλινοσκεπάσματα που είναι αδιάβροχα.Αυτό είναι συχνά υποαλλεργικό.


Σωστός καθαρισμός

Ακόμη και αν υπάρχει ένας καθαριστής αέρα από την Κίνα από τη γερμανική γλώσσα, δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον καθαρισμό.Η χρήση μιας πραγματικής ηλεκτρικής σκούπας HEPA μπορεί να είναι υπέροχο πράγμα.Μια κεντρική ηλεκτρική σκούπα είναι επίσης μια καλή επιλογή.Αυτά τα καθαριστικά μπορούν να απαλλαγούν από τα αλλεργιογόνα ακάρεων σκόνης.Μπορούν επίσης να χειριστούν όλα τα άλλα σωματίδια με τρόπο πριν μπορέσουν να γίνουν αερομεταφερόμενα.


Πρέπει να σημειωθεί ότι τα ακάρεα σκόνης ευδοκιμούν σε υγρά και ζεστά σπίτια.Αυτό συμβαίνει επειδή μπορεί να μειώσει τους ρύπους σε μεγάλο βαθμό.Αυτό σημαίνει ότι η εγκατάσταση ενός αφυγραντήρα για τη ρύθμιση του εσωτερικού αέρα μπορεί να είναι ένα επιπλέον πλεονέκτημα.Η αφύγρανση είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τη μείωση των αλλεργιών στο μούχλα και τη μούχλα μόλις εξαλειφθούν οι διαρροές νερού και οι υγρές περιοχές.Η βλάβη στο νερό μπορεί να κάνει τα πράγματα λίγο δύσκολο να χειριστούν.

China Olansi Manufacturer Air Purifier (64)

Η εγκατάσταση υψηλής ποιότητας καθαριστικών αέρα HEPA και καθαριστών αέρα UVC μπορεί να συμβάλει σημαντικά στον καθαρισμό του αέρα.Διατηρώντας το σπίτι καθαρό κάνει αυτό το όνειρο νοητό και πιο εύκολο να επιτευχθεί. Για περισσότεραΓερμανός κατασκευαστής καθαριστή αέρακαι αντιμετωπίζοντας ακάρεα σκόνης, πιτυρίδα κατοικίδιων ζώων και σπόρια μούχλας, μπορείτε να επισκεφθείτεOlansi Κίναστοhttps://www.olanside.com/για περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου