Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Κίνα καθαριστής αέρα » Δωμάτια που απαιτούν την εγκατάσταση των Olansi σαλόνι καθαρισμού του αέρα

Δωμάτια που απαιτούν την εγκατάσταση των Olansi σαλόνι καθαρισμού του αέρα

Προβολές:0     Συγγραφέας:Κίνα καθαριστής αέρα Κατασκευαστής     Χρόνος δημοσίευσης: 2022-01-18      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Δωμάτια που απαιτούν την εγκατάσταση των Olansi σαλόνι καθαρισμού του αέρα

Δωμάτια που απαιτούν την εγκατάσταση των Olansi σαλόνι καθαρισμού του αέρα

Υπάρχουν διαφορετικοί τύποικαθαρισμού του αέραότι μπορεί κανείς να πάρει για το σπίτι τους. Η επιλογή συχνά εξαρτάται από το πόσο καλά τα καθαρίζει καθαριστής, το είδος των ρύπων του παρόντος, και τις προσωπικές προτιμήσεις του αγοραστή.


Υπάρχουν όλα τα είδη των Olansi καθαρισμού του αέρα, ενώ ορισμένα από αυτά τα κινητά. Κινητό καθαρισμού του αέρα είναι πολύ εύκολο να μεταφέρει από το ένα δωμάτιο στο άλλο. Όταν χρησιμοποιείται το κινητό επιλογή, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μετακινηθεί εύκολα σε μέρη του σπιτιού που έχουν τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα.

Κίνα Olansi καθαριστής αέρα Κατασκευαστής (79)

Κινητό καθαρισμού του αέρα μπορεί να μετακινηθεί στην κουζίνα όταν το φαγητό γίνεται. Στη συνέχεια, στο σαλόνι, όταν κάποιος ίσως χαλάρωση και βλέποντας τηλεόραση, μπορεί να μετακινηθεί στην κρεβατοκάμαρα το βράδυ. Υπάρχουν πολλά οφέλη από τη χρήση των καλύτερων καθαρισμού του αέρα HEPA, και ίσως μια αναγκαιότητα σε σπίτια κόστος.


Υπάρχουν περιπτώσεις, όταν ο καθαριστής αέρα μπορεί να είναι λίγο πάρα πολύ μεγάλο και βαρύ, καθιστώντας αδύνατο να μετακινηθούν σε άλλους χώρους. Σε μια τέτοια περίπτωση, η περιοχή ή το δωμάτιο που είναι ως επί το πλείστον μολύνεται θα μπορούσε πραγματικά να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή φιλτραρίσματος. Μάθετε το μέρος του σπιτιού που έχει βαριά ρύπανση και τοποθετήστε το εκεί.


Η επιλογή της καλύτερης θέσης εξαρτάται επίσης από το είδος της μόλυνσης που υπάρχει στο σπίτι. Αν το κύριο ζήτημα είναι ανά οργή ή σκόνης, ο καθαριστής αέρα είναι σε καλύτερη θέση μέσα στο σαλόνι. Επίσης, αν κάποιος ανησυχεί για την ποιότητα του αέρα, ενώ στον ύπνο, είναι λογικό να τοποθετήσετε ένακαθαριστής αέραεντός του υπνοδωματίου κατά τις ώρες του ύπνου. Πρόκειται για έναν τομέα του σπιτιού, όπου ένα μέρος του χρόνου που δαπανάται κατά τη διάρκεια του ύπνου.


Εκτιμήσεις να κάνουν

Αγοράζοντας ένα καθαριστής αέρα είναι μόνο ένα βήμα. Για να διασφαλιστεί ότι είναι τόσο αποτελεσματική όσο θα έπρεπε να είναι, πρέπει να τοποθετούνται σε κατάλληλη θέση μέσα στο σπίτι. Για ένα καλό αποτέλεσμα, ο καθαριστής αέρα θα πρέπει να τοποθετηθεί κοντά στην πηγή της ρύπανσης. Ωστόσο, πολλά άλλα πράγματα πρέπει να ληφθούν υπόψη, καθώς και.


οσμή πηγές

καθαρισμού του αέρα μπορεί να τοποθετηθεί κοντά στην πηγή της οσμής, αλλά αυτό έχει νόημα μόνο αν ο καθαριστής μπορεί να χειριστεί οσμές. Αυτό μπορεί να είναι ένα μεγάλο πράγμα και πολύ χρήσιμο, στο τέλος της ημέρας. Με την αντιμετώπιση των οσμών πριν εξαπλωθεί στο σπίτι, αυτό σημαίνει ότι παραμένει πάντα περιέχονται καλά. Υπάρχουν συστήματα καθαρισμού του αέρα που έρχονται με ισχυρά φίλτρα που μπορούν να αντιμετωπίσουν τις μυρωδιές. Όταν τοποθετείται κοντά στην πηγή της οσμής, είναι πολύ λειτουργικό και να κρατήσει το σπίτι καθαρό αέρα.


Το μέγεθος του δωματίου

Η επιλογή του δεξιού καθαριστή αέρα UVC ή ο καθαριστής αέρα HEPA σημαίνει ότι το μέγεθος του χώρου που πρέπει να καθαριστεί. Υπάρχουν πολλά λάθη που μπορούν να γίνουν όταν το μέγεθος του δωματίου εξετάζεται. Είναι δυνατή η επιλογή ενός ισχυρού καθαριστή αέρα Olansi για ένα δωμάτιο που είναι πολύ μικρό. Αυτό σημαίνει ότι καίνε πάρα πολλά χρήματα για να εκτελέσετε τον καθαριστή, το οποίο δεν είναι πολύ οικονομικά αποδοτικό. Υπάρχει επίσης το λάθος να τοποθετήσετε έναν καθαριστή αέρα σε ένα μεγάλο δωμάτιο από ό, τι μπορεί να καλύψει.

Κίνα Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα Olansi (49)

Οι περισσότεροι προμηθευτές και οι κατασκευαστές του καθαρισμού αέρα παρέχουν οδηγίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν τα μηχανήματα. Για περισσότερα σχετικά με τα δωμάτια που απαιτούν την εγκατάσταση της OlansiΚαθαρισμοί αέρα καθιστικού, μπορείτε να επισκεφθείτεΟΛΑΝΣΗ Κίναστοhttps://www.olansichina.com/home-air-purifier.htmlΓια περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου