Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Καθαρισμός αέρα » Επιλέγοντας έναν ιδανικό καθαριστή αέρα στις Φιλιππίνες που είναι ασφαλής για παιδιά κάθε ηλικίας στην τάξη του σχολείου

Επιλέγοντας έναν ιδανικό καθαριστή αέρα στις Φιλιππίνες που είναι ασφαλής για παιδιά κάθε ηλικίας στην τάξη του σχολείου

Προβολές:3     Συγγραφέας:Κίνα κατασκευαστής καθαριστή αέρα     Χρόνος δημοσίευσης: 2021-09-30      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Επιλέγοντας έναν ιδανικό καθαριστή αέρα στις Φιλιππίνες που είναι ασφαλής για παιδιά κάθε ηλικίας στην τάξη του σχολείου

Επιλέγοντας έναν ιδανικό καθαριστή αέρα στις Φιλιππίνες που είναι ασφαλής για παιδιά κάθε ηλικίας στην τάξη του σχολείου

Η ποιότητα του αέρα έχει γίνει μείζον ζήτημα, ειδικά στις αστικές περιοχές όπου η ρύπανση είναι τόσο υψηλή.Η ανοσία των παιδιών είναι πολύ χαμηλή, γι 'αυτό επηρεάζονται περισσότερο από τις αλλαγές στο περιβάλλον, συμπεριλαμβανομένων των αλλαγών στην ποιότητα του αέρα.Υπάρχει ο κίνδυνος άσθματος ενός παιδιού και ένα ευρύ φάσμα άλλων επιδράσεων που θα μπορούσαν να προέλθουν από λεπτά σωματίδια, αέρια και χημικά.

Προμηθευτές καθαριστή αέρα Olansi (5)

Σε ένα σπίτι με ένα παιδί ή παιδιά επιλέγοντας έναΦιλιππίνες καθαριστής αέραπρέπει να γίνει με πρόσθετη προφύλαξη.Είναι σημαντικό να διασφαλιστεί ότι η επιλογή που επιλέξατε δεν εκπέμπει αέριο όζοντος το οποίο μπορεί να είναι πολύ επιζήμιο.Είναι επίσης σημαντικό να διασφαλιστεί ότι ο καθαριστής που επιλέξατε μπορεί να αφαιρέσει κάθε είδους αέρια και στερεά από τον αέρα.


Οι πιο συνηθισμένοι ρύποι που υπάρχουν στον αέρα των εσωτερικών χώρων περιλαμβάνουν πτητικές οργανικές ενώσεις, διοξείδιο του θείου, βενζόλιο και φορμαλδεhyδη.Μπορεί επίσης να υπάρχουν εξαιρετικά λεπτά σωματίδια στον αέρα, όπως αιθάλη, καπνός, αλλεργιογόνα ακάρεων σκόνης, ιοί, βακτήρια, τριχόπτωση και ούτω καθεξής.Η επιλογή πρέπει να ταιριάζει με το είδος των ρύπων που πρέπει να απομακρυνθούν από τον αέρα, ενώ ταυτόχρονα είναι ασφαλές για χρήση γύρω από παιδιά.


Το είδος του φιλτραρίσματος που πρέπει να προσέξετε

Για να είστε ασφαλείς, είναι λογικό να συμβιβαστείτε με μια επιλογή με χημική διήθηση και HEPA φιλτράρισμα.Συνήθως, ακόμη και ένας καλός καθαριστής αέρα HEPA μπορεί να μην είναι ο καλύτερος και να μην χειρίζεται αποτελεσματικά την αφαίρεση στερεών σωματιδίων.Μπορεί να μην καταστρέψει χημικά αέρια, τα οποία είναι πολύ επιβλαβή για το αναπνευστικό σύστημα, ειδικά στα παιδιά.


Είναι λογικό να βρείτε έναν καθαριστή αέρα Olansi που συνδυάζει χημική διήθηση και φιλτράρισμα HEPA.Αυτό εξασφαλίζει ότι το καθαριστικό αέρα συλλαμβάνει επίσης αέρια και στερεά.


Σε τι αέρα εκτίθενται τα μωρά;

Ενώ οι καθαριστές αέρα HEPA καιUVC καθαριστές αέραμπορεί να είναι εξαιρετικός στον καθαρισμό του αέρα, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι πηγές ρύπανσης μπορούν να εξαλειφθούν από το σπίτι ακόμη και πριν από την εγκατάσταση συστημάτων καθαρισμού του αέρα.Όλοι οι αερομεταφερόμενοι κίνδυνοι μέσα στο σπίτι πρέπει να εντοπιστούν και να εξαλειφθούν πλήρως, καθώς μπορούν να βλάψουν τα παιδιά.


Υπάρχουν κιτ δοκιμών που μπορούν να διευκολύνουν τις δοκιμές αέρα σε εσωτερικούς χώρους για να μάθετε το είδος των ρύπων μέσα.Γνωρίζοντας τις πηγές των τοξινών, ο έλεγχός τους γίνεται πολύ πιο εύκολος και καθίσταται δυνατή η δημιουργία ενός πολύ υγιούς σπιτιού για τα παιδιά και την οικογένεια στο σύνολό της.


Προφύλαξη

Πολλά από τα φθηνά καθαριστικά αέρα είναι συχνά εξοπλισμένα με φίλτρα HEPA που είναι υποτυπώδη.Κυκλοφορούν σε μεγάλο βαθμό με ισχυρισμούς που είναι μόνο θεωρητικοί και χωρίς κατάλληλο έλεγχο.


Οι περισσότερες από τις αξιώσεις σχετικά με την απόδοση δεν λαμβάνουν υπόψη τυχόν διαρροές που θα μπορούσαν να συμβούν μεταξύ του πλαισίου φίλτρου και του περιβλήματος.Για το λόγο αυτό, η ποιότητα του αέρα διακυβεύεται σε μεγάλο βαθμό.

Προμηθευτές καθαριστή αέρα Olansi (11)

Η καλύτερη λύση είναι να συνεργαστείτε με μια διάσημη εταιρεία καθαρισμού αέρα στις Φιλιππίνες.Οι καθαριστές αέρα Olansi έχουν αντέξει στο χρόνο.Αυτός ο κατασκευαστής καθαριστών αέρα βρίσκεται στην αγορά εδώ και πάνω από μια δεκαετία και προσφέρει μερικές από τις καλύτερες λύσεις για να διασφαλίσει ότι τα παιδιά μένουν ασφαλή στο περιβάλλον του σπιτιού. Για περισσότερα σχετικά με το ιδανικόκαθαριστής αέρα στις Φιλιππίνεςπου είναι ασφαλές για παιδιά κάθε ηλικίας στην τάξη του σχολείου, μπορείτε να επισκεφθείτεOlansi Κίναστοhttps://www.olansichina.com/για περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου