Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Εργοστάσιο καθαρισμού αέρα » Επιλέγοντας ανάμεσα σε έναν καθαριστή αέρα δωματίου και ένα ολόκληρο καθαριστή αέρα του σπιτιού με το φως UV

Επιλέγοντας ανάμεσα σε έναν καθαριστή αέρα δωματίου και ένα ολόκληρο καθαριστή αέρα του σπιτιού με το φως UV

Προβολές:1     Συγγραφέας:Κίνα Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα     Χρόνος δημοσίευσης: 2021-07-09      Προέλευση:Ιστοσελίδα

Επιλέγοντας ανάμεσα σε έναν καθαριστή αέρα δωματίου και ένα ολόκληρο καθαριστή αέρα του σπιτιού με το φως UV

Επιλέγοντας ανάμεσα σε έναν καθαριστή αέρα δωματίου και ένα ολόκληρο καθαριστή αέρα του σπιτιού με το φως UV

ΣυλλογήΚίνα καθαριστές αέραΜπορεί να είναι λίγο συγκεχυμένη λόγω της μεγάλης ποικιλίας που πλημμυρίζει σήμερα την αγορά. Ωστόσο, η Olansi μπορεί να έχει μεγάλα πλεονεκτήματα από τότε που η εταιρεία ήταν στην επιχείρηση για σχεδόν μια δεκαετία τώρα, προσφέροντας λύσεις για σπίτια παγκοσμίως. Υπάρχουν καθαριστές δωματίων και καθαριστές ολόκληρου σπιτιού.

Κίνα Κατασκευαστής καθαριστή αέρα Olansi (68)

Καθαριστές δωματίων

Αυτοί είναι οι πιο συνηθισμένοι καθαριστές αέρα που διατίθενται στην αγορά και βρίσκονται συνήθως σε διαφορετικά ηλεκτρονικά καταστήματα παγκοσμίως. Συνήθως, είναι δωρεάν gadgets που μπορεί να μην χρειάζονται επαγγελματική εγκατάσταση. Αυτά έχουν διαφορετικές διαδικασίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αντιμετώπιση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης σε μια δεδομένη ακτίνα σε ένα δωμάτιο.


Υπάρχουν περιπτώσεις όπου η ποιότητα του αέρα θα μπορούσε να επηρεάσει τον ύπνο. Εάν κάποιος έχει ένα τέτοιο ζήτημα, θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο τοποθέτησης ενός καθαριστή αέρα δωματίου εντός της περιοχής υπνοδωματίου. Σε πολλές περιπτώσεις, οι καθαριστές αέρα δωματίων είναι εύκολα φορητές και μπορούν να μετακινηθούν από ένα δωμάτιο στο επόμενο, το οποίο είναι αρκετά βολικό.


Πλεονεκτήματα

• Είναι φορητές

• Δεν χρειάζονται ένα σύστημα HAVC για να λειτουργήσουν καλά

• Δεν απαιτείται επαγγελματική εγκατάσταση στις περισσότερες περιπτώσεις

• τείνουν να είναι φθηνότερα σε σύγκριση με τις επιλογές πλήρους σπιτιού


Μειονεκιάζω

• Μπορεί να παράγει μυρωδιές

• Μπορεί να μην λειτουργεί καλά στις ρυθμίσεις χαμηλότερης ταχύτητας

• Είναι θορυβώδεις, ειδικά σε υψηλότερες ρυθμίσεις ταχύτητας

• Μπορεί να πάρει χώρο μέσα σε ένα δωμάτιο


Καθαρισμητές οικιακού αέρα

Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα συστήματα συνδέονται με τα συστήματα HAVC με αγωγούς και οπαδούς που αντλούνται στον αέρα στη μονάδα. Σε πολλές περιπτώσεις, τα συστήματα εγκαθίστανται στον αγωγό HAVC. Η πολυπλοκότητα και η τιμή αυτών των καθαριστών ποικίλλουν. Μπορούν να περιλαμβάνουν φθηνά φίλτρα τα οποία μπορούν να αντιμετωπιστούν χωρίς επαγγελματίες. Υπάρχουν επίσης τυποποιημένα φίλτρα ή ακριβά συστήματα που χρειάζονται επαγγελματία για να χειριστεί την εγκατάσταση. Το τελευταίο μπορεί να κοστίσει αρκετά μετρητά. Οι ανεξάρτητες αυτο-τροφοδοτημένες είναι αρκετά ακριβές και λειτουργούν χωρίς να χρειάζονται το σύστημα HAVC.


Πλεονεκτήματα

• Βρίσκονται ιδανικά επειδή ο αγωγός είναι μια πρωταρχική πηγή διαφορετικών ατμοσφαιρικών ρύπων

• Δεν παίρνουν πολύ χώρο στο σαλόνι

• Είναι πιο ήσυχοι σε σχέση με τις επιλογές ενός δωματίου


Μειονεκιάζω

• Δεν μπορεί να λειτουργήσει όταν το HVAC είναι απενεργοποιημένο αν δεν είναι ανεξάρτητο από αυτό

• Συνήθως απαιτούν συστήματα αναγκαστικών αέρα

• Δεν στοχεύουν συγκεκριμένα δωμάτια, αλλά προσφέρουν τον ίδιο καθαρισμό σε όλα τα δωμάτια

• Είναι αρκετά ακριβές περισσότερες φορές


Με την κατανόηση του είδους των αναγκών όσον αφορά τη ρύπανση, γίνεται ευκολότερο να επιλέξετε το σωστό είδος συστήματος που έχει εγκατασταθεί. Ένα από τα πράγματα που πρέπει να μάθετε είναι αν υπάρχουν δωμάτια που έχουν περισσότερη ρύπανση από άλλες. Σε μια τέτοια περίπτωση. Ένας καθαριστής ενός δωματίου μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή, καθώς μπορεί να παραμείνει μέσα σε αυτό το συγκεκριμένο χώρο για πιο εξατομικευμένο καθαρισμό αέρα. Εάν είναι ένα γενικό πράγμα και κάποιος έχει ήδη ένα σύστημα HVAC στη θέση του, η επιλογή ολόκληρου του σπιτιού μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος να πάτε.

Κίνα Olansi Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα (38)

Επιλέξτε διαφορετικούς τύπους καθαριστών αέρα όπως καθαριστές αέρα HEPA ήPM2.5 καθαριστές αέραΑπό το ευρύ φάσμα των καθαριστών αέρα Olansi που διατίθενται σήμερα στην αγορά. Για περισσότερα

Ένας καθαριστής αέρα δωματίου και ένας πρώτος καθαριστής αέρα σπίτι με υπεριώδες φως, μπορείτε να επισκεφθείτε την Olansi China στοhttps://www.olansichina.com/air-purifier.htmlΓια περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου