Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Εργοστάσιο καθαρισμού αέρα » Η διαφορετική αρχή εργασίας των καθαριστών αέρα που διατίθενται στην αγορά

Η διαφορετική αρχή εργασίας των καθαριστών αέρα που διατίθενται στην αγορά

Προβολές:0     Συγγραφέας:Κίνα Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα     Χρόνος δημοσίευσης: 2021-05-26      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Η διαφορετική αρχή εργασίας των καθαριστών αέρα που διατίθενται στην αγορά

Η διαφορετική αρχή εργασίας των καθαριστών αέρα που διατίθενται στην αγορά

Ο καθαρισμός του αέρα είναι κάτι που χρειάζεται σε μεγάλο βαθμό στην κοινωνία σήμερα. Η συνεχής ρύπανση έχει προκαλέσει την ανάγκη τους σε διαφορετικές ρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένων των σπιτιών. Η ρύπανση έχει συσχετιστεί με διαφορετικές ασθένειες και ασθένειες και γι 'αυτό πρέπει να ληφθεί αρκετά σοβαρά.

Προμηθευτής καθαρισμού αέρα Olansi (19)

Ορισμένα μοντέλα έρχονται με διαφορετικά φίλτρα, ορισμένα έχουν φίλτρα άνθρακα, ενώ άλλα έχουν φίλτρα HEPA. Όλα τα φίλτρα έρχονται με το σύνολο των πλεονεκτημάτων τους και έτσι ώστε να γίνει μια επιλογή δεν πρέπει να είναι τόσο δύσκολη. Υπάρχουν διαφορετικά φίλτρα που χρησιμοποιούνται στη δημιουργία τουΚίνα καθαριστές αέρακαι περιλαμβάνουν:

• Μηχανικά φίλτρα

Σε αυτή την περίπτωση, ο καθαριστής αέρα έχει πτυχωτά φίλτρα και χρησιμοποιεί ανεμιστήρες για να αναγκάσει τον αέρα στις ίνες όπου τα σωματίδια παγιδεύονται. Κάτω από αυτή την κατηγορία, υπάρχουν εκείνοι με λεπτό πλέγμα. Αυτά είναι τα φίλτρα HEPA. Συλλέγουν ένα μεγάλο αριθμό σωματιδίων, συμπεριλαμβανομένων χρωστικών χρωμάτων και καπνού

Τα φίλτρα HEPA μπορούν να απομακρύνουν μεγαλύτερα σωματίδια από τον αέρα, συμπεριλαμβανομένων των σπόρων, γύρης και σκόνης ενώ βρίσκονται ακόμα στον αέρα. Τα μηχανικά φίλτρα δεν είναι τα καλύτερα με πόρτες και αέρια και είναι δαπανηρές όταν η συντήρηση αφορά.

• Φίλτρα ενεργού άνθρακα

Σε αυτή την περίπτωση, ο καθαριστής αέρα στο σπίτι έρχεται με τα προσωρινά φίλτρα. Αυτά τα ενεργοποιημένα άνθρακα, τα οποία απορροφούν μόρια που προκαλούν οσμή από τον αέρα. Είναι επίσης ικανές να χειρίζονται διαφορετικά αέρια. Ωστόσο, δεν είναι το καλύτερο για το οξείδιο του αζώτου, αμμωνίας και φορμαλδεΰδης. Δεν χειρίζονται σωματίδια και γι 'αυτό οι περισσότεροι καθαριστές αέρα σε αυτή την κατηγορία έχουν ενεργοποιημένα φίλτρα άνθρακα και πτυχωμένα για τα σωματίδια. Ο ενεργός άνθρακας είναι συνήθως κορεσμένος με πολύ γρήγορο ρυθμό και μπορεί να χρειαστεί αντικατάσταση πιο συχνά.

• Γεννήτριες όζοντος

Σε αυτή την περίπτωση, το μηχάνημα παράγει όζον. Αυτό είναι ένα μόριο που αντιδρά με μερικούς ρύπους που αλλάζουν τη γενική χημική σύνθεση τους. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια κακή ατμόσφαιρα.

• Οι ηλεκτρονικοί καθαριστές αέρα

Οι ηλεκτροστατικοί ιονιστές και οι κατακρημνιστές συνήθως φορτίζουν τα σωματίδια ενώ βρίσκονται ακόμα στον αέρα. Βάζουν στις πλάκες μηχανών ή στις επιφάνειες κοντά τους χρησιμοποιώντας ένα αξιοθέατο που είναι μαγνητικό. Ορισμένοι από αυτούς τους καθαριστές αέρα δεν συνιστώνται ιδιαίτερα, καθώς μπορούν να οδηγήσουν στην παραγωγή του όζοντος.

• Υπερβολική μικροβιοκτόνα ακτινοβολία

Οι καθαριστές UV αέρα είναι επίσης διαθέσιμοι στην αγορά. Αυτοί οι καθαριστές αέρα σκοτώνουν τυχόν μυκητιακά σπόρια, βακτήρια και ιούς στον αέρα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ορισμένα σπόρια και βακτήρια μπορεί να είναι ανθεκτικά στην ακτινοβολία UV. ΜερικοίOlansi Air PifiersΕλάτε με την τεχνολογία UVC αέρα καθαρισμού αέρα. Η έκθεση σε υπεριώδη ακτινοβολία πρέπει να επεκταθεί για τις μηχανές για εργασία όπως προβλέπεται.

• Φωτοκαταλυτική οξείδωση

Αυτά τα μηχανήματα χρησιμοποιούν φωτοκαταλύτες και υπεριώδη ακτινοβολία για την παραγωγή σωματιδίων υδροξυλίου που οξειδώνουν αεριώδεις ρύπους. Είναι σημαντικό να ελέγξετε την αποτελεσματικότητα μιας μηχανής πριν κάνετε την αγορά.

Προμηθευτής καθαρισμού αέρα Olansi (20)

Οι καθαριστές αέρα Olansi είναι μερικά από τα καλύτερα διαθέσιμα στην αγορά. Ασχολούνται με καθαριστές αέρα HEPA, καθαριστές αέρα UVC, PM2,5 καθαριστές αέρα, καιΑρνητικοί καθαριστές αέρος ιόντων.


Οι καθαριστές αέρα Olansi τοποθετούνται με έντονους ελέγχους για να καθορίσουν την αποτελεσματικότητα, την ασφάλεια και την καταλληλότητά τους σε διαφορετικές ρυθμίσεις.


Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου