Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Εργοστάσιο καθαρισμού αέρα » Καλύτερο Κριτικές φορητό καθαριστής αέρα με ρόδες και υγραντήρα για διαμέρισμα

Καλύτερο Κριτικές φορητό καθαριστής αέρα με ρόδες και υγραντήρα για διαμέρισμα

Προβολές:1     Συγγραφέας:Κίνα καθαριστής αέρα Κατασκευαστής     Χρόνος δημοσίευσης: 2022-03-14      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Καλύτερο Κριτικές φορητό καθαριστής αέρα με ρόδες και υγραντήρα για διαμέρισμα

Καλύτερο Κριτικές φορητό καθαριστής αέρα με ρόδες και υγραντήρα για διαμέρισμα

Έχει ανακαλυφθεί ότι πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι είναι δυνατό με τη χρήσηκαθαρισμού του αέρα με υγραντήρεςμαζί. Ορισμένοι μάλιστα πιστεύουν ότι τόσο εκτέλεση παρόμοιων λειτουργιών. Αυτό δεν είναι αλήθεια με κάθε τρόπο. Εάν είστε πραγματικά σοβαροί για την καταπολέμηση του προβλήματος της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στο σπίτι σας, χρησιμοποιώντας έναν εξαγνιστή αέρα που έχει υγραντήρα δεν θα είναι μια κακή ιδέα. Ένας από τους λόγους είναι ότι εσωτερικό αέρα σας είναι περίπου 2-3 φορές πιο μολυσμένος και έχουν μολυνθεί σε σχέση με τον εξωτερικό αέρα.

Olansi καθαριστής αέρα Προμηθευτής (9)

Δεν έχει κανένα νόημα να ανοίξουν τα παράθυρά σας κατά τη διάρκεια της περιόδου θέρμανσης. Ακόμη και κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, είναι πιθανό να παρουσιάζουν πολύ χαμηλά επίπεδα υγρασίας. Έχετε ξυπνήσει ποτέ με προβλήματα όπως το ξηρό στόμα, το δέρμα και τα μάτια; Αυτά είναι σημάδια των χαμηλών επιπέδων υγρασίας. Μπορείτε να δείτε το λόγο για τον οποίο θα πρέπει να έχετε μια καθαριστής αέρα που μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως υγραντήρα;


Ο κύριος στόχος αυτής της θέσης είναι να αποκαλύψει το καλύτερο καθαριστής αέρα με υγραντήρα σχόλια. Οι συσκευές αυτές είναι γνωστές ως η καλύτερη, επειδή έχουν κερδίσει θετικές κριτικές από τους αγοραστές. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πάτε μέσω καθενός από τα χαρακτηριστικά τους και να επιλέξετε αυτό που μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.


Sharp Plasmacluster KC-850UH

Αυτή είναι μια συσκευή υψηλής ποιότητας που έχει καταφέρει να κερδίσει πολλά θετικά σχόλια από τους τελικούς χρήστες κατά τη διάρκεια των ετών. Όταν πρόκειται για συστήματα καθαρισμού του αέρα που έρχονται επίσης με υγραντήρες, αυτό κρότωνες όλα τα κουτιά. Με άλλα λόγια, δεν είναι μόνο να βελτιωθεί η ποιότητα του αέρα στο σπίτι ή το γραφείο σας. Επίσης, μπορεί αποτελεσματικά να αυξήσει την υγρασία επίπεδα. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει πλέον να αντιμετωπίσουν προβλήματα όπως ερεθισμό του δέρματος, το λαιμό ξηρότητα και τους άλλους. Με επόμενης γενιάς υγραντήρα της, όλα αυτά τα θέματα θα είναι εντελώς ανύπαρκτη.


Είναι αξιοσημείωτο να τονιστεί ότι αυτή η συσκευή έχει περίπου 4 στάδια φιλτραρίσματος. Αυτά είναι προφίλτρο, ενεργό άνθρακα, ΗΕΡΑ φίλτρο και το πλάσμα του συμπλέγματος φίλτρο ιόντων. Sharp Plasmacluster KC-850UH έχει ξεχώρισε μεταξύ άλλων συσκευών λόγω φίλτρο ιόντων σύμπλεγμα πλάσματος της, η οποία έχει ελεγχθεί για την αποτελεσματική απαλλαγούμε από μούχλα, βακτήρια και ιούς. Αυτές θα μπορούσαν να είναι epidermidis βακτήρια, Staphylococcus, Aspergillus niger μούχλα, Penicillium, E-coli, και ιό MS2.


Παρακάτω είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της

• φίλτρο υγραντήρας του είναι να πλένονται και μπορεί να διαρκέσει για περίπου 5 χρόνια

• δεξαμενή νερού του είναι 0.96gallon

• Μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα υγρασίας σας σε περίπου 40%

• Έχει δοκιμαστεί και εγκριθεί για να είναι ασφαλείς


Venta LW25 Airwasher

Αυτό είναι μια άλλη συσκευή 2-σε-1 που αξίζει να αναφερθεί μεταξύ άλλων. Ένα πράγμα για το προϊόν αυτό είναι ότι η λειτουργία του υγραντήρα του είναι εξαιρετική. Το ίδιο μπορεί να λεχθεί και για το πώς καθαρίζει τον αέρα στο χώρο σας. Μιλώντας για πραγματική άνεση, αυτό είναι μια συσκευή που μπορεί να σας βοηθήσει να ζήσετε όπως από πρώτο χέρι. Έρχεται με ένα εξαιρετικά ισχυρό airwasher που κάνει όλα αυτά επεξεργάζεται ένα πλήρες βόλτα στο πάρκο. Έχει μια στοίβα δίσκων που τείνει να περιστρέφεται. Μέσω αυτού, το νερό θα ξεπλύνει τους ρύπους, όπως οργή κατοικίδιων ζώων, ο καπνός, η σκόνη, και πολλά άλλα. Η ουσία είναι ότι ο καθαρισμός του αέρα είναι πολύ αποτελεσματική.


Πιθανώς ακόμα δεν καταλαβαίνω πώς αυτό λειτουργεί η συσκευή. Για παράδειγμα, θα πρέπει να γνωρίζει ότι οι περισσότεροι καθαρισμού του αέρα και συσκευές ύγρανσης χρησιμοποιούν την τεχνολογία φίλτρο HEPA για να απαλλαγούμε από τα παραπάνω ρύπους. Ωστόσο, Venta LW25 Airwasher δεν χρησιμοποιεί κανένα φίλτρο HEPA. Αντ 'αυτού, airwasher της φροντίζει τέτοιο πρόβλημα.


Ορισμένες λειτουργίες αυτής της συσκευής είναι

• Μπορεί να σας υγραίνει τον αέρα έως και 60%

• Λειτουργεί καλά για ένα διάστημα ότι τα μέτρα μέχρι 400sqft

• Ελάχιστη στάθμη θορύβου και την κατανάλωση ενέργειας

• Κανένα φίλτρο δεν απαιτείται εξοικονομώντας έτσι μπορείτε αντικατάστασης και το κόστος συντήρησης σε βάθος χρόνου


Dyson Καθαρό PH01

Ο καθένας ξέρει ότι, όταν πρόκειται για συσκευές καθαρισμού αέρα ότι το έργο, Dyson είναι μία από τις καλύτερες εταιρίες. Ωστόσο, πολύ λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν Dyson Καθαρό PH01 της. Πρόκειται για μια επαναστατική 2-σε-1 συσκευή που βοηθά να εξασφαλιστεί αέρα σας θα καθαριστεί και να υγρανθεί. Με 1-γαλόνι, έχει τη δύναμη να έχουν αέρα σας humified μέχρι τουλάχιστον 40%. φίλτρου 360-γυαλί της είναι ένα από τα καλύτερα στον κλάδο. Ξέρετε ότι αυτή η συσκευή έχει ένα άλλο ισχυρό χαρακτηριστικό που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν;

Αυτό είναι το γεγονός ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ανεμιστήρας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Είναι σίγουρα ένακαθαριστής αέρα με υγραντήρακριτικές που είναι θετικά και ενθαρρυντικά. Αυτό καθιστά την τέλεια συσκευή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε εποχή χωρίς περιορισμό. Με είναι προηγμένη και εξελιγμένη ανεμιστήρα ψύξης, θα πρέπει πλέον να αγωνιστεί με τη θερμότητα. Αυτό σημαίνει ότι το σπίτι σας δεν θα είναι πλέον μικρή φρέσκου αέρα ανεξάρτητα από την εποχή. Παρακάτω είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του.


• δεξαμενή νερού με ένα γαλόνι του μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στις δύο κουζίνες, δωμάτια, και τα γραφεία

• τον καθαρισμό του αέρα του είναι πολύ αποτελεσματικό - προφίλτρο, φίλτρο ενεργού άνθρακα και το φίλτρο ΗΕΡΑ

• Έχει κατασκευαστεί με υψηλής ποιότητας υλικά

• Συμπαγής και υψηλής σχεδίασης


Olansi K08D

Olansi K08D είναι μια άλλη συσκευή που αξίζει να αναφερθεί από τα καλύτερα. Αυτό είναι ένακαθαριστής αέρα με υγραντήραΚριτικές. Εκτός από τις προσδοκίες και τις ανάγκες των τελικών χρηστών, έχει αποδειχθεί ότι είναι μία από τις πιο προσιτές συσκευές στην αγορά. Φανταστείτε την εξοικονόμηση πολλών χρημάτων και να ζείτε άνετα. Για παράδειγμα, μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τα επίπεδα υγρασίας γύρω από το σπίτι σας. Αυτά θα οδηγήσουν σε ενυδατωμένο δέρμα, εύκολη αναπνοή και εξάλειψη κόπωσης. Η Olansi K08D κατάφερε να επαναπροσδιορίσει τι πρέπει να αναμένεται από κάθε σύγχρονο 2-σε 1 συσκευή καθαρισμού αέρα και υγρασίας.


Οι λειτουργίες του καθαριστή αέρα αξίζουν επίσης να μιλήσουν. Μπορούν να απαλλαγούν από τον καπνό μεταχειρισμένο, πΟΕ, οσμές, αποσύνθεση φορμαλδεΰδης, βακτήρια, ιούς και πολλούς άλλους ρύπους. Αυτή η συσκευή έχει έναν τρόπο παρακολούθησης της ποιότητας του αέρα. Τέτοια είναι δυνατή μέσω του ενσωματωμένου αισθητήρα.


Ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του είναι:

• Η διαδικασία διήθησης αποτελείται από φίλτρο ψυχρού καταλύτη, αντιβακτηριακό φίλτρο, κηρήθρα ενεργοποιημένο φίλτρο άνθρακα, φίλτρο υψηλής απόδοσης HEPA

• Έχει κατασκευαστεί με υπερηχητική τεχνολογία υγρασίας Viraviolet

• Ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας και παραγωγή θορύβου

• Δημιουργεί αρνητικό ιόν

• Έχει έναν πίνακα ελέγχου LED για την εμφάνιση της ποιότητας του αέρα

Κίνα Κατασκευαστής καθαριστή αέρα Olansi (61)

συμπέρασμα

Οι παραπάνω επιλογές είναι οι καλύτερες συσκευές που μπορείτε να επιλέξετε από το πότε πρόκειται να αγοράσετε καθαριστή αέρα με αναθεωρήσεις υγραντήρων που είναι θετικές. Δοκιμάζονται και αποδεικνύονται ότι παραδίδονται όπως αναμένεται. Ως εκ τούτου, θα πάρετε καλή αξία για τα χρήματα επιλέγοντας οποιοδήποτε από αυτά. Για περισσότερα σχετικά με τοΚαλύτερος φορητός καθαριστής αέρα με τροχούςκαι το υγραντήρα κριτικών για διαμέρισμα, μπορείτε να επισκεφθείτεΟΛΑΝΣΗ Κίναστοhttps://www.olansichina.com/what-is-the-best-large-roud-home-air-puririad-in-canada-market-in-2021-and-2022.htmlΓια περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου