Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Εργοστάσιο καθαρισμού αέρα » Ορατό λόγοι που κάνουν την ποιότητα του εσωτερικού αέρα δοκιμές αναγκαία και χρησιμοποιώντας Olansi καθαρισμού του αέρα για να διατηρήσει την ποιότητα του αέρα

Ορατό λόγοι που κάνουν την ποιότητα του εσωτερικού αέρα δοκιμές αναγκαία και χρησιμοποιώντας Olansi καθαρισμού του αέρα για να διατηρήσει την ποιότητα του αέρα

Προβολές:0     Συγγραφέας:Κίνα καθαριστής αέρα Κατασκευαστής     Χρόνος δημοσίευσης: 2021-12-13      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Ορατό λόγοι που κάνουν την ποιότητα του εσωτερικού αέρα δοκιμές αναγκαία και χρησιμοποιώντας Olansi καθαρισμού του αέρα για να διατηρήσει την ποιότητα του αέρα

Ορατό λόγοι που κάνουν την ποιότητα του εσωτερικού αέρα δοκιμές αναγκαία και χρησιμοποιώντας Olansi καθαρισμού του αέρα για να διατηρήσει την ποιότητα του αέρα

Ενώ υπάρχουν αόρατες ρύπων στο σπίτι, υπάρχουν πολλές άλλες ορατών ρύπων, καθώς και. Αυτές δικαιολογούν την δοκιμή της ποιότητας του εσωτερικού αέρα για να διαπιστώσετε πόσο έντονη ή ήπια η ρύπανση είναι στο τέλος της ημέρας. Με τη γνώση αυτό που ασχολείται με, επιλέγοντας το σωστόκαθαριστής αέρα Κίναγίνεται πολύ πιο εύκολη.

Olansi καθαριστής αέρα Προμηθευτής (14)

Μερικοί ορατή ζητήματα θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν:

1. σκόνη

Η σκόνη μπορεί εύκολα να συσσωρεύονται σε δάπεδα και άλλες επιφάνειες, που μπορεί να δείχνουν ότι υπάρχει ένα πρόβλημα της σκόνης μέσα στο σπίτι. Όταν μια τέτοια συσσώρευση συμβαίνει, γίνεται φανερό ότι υπάρχει σκόνη μέσα στον αέρα. Έχοντας ορατών ρύπων δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άλλα αόρατα ρύπων στον αέρα, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να γίνει έλεγχος.


2. Pet οργή

Το γυμνό μάτι δεν μπορεί να δει αυτό. Ωστόσο, εμπίπτει σε αυτή την κατηγορία, γιατί είναι βέβαιο ότι θα είναι οργή μέσα στο σπίτι, αν τα κατοικίδια ζώα είναι παρόντες. Όλα τα ζώα αφήνουν πίσω οργή. Καθαρισμός του κατοικίδιου ζώου τακτικά και τον καθαρισμό του σπιτιού μπορεί να μειώσει την οργή σε μεγάλο βαθμό. Με τον έλεγχο του αέρα για την οργή, γίνεται εύκολο να διαπιστωθεί αν οι Olansi καθαρισμού του αέρα που απαιτείται ή όχι. Το καλύτεροκαθαριστής αέρα Κίνανα επιλέξετε θα πρέπει να είναι αυτή που μπορεί να εξαλείψει οργή. Τρίχωμα μπορεί επίσης να προέλθει από άλλα έντομα και ζώα μέσα στο σπίτι, όπως είναι τα ποντίκια, κατσαρίδες, ή αρουραίους.


3. Mold

Μούχλα φαίνεται ανθυγιεινή και άσχημο, αλλά δεν είναι τόσο επικίνδυνο, αν μόνο αυξάνεται στους τοίχους. Ωστόσο, όταν γίνονται στον αέρα, μπορεί να προκύψουν πολλά προβλήματα υγείας. σπόρια μούχλα μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνο όταν πετούν ελεύθερα στο αέρα και ψάχνουν για νέες επιφάνειες για να αναπτυχθούν σε. Όταν μούχλα είναι παρόν, τα σπόρια μούχλας θα μπορούσαν να είναι στον αέρα. Οι δοκιμές μπορεί να ελέγξει αυτό, και ένας καλός κατασκευαστής καθαριστής αέρα πήρε για την αντιμετώπιση του θέματος στο χέρι.


Δοκιμάζει οριστικά;

τον έλεγχο του αέρα μπορεί να δώσει μια εικόνα για το επίπεδο των διαφόρων ενώσεων στον αέρα. Βοηθά να σημειωθεί ότι μερικοί άνθρωποι μπορούν να χειριστούν τα υψηλά επίπεδα των ρύπων, χωρίς καμία αντίδραση. Άλλοι θα αντιδράσει σε πολύ χαμηλά επίπεδα ρύπανσης. Αυτό σημαίνει ότι οι δοκιμές μπορεί να είναι λίγο υποκειμενική. Δεν υπάρχουν κανόνες σχετικά με το τι είναι λάθος και τι είναι σωστό. Αυτός είναι ο λόγος για τον έλεγχο για τον ρύπο πηγή, αφαιρέσετε, και τον καθαρισμό του σπιτιού είναι σημαντικό.


Τα ζητήματα όπως το διαρροή νερού πρέπει να καθοριστούν μόλις προκύψουν για να μειώσουν τις πιθανότητες αύξησης της μούχλας. Οι κακές μυρωδιές πρέπει να διερευνηθούν, αλλά πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχουν εντελώς άοσμοι ρύποι. Τα συστήματα εξαερισμού πρέπει να ελέγχονται και να επισκευάζονται.

Προμηθευτής καθαρισμού αέρα Olansi (1)

Υπάρχουν πολλοί κατασκευαστές καθαρισμού αέρα στον κόσμο σήμερα. Το Olansi είναι το καλύτερο στον τομέα, με πάνω από μια δεκαετία εμπειρίας στον τομέα. Κίνα Οι καθαριστές αέρα από την Olansi έχουν δοκιμαστεί και δοκιμάστηκαν. Το εργοστάσιο καθαριστής αέρα χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία και την έρευνα για να εξασφαλίσει ότι οι καθαριστές αέρα HEPA, οι καθαριστές αέρα UVC και άλλοι καθαριστές είναι τέλειοι για να χειριστούν διαφορετικούς τύπους ρύπων. Για περισσότερα σχετικά με τους ορατούς λόγους που κάνουνΕσωτερική δοκιμή ποιότητας αέρα που είναι απαραίτητες και χρησιμοποιώντας καθαριστές αέρα Olansiνα υποστηρίξει την ποιότητα του αέρα, μπορείτε να επισκεφθείτεΟΛΑΝΣΗ Κίναστοhttps://www.olansichina.com/Invisible-Reasons-for-conducting-air-quality-tests-and-Ad-using-OlAsi-Ally-PoLutifiers-to-elimine-pollutants.htmlΓια περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου