Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Προϊόντα » Καθαριστικό φρούτων και λαχανικών » Olansi Μικρή και φορητή αδιάβροχη βαθμολογία όζον φρούτα και λαχανικά πλυντήριο φρούτων όζον
Μοιραστείτε το στο:

Olansi Μικρή και φορητή αδιάβροχη βαθμολογία όζον φρούτα και λαχανικά πλυντήριο φρούτων όζον

Κατάσταση διαθεσιμότητας:
Ποσότητα:
περιγραφή προϊόντος

Γνωρίζεις?

Γιατί οι άνθρωποι είναι εύκολο να αρρωστήσετε;

Σύμφωνα με έκθεση της ομάδας περιβαλλοντικής ομάδας (EWG), ροδάκινα, μήλα, γλυκές πιπεριές, σέλινο, νεκταρίνια, φράουλες, κεράσια, καλαμπόκι, μαρούλι, εισαγόμενα σταφύλια, καρότα και αχλάδια που είναι τα 12 φρούτα και τα λαχανικά με τα πιο υπολείμματα Φυτοφάρμακα.

Ο πλυντήριο οπωρώνων και λαχανικών Olansi μπορεί να επιλύσει αυτό το πρόβλημα.

Ελπίζουμε ότι θα είμαστε ο αξιόπιστος προμηθευτής σας στην Κίνα αν έχουμε την ευκαιρία να σας εξυπηρετήσουμε.

Αρχή απολύμανσης Φορητό αποστειρωτικό φρούτο και λαχανικό Προσαρμογέας ισχύος 5v≤1a
Δύναμη εισαγωγής ≤5w Αρχή απολύμανσης Δημιουργία υποχλωριωδού οξέος
Χωρητικότητα μπαταρίας 4400mAh Εφαρμοστέα χωρητικότητα 1.5-8L
Αδιάβροχη βαθμολογία IPX7 (Κύρια Μονάδα) Χρώμα προϊόντος λευκό
Προϊόν καθαρό βάρος 0,44kg (με βάση φόρτισης) Διαστάσεις προϊόντος 106x106x74mm (με βάση φόρτισης)

Αρχή λειτουργίας

Ο καθαριστής φρούτων και λαχανικών Olansi C5 υιοθετεί υψηλής τεχνολογίας καθαρισμού ιόντων υψηλής ενέργειας και το νερό αποσυντίθεται σε OH- και Η + υπό τη δράση της γεννήτριας ιόντων. Μέρος της αποσυντίθεσης ΟΗ- αφαιρεί το Η + από το Cytoderm των φυτοφαρμάκων και των βακτηρίων και το ανασυμπιέζει σε αβλαβείς ουσίες. Το άλλο μέρος του OH-συνδυάζει με χλώριο σε νερό για να σχηματίσει υποχλωριώδες HCIO και σκοτώνει βακτήρια με οξειδωτική αποικοδόμηση. Το υποχλωριώδες μπορεί επίσης να απελευθερώσει νέο οικολογικό οξυγόνο 0, το οποίο μπορεί να σκοτώσει αποτελεσματικά τους παθογόνους μικροοργανισμούς με την οξείδωση του.

Olansi Μικρή και φορητή αδιάβροχη βαθμολογία Όζοντος φρούτων και λαχανικών Πλυντήριο φρούτων Βιομηχανικά φρούτα και λαχανικό Πλυντήριο όζονOlansi Μικρή και φορητή αδιάβροχη βαθμολογία Όζοντος φρούτων και λαχανικών Πλυντήριο φρούτων Βιομηχανικά φρούτα και λαχανικό Πλυντήριο όζονOlansi Μικρή και φορητή αδιάβροχη βαθμολογία Όζοντος φρούτων και λαχανικών Πλυντήριο φρούτων Βιομηχανικά φρούτα και λαχανικό Πλυντήριο όζονOlansi Μικρή και φορητή αδιάβροχη βαθμολογία Όζοντος φρούτων και λαχανικών Πλυντήριο φρούτων Βιομηχανικά φρούτα και λαχανικό Πλυντήριο όζονOlansi Μικρή και φορητή αδιάβροχη βαθμολογία Όζοντος φρούτων και λαχανικών Πλυντήριο φρούτων Βιομηχανικά φρούτα και λαχανικό Πλυντήριο όζονOlansi Μικρή και φορητή αδιάβροχη βαθμολογία Όζοντος φρούτων και λαχανικών Πλυντήριο φρούτων Βιομηχανικά φρούτα και λαχανικό Πλυντήριο όζονOlansi Μικρή και φορητή αδιάβροχη βαθμολογία Όζοντος φρούτων και λαχανικών Πλυντήριο φρούτων Βιομηχανικά φρούτα και λαχανικό Πλυντήριο όζονOlansi Μικρή και φορητή αδιάβροχη βαθμολογία Όζοντος φρούτων και λαχανικών Πλυντήριο φρούτων Βιομηχανικά φρούτα και λαχανικό Πλυντήριο όζον


Προηγούμενος: 
Επόμενο: 

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου