Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Καθαρισμός αέρα » Ο καλύτερος καθαριστής αέρα για τον έλεγχο επικίνδυνων οικιακών χημικών VOC και για την αφαίρεση φορμαλδεhyδης

Ο καλύτερος καθαριστής αέρα για τον έλεγχο επικίνδυνων οικιακών χημικών VOC και για την αφαίρεση φορμαλδεhyδης

Προβολές:11     Συγγραφέας:Κίνα κατασκευαστής καθαριστή αέρα     Χρόνος δημοσίευσης: 2021-10-07      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Ο καλύτερος καθαριστής αέρα για τον έλεγχο επικίνδυνων οικιακών χημικών VOC και για την αφαίρεση φορμαλδεhyδης

Ο καλύτερος καθαριστής αέρα για τον έλεγχο επικίνδυνων οικιακών χημικών VOC και για την αφαίρεση φορμαλδεhyδης

Πολλά πράγματα μπορούν να μολύνουν τον εσωτερικό αέρα που αναπνέουμε.Μπορεί να μην γνωρίζουμε καν ότι ο ρύπος υπάρχει σε ορισμένες περιπτώσεις επειδή μπορεί να είναι άοσμος και να μην έχει καμία αλλεργική αντίδραση.Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις όπου μπορείτε να μυρίσετε σωστά τον ρύπο.Τα αποτελέσματα μπορεί να είναι μεγάλα εάν ο αέρας δεν καθαριστεί.Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίουςOlansi καθαριστές αέραδημιουργούνται.Αυτό γίνεται για τον καθαρισμό του αέρα και τη διατήρηση της ανθρώπινης υγείας στο καλύτερο επίπεδο.

Προμηθευτές καθαριστή αέρα Olansi (16)

Χημικά προϊόντα

Υπάρχουν στιγμές που οι άνθρωποι έχουν χημικά προϊόντα μέσα στα σπίτια τους.Θα μπορούσε επίσης να αποθηκευτεί στο υπόγειο, στη σοφίτα ή στους χώρους του γκαράζ.Επειδή οι θερμοκρασίες μπορεί να είναι πολύ υψηλές σε τέτοιες θέσεις, μπορεί να συμβεί αέριο και να απελευθερωθούν επιβλαβείς ατμοί.Τα αέρια μπορούν στη συνέχεια να διαχυθούν στους τοίχους και στο δάπεδο και να βρουν το δρόμο τους στους χώρους διαβίωσης.


Οι περισσότεροι καθαριστές ολόκληρου του σπιτιού δεν διαθέτουν τεχνολογίες όπως ο ενεργός άνθρακας και ο ζεόλιθος.Σε μια τέτοια περίπτωση, οι ρύποι απλώς κυκλοφορούν σε όλα τα μέρη του σπιτιού, κάτι που μπορεί να είναι σοβαρό.Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους ο έλεγχος πηγής πρέπει να γίνεται και να γίνεται καλά.


Όταν καθαρίζετε τους αγωγούς, μερικά πράγματα μπορούν να γίνουν έτσι ώστε να γίνει σωστά.Ωστόσο, εάν κάποιος είναι επιφυλακτικός για το πώς μπορεί να γίνει, είναι πάντα καλό να ζητάμε τη βοήθεια επαγγελματιών καθαρισμού αγωγών για να χειριστούν το ίδιο.Ορισμένοι επαγγελματίες μπορούν να κάνουν τον καθαρισμό χωρίς να χρησιμοποιούν τοξικές χημικές ουσίες, κάτι που μπορεί να είναι ένα επιπλέον πλεονέκτημα.


Τα σπίτια μπορούν να μολυνθούν από φυτοφάρμακα, χημικά της πισίνας, δοχεία βενζίνης, ακόμη και δισκία χλωρίου.Τα διαλυτικά χρώματος και βαφής μπορούν επίσης να προκαλέσουν ρύπανση.Η μυρωδιά αυτών των χημικών μπορεί να είναι μεγάλη, ειδικά στους χώρους όπου αποθηκεύονται.Μερικά από τα αέρια που εκπέμπονται μπορεί να οδηγήσουν σε πνιγμό και καύση.


Φιλτράρισμα αερίου

Ακόμα και στα καλύτερα σπίτια, το φιλτράρισμα αερίου μπορεί να χειριστεί πολύ χαμηλά επίπεδα ρύπανσης και οσμής αερίου.Ακόμη και με απορροφητικά υλικά που χρησιμοποιούνται όπως ο ζεόλιθος και ο ενεργός άνθρακας, κορεστούν με το χρόνο, οδηγώντας σε μικρότερη ικανότητα φιλτραρίσματος.Αυτό σημαίνει ότι ο μολυσμένος αέρας περνάει από τα φίλτρα και επιστρέφει στο δωμάτιο.


Αυτό σημαίνει ότι οι καθαριστές σπιτιών δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως μαγικές σφαίρες για τον χειρισμό κάθε είδους ρύπανσης.Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να ελέγξετε την πηγή του ρύπου καταρχήν.ΕγκατάστασηΚίνα καθαριστές αέραη αντιμετώπιση αυτού του είδους της ρύπανσης με την πηγή που εξακολουθεί να ισχύει δεν βοηθά πολύ.Οι πηγές πρέπει να αφαιρεθούν για να λειτουργήσει το σύστημα όπως θα έπρεπε.


Η έκθεση σε χημικούς ατμούς και οσμές μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλες επιπτώσεις στην υγεία, όπως πονοκεφάλους, χρόνιες αλλεργικές αντιδράσεις και δερματίτιδα.Αυτά τα συμπτώματα μπορεί να εξαφανιστούν όταν κάποιος είναι μακριά από το σπίτι, αλλά επιστρέφουν μόλις επιστρέψουν.Είναι σημαντικό να ελέγξετε τον αέρα του εσωτερικού χώρου για να γνωρίζετε το είδος των ρύπων που υπάρχουν για να απομακρυνθούν με ασφάλεια.

Προμηθευτές καθαριστή αέρα Olansi (10)

Για να αποφευχθεί αυτό το είδος ρύπανσης, βοηθάει στην εύρεση οικιακών προϊόντων φιλικών προς το περιβάλλον, ασφαλών και αποτελεσματικών.Ενώ θα μπορούσαν επίσης να προκαλέσουν κάποια ρύπανση, οι καλοφτιαγμένοι καθαριστές αέρα HEPA και οι καθαριστές αέρα UVC μπορούν να τα φροντίσουν.Ο καλύτερος κατασκευαστής καθαριστή αέρα, όπως η Olansi, μπορεί να προσφέρει μια ποικιλία καθαριστών αέρα για να βοηθήσει στον καθαρισμό του εσωτερικού αέρα και στην αποτελεσματική εξάλειψη των ρύπων. Για περισσότεραο καλύτερος καθαριστής αέραγια τον έλεγχο επικίνδυνων οικιακών χημικών VOC και για την αφαίρεση φορμαλδεhyδης, μπορείτε να επισκεφθείτεOlansi Κίναστοhttps://www.olansichina.com/για περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου