Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Κίνα καθαριστής αέρα » Πλένεται φίλτρα προ χρησιμοποιείται ευρέως στην Κίνα προσαρμοσμένη καθαρισμού του αέρα στην επιφάνεια εργασίας

Πλένεται φίλτρα προ χρησιμοποιείται ευρέως στην Κίνα προσαρμοσμένη καθαρισμού του αέρα στην επιφάνεια εργασίας

Προβολές:2     Συγγραφέας:Κίνα καθαριστής αέρα Κατασκευαστής     Χρόνος δημοσίευσης: 2021-12-21      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Πλένεται φίλτρα προ χρησιμοποιείται ευρέως στην Κίνα προσαρμοσμένη καθαρισμού του αέρα στην επιφάνεια εργασίας

Πλένεται φίλτρα προ χρησιμοποιείται ευρέως στην Κίνα προσαρμοσμένη καθαρισμού του αέρα στην επιφάνεια εργασίας

Προ-φίλτρα έρχονται σε όλα τα σχήματα και μεγέθη. Είναι διαφόρων τύπων από την άποψη των υλικών και της δομής. Μερικά είναι πλένονται, ενώ άλλα δεν είναι. Το προ-φίλτρο μία άκρα με εξαρτάται από τον κατασκευαστή ώστε να πάρει. Διαφορετικόςκατασκευαστές καθαριστής αέραχρησιμοποιούν διαφορετικά υλικά για τη δημιουργία προ-φίλτρα.

Olansi εργοστάσιο Κίνα καθαριστής αέρα (5)

Πλένεται προ-φίλτρα

Εντέλει, πλένονται προ-φίλτρα είναι μακράν το πιο πρακτικό και βολικό. Αυτό είναι επειδή μπορούν να διατηρηθούν εύκολα και είναι αποτελεσματικό σε σύγκριση με κάποιους άλλους τύπους της προ-φίλτρα. Πρέπει μόνο να αλλάξει τόσο συχνά και ίσως στη θέση του για τα επόμενα χρόνια.


Πλένεται προ-φίλτρα μπορούν να πλυθούν με ηλεκτρική σκούπα στο νεροχύτη ή ένα πλυντήριο ρούχων. Όλα αυτά εξαρτώνται από τον τύπο του φίλτρου που χρησιμοποιείται. Υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις όπου χρησιμοποιείται ένα μεταλλικό πλέγμα. Η σχάρα έχει ανοίγματα που μπορούν να πλυθούν στο νεροχύτη.


Carbon-επιχρισμένα ή άνθρακα προ-φίλτρα

Αυτό είναι μια άλλη δημοφιλής προ-φίλτρο που διατίθενται στην αγορά. Είναι ένα συνηθισμένο φίλτρο που είναι άνθρακας-επικαλυμμένο. Να εργαστεί ως ένα προ-φίλτρο, πρέπει να οριστεί ως το πρώτο στάδιο διήθησης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν από ένα φίλτρο ΗΕΡΑ.


Αυτή η προ-φίλτρο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί πριν από ένα φίλτρο άνθρακα για να διασφαλιστεί ότι το φίλτρο άνθρακα διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό το προ-φίλτρο δεν είναι μια πολύ καλή επιλογή, διότι μπορεί να καταστραφεί κάθε εύκολα όταν σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα. Το προ-φίλτρο είναι να αλλάζονται περιοδικά, καθώς, το οποίο προσθέτει στο κόστος. Το προ-φίλτρο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί επειδή το πλύσιμο καθιστά άνθρακα χάνουν την επίδραση που υποτίθεται ότι έχει.


Nylon ίνα προ-φίλτρο

Αυτό είναι μια άλλη επιλογή διαθέσιμη, ακριβώς όπως και η μία άνθρακα. Η κύρια διαφορά είναι ότι το φίλτρο έρχεται κολλημένες με μία άλλη ακόμη φίλτρο. Η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη φίλτρου με αυτήν την προ-φίλτρο είναι ΗΕΡΑ. HEPA νάιλον έκανε μικροσκοπικά ανοίγματα που σταματούν πολλά σωματίδια στα κομμάτια της. Αυτό σημαίνει ότι το φίλτρο HEPA εντός προστατεύεται και διαρκούν περισσότερο.


Η επιλογή νάιλον είναι εύκολο να διατηρηθεί, και μπορεί να με ηλεκτρική σκούπα. Ωστόσο, το πλύσιμο αυτήν την επιλογή δεν είναι κατάλληλη. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι, στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι κολλημένα και συνδυάζεται με ένα άλλο φίλτρο. Η επιλογή νάιλον βρίσκεται συχνά σε προϊόντα με κυκλική 3 σε μία φίλτρα.


Καθαρισμός προ-φίλτρα

Όπως παρατηρήθηκε παραπάνω, ο τρόπος ένα προ-φίλτρο καθαρίζεται συχνά εξαρτάται από το υλικό που χρησιμοποιείται για να το κάνει. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε τι πρέπει να κάνουμε και τι να μην κάνει. Κίνα κατασκευαστές καθαριστής αέρα μπορεί να δώσει οδηγίες για τον καλύτερο τρόπο για να πάει να διασφαλιστεί ότι το φίλτρο διαρκεί όσο το δυνατόν περισσότερο χωρίς την ανάγκη να το αντικαταστήσει.


Τα προ-φίλτρα είναι σημαντικά καθώς διατηρούν το κύριο φίλτρο. Με τη σκοτεινή μεγαλύτερα σωματίδια, οι μικροσκοπικές μόνο φτάνουν στο κύριο φίλτρο. Αυτό σημαίνει καλύτερη απόδοση και λιγότερη απόφραξη.

Προμηθευτές καθαρισμού αέρα Olansi (14)

Οι καθαριστές αέρα Olansi δημιουργούνται με την τελευταία τεχνολογία που διατίθεται στην αγορά. Αυτό σημαίνει ότι στο τέλος της ημέρας μπορεί κανείς να επιλέξει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων από την Olansi. Οι καθαριστές αέρα HEPA από την εταιρεία είναι μερικά από τα καλύτερα. Η επιλογή ενός πιστοποιημένου προμηθευτή καθαρισμού αέρα μπορεί να εγγυηθεί ότι κάποιος καταλήγει σε υψηλής ποιότητας και λειτουργικό καθαριστήριο αέρα Olansi.Για περισσότερα σχετικά με το πλυντήριο που χρησιμοποιούνται συνήθως στην Κίνα ΠροσαρμοσμένηΕπιτραπέζια καθαριστές αέρα, μπορείτε να επισκεφθείτεΟΛΑΝΣΗ Κίναστοhttps://www.olansichina.com/desktop-air-purifier.htmlΓια περισσότερες πληροφορίες.


Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου