Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Καθαρισμός αέρα » Πλενόμενο φίλτρο προ Ταϊλάνδη καθαρισμού του αέρα και η σημασία τους

Πλενόμενο φίλτρο προ Ταϊλάνδη καθαρισμού του αέρα και η σημασία τους

Προβολές:1     Συγγραφέας:Κίνα καθαριστής αέρα Κατασκευαστής     Χρόνος δημοσίευσης: 2021-11-01      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Πλενόμενο φίλτρο προ Ταϊλάνδη καθαρισμού του αέρα και η σημασία τους

Πλενόμενο φίλτρο προ Ταϊλάνδη καθαρισμού του αέρα και η σημασία τους

καθαρισμού του αέραείναι σημαντικό στο σημερινό κόσμο, και υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές που είναι διαθέσιμες στην αγορά.


Ψάχνοντας το ιδανικό καθαριστής αέρα δεν είναι πάντα εύκολο, και υπάρχουν πολλές παρανοήσεις σχετικά με την ίδια. Πολλοί άνθρωποι δεν κατανοούν πλήρως τα συστήματα καθαρισμού του αέρα. Ένα μέρος που οι περισσότεροι άνθρωποι αδυνατούν να κατανοήσουν είναι η σημασία της προ-φίλτρα.


Τα προκαταρκτικά φίλτρα που βρίσκονται μέσα στο πρώτο στάδιο των πιο καθαρισμού του αέρα. Έρχονται σε διάφορες μορφές και τύπους, και κάθε κατασκευαστής έχει τη δική του φίλτρου πόρων της. Η προ φίλτρο συνήθως φίλτρα τίποτα. Η προ-φίλτρα κύριος σκοπός είναι η προστασία των φίλτρων HEPA από το να έχουν μολυνθεί με ταχείς ρυθμούς και, επομένως, παρατείνει τη διάρκεια ζωής τους.

Olansi προμηθευτές καθαριστής αέρα (13)

Πλένεται προ-φίλτρα στην Ταϊλάνδη καθαρισμού του αέρα

Προ-φίλτρα είναι ένα σημαντικό μέρος του καθαρισμού του αέρα, και συλλαμβάνει τα μεγαλύτερα σωματίδια. Αυτό είναι το πώς το κύριο φίλτρο προστατεύεται. Μια προ-φίλτρο είναι πολύ χρήσιμη επειδή μπορεί να συλλέξει τα μεγάλα σωματίδια, όπως σκόνη, τρίχες χαλί, και το κατοικίδιο ζώο μαλλιά. Αυτό επεκτείνει τη διάρκεια ζωής των φίλτρων HEPA.


Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα φίλτρα HEPA είναι επίσης σε θέση να συγκρατεί τα μεγαλύτερα σωματίδια. Ωστόσο, όταν έφυγε για να γίνει αυτό, τοκαθαριστής αέρα HEPAλερωθεί αρκετά γρήγορα, και μπορεί να υπάρχει ανάγκη να αλλάξουν τα φίλτρα συχνά από ό, τι θα συνέβαινε με προ-φίλτρα στη θέση τους. Μια προ-φίλτρο είναι πολύ πιο εύκολο να διατηρηθεί και καθαρό. Αυτό σημαίνει περισσότερη εξοικονόμηση και δεν χρειάζεται να πάρει ανταλλακτικά φίλτρα που συχνά.


Ορισμένα προ-φίλτρα συνδεδεμένο με φίλτρο άνθρακα και τα φίλτρα ΗΕΡΑ. Τέτοια φίλτρα πλένονται. Αυτό συμβαίνει με τα περισσότερα 3-σε-1 φίλτρα. Άλλα φίλτρα έρχονται χωριστά, και απαιτούν πολύ συγκεκριμένες διαδικασίες για να καθαρίσετε αποτελεσματικά.


Αποδοτικότητα

Η αποδοτικότητα ενός προ-φίλτρο δεν μπορεί να συγκριθεί με εκείνη ενός φίλτρου ΗΕΡΑ. Η αποτελεσματικότητα των προ-φίλτρα είναι συνήθως μεταξύ 20-70%. Η βαθμολογία Merv είναι συνήθως μεταξύ 1-8. Αυτό σημαίνει ότι η προ-φίλτρα μπορεί να κρατήσει τα σωματίδια που είναι μεταξύ 2 έως 10 μικρά σε μέγεθος.


Το προ-φίλτρο είναι μια μεγάλη προσθήκη στην Ταϊλάνδη καθαρισμού του αέρα, και μπορεί να είναι μεγάλη σε χώρους όπου τα κατοικίδια ζώα είναι δυσανασχετούν. τρίχες συλλαμβάνεται από αυτά τα φίλτρα, τα οποία μειώνουν τη ρύπανση.

Υπάρχουν μειονεκτήματα που συνδέονται με την προ-φίλτρα;

Σε ορισμένες συσκευές, χρησιμοποιώντας ένα προ-φίλτρο μπορεί να θεωρηθεί ως ένα μειονέκτημα. Αυτό είναι πιο ειδικά στην περίπτωση μιας ασθενούς συσκευή που δεν διαθέτει επαρκή ροή του αέρα. Στην περίπτωση αυτή, το φίλτρο αέρα είναι συνήθως σε συνδυασμό με ένα φίλτρο άνθρακα.


Η χρήση ενός προ-φίλτρου έχει επίσης το δυναμικό αύξησης του θορύβου του κινητήρα. Αυτό μπορεί να προκληθεί από τη φραγμένη πρόσληψη αέρα στους αεραγωγούς. Όταν ο κινητήρας αρχίσει να buzz και να κάνει θορύβους, σημαίνει ότι ο αέρας δεν είναι αρκετός. Υπάρχει μεγάλη διαφορά στην απόδοση όταν τα προ-φίλτρα χρησιμοποιούνται σε πιο ισχυρά μοντέλα.


Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι προ-φίλτρων. Έρχονται σε διαφορετικές δομές και κατασκευάζονται με διαφορετικά υλικά. Η επιλογή του υλικού συνήθως εξαρτάται από τον κατασκευαστή του καθαριστή αέρα.

Προμηθευτές καθαρισμού αέρα Olansi (3)

Οι καθαριστές αέρα Olansi δημιουργούνται με πολύ συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό. Γι 'αυτόν τον λόγο είναι τόσο αποτελεσματικό και αξιόπιστο. Η Olansi κάνει τους καθαριστές αέρα HEPA και τους καθαριστές αέρα UVC, μεταξύ άλλων. Για περισσότερες πληροφορίες για το πλυντήριοΤαϊλάνδη καθαριστές αέρακαι τη σημασία τους, μπορείτε να επισκεφθείτεΟΛΑΝΣΗ Κίναστοhttps://www.olansith.com/Για περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου