Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Εργοστάσιο καθαρισμού αέρα » Ποιος είναι ο καλύτερος καθαριστής αέρα HEPA UVC στην Ινδία για COVID-19 το 2021 και 2022;

Ποιος είναι ο καλύτερος καθαριστής αέρα HEPA UVC στην Ινδία για COVID-19 το 2021 και 2022;

Προβολές:1     Συγγραφέας:Κίνα Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα     Χρόνος δημοσίευσης: 2021-08-07      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Ποιος είναι ο καλύτερος καθαριστής αέρα HEPA UVC στην Ινδία για COVID-19 το 2021 και 2022;

Ποιος είναι ο καλύτερος καθαριστής αέρα HEPA UVC στην Ινδία για COVID-19 το 2021 και 2022;

Δεδομένων των αυξανόμενων περιπτώσεων της λοίμωξης COVID-19 στην Ινδία, πολλοί άνθρωποι αρχίζουν να σκέφτονται για τη δυνατότητα καθαρισμού του αέρα στα σπίτια και τα γραφεία τους. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους η ζήτηση για καθαριστές αέρα έχουν αυξηθεί πολύ υψηλά τους τελευταίους μήνες. Αν και έναΚίνα καθαριστής αέραΔεν είναι η απάντηση στο Covid-19, θα σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι ζείτε υγιείς. Φανταστείτε τη δυνατότητα ή την πραγματικότητα να μην χρειάζεται να αντιμετωπίσετε τη σκόνη ή τον καπνό σε ένα χώρο. Αυτό μπορεί να σας προσφέρει σήμερα ένας καθαριστής αέρα της Κίνας.


Έχοντας δει τα οφέλη ενός καθαριστή αέρα, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι βρίσκεστε σε μια βιασύνη για να αγοράσετε ένα σήμερα. Η αλήθεια είναι ότι πολλοί από αυτούς δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας. Θα πρέπει να αντιμετωπίζετε έναν αξιόπιστο και αξιόπιστο κατασκευαστή καθαρισμού αέρα πριν να συμβεί τέτοια. Έχοντας μια υπόθεση ότι οτιδήποτε μπορεί να λειτουργήσει για εσάς, θα οδηγήσει μόνο σε χάσιμο χρημάτων και χρόνου.

Κίνα Κατασκευαστής καθαριστή αέρα Olansi (48)

Εδώ είναι το καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνετε

Αναρωτιέστε ποιος είναι ο καλύτερος κατασκευαστής καθαρισμού αέρα στην Ινδία; Δεν υπάρχει ανάγκη για κάτι τέτοιο όπως αυτό το άρθρο θα στοχεύει να σας βοηθήσει σήμερα. Στόχος του είναι να απαριθμήσετε μερικές από τις καλύτερες συσκευές καθαρισμού αέρα στην Ινδία το 2021. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τις λεπτομέρειες από την αρχή μέχρι το τέλος, προκειμένου να επιλέξετε αυτό που είναι ιδανικό για το χώρο σας.


Coway AP-1009

Η Coway είναι μια εταιρεία με έναεργοστάσιο καθαρισμού αέρα στην Κορέα. Πάντα ήταν γνωστό για την κατασκευή ορισμένων από τους καλύτερους καθαριστές αέρα. Ο αγωγός του AP-1009 είναι ένα τυπικό παράδειγμα τέτοιας. Σκέφτεστε πώς να απαλλαγείτε από επικίνδυνα και επιβλαβή σωματίδια από το χώρο σας; Στην περίπτωση αυτή, δεν υπάρχει αμφιβολία το γεγονός ότι αυτή η συσκευή καθαρισμού αέρα θα αποδειχθεί η καλύτερη.


Αυτός ο προμηθευτής καθαρισμού αέρα υπερδιέχει όταν πρόκειται για την αντιμετώπιση των προσδοκιών. Για παράδειγμα, ο καθαριστής του αέρα έχει τρίτες δόσεις καθαρισμού - προφίλ, ενεργοποιημένο άνθρακα και φίλτρο HEPA. Έχει ρυθμίσεις 4speed που σας δίνει τη δυνατότητα να καθορίσετε τον τρόπο με τον οποίο ο χώρος σας μπορεί να καθαριστεί. Παρακάτω είναι μερικές από τις προδιαγραφές του:


• 38watts είναι η ικανότητα κατανάλωσης ενέργειας

• Η παραγωγή θορύβου είναι μεταξύ 22 - 49dB

• Το φίλτρο άνθρακα έχει διάρκεια ζωής 8500hours

• Το φίλτρο HEPA έχει διάρκεια ζωής 8500hours

• Καθαρισμός ρυθμού παράδοσης αέρα 305m2

• Και άλλοι

Mi καθαριστής αέρα 2s

Mi καθαριστής αέρα 2s είναι ένας αξιόπιστος καθαριστής αέρα της Κίνας που μπορεί να εξασφαλίσει ότι ο αέρας σας είναι καθαρός. Με αυτή τη συσκευή, δεν χρειάζεται να μαντέψετε για την ποιότητα του αέρα στο χώρο σας. Αυτό οφείλεται στον αισθητήρα του που ανιχνεύει αν ο αέρας σας είναι καθαρός ή όχι. Έρχεται με κάποια έξυπνα χαρακτηριστικά που θα κάνουν τη ζωή πιο άνετα για εσάς. Για παράδειγμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με το smartphone σας. Έχει επίσης ενεργοποιημένη την τεχνολογία φωνητικής βοήθειας. Μία από τις πιο εντυπωσιακές πτυχές σχετικά με αυτή τη συσκευή είναι η ικανότητά του να έχει σωματίδια PM (0,3) διηθείται.


Αυτή είναι η συσκευή είναι εξαιρετικά οικονομική και τέλεια όταν έχετε πολύ χαμηλό προϋπολογισμό. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, καθώς μπορεί να πάρει τη δουλειά να γίνει χωρίς κανένα συμβιβασμό. Ορισμένες από τις προδιαγραφές του είναι:


• Κατανάλωση ισχύος 29watts

• Το φίλτρο HEPA μπορεί να διαρκέσει για 6 μήνες

• έχει τρίτες τιμές διήθησης

• Έχει ένα CADR ή περίπου 310m2

• Μπορεί να καθαρίσει ένα κενό 398sqft

• Κι αλλα

Honeywell Air Touch I8

Αυτό είναι ένα άλλο αξιόπιστο και αξιόπιστοπρομηθευτής καθαριστή αέραπου μπορείτε να παραχωρήσετε στην Ινδία. Οι συσκευές καθαρισμού του αέρα κατάφεραν να κερδίσουν μεγάλη δημοτικότητα στην Ινδία με τα χρόνια. Είναι μια πολύ αποτελεσματική συσκευή στην απομάκρυνση των ιών και των βακτηρίων. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι μπορεί επίσης να απαλλαγεί από το VOC, τη φορμαλδεΰδη και την κακή οσμή. Τέτοια έχει γίνει δυνατή μέσω του φίλτρου του. Δεν παρακολουθεί μόνο την ποιότητα του αέρα στο χώρο σας. Επίσης, μπορεί να βοηθήσει στην εμφάνιση τέτοιων. Αυτό θα σας επιτρέψει να γνωρίζετε πότε απαιτείται ο καθαρισμός. Με το σχέδιο 3D, ο αέρας θα ρέει σε όλες τις περιοχές του δωματίου σας.


Παρακάτω είναι μερικές από τις προδιαγραφές / χαρακτηριστικά του

• Το φίλτρο HEPA μπορεί να διαρκέσει έως και 3000 ώρες

• Το ποσοστό κατανάλωσης ενέργειας είναι περίπου 42watts

• Τα φίλτρα του είναι φίλτρα Hisiv, φίλτρο HEPA και προ-φίλτρο

• Η παραγωγή θορύβου είναι 38DB και 63DB (ελάχιστο και μέγιστο)

• Κι αλλα


Atlanta Healthcare 350

Αυτή δεν είναι εταιρεία καθαρισμού της Κίνας. Αντ 'αυτού, είναι μια εταιρεία που έχει εργοστάσιο καθαρισμού αέρα στην Ινδία. Οι περισσότερες από τις συσκευές για τον καθαρισμό αέρα που θα συναντήσετε συνήθως έχουν 3 δηλαές καθαρισμού αέρα. Ωστόσο, αυτός ο προμηθευτής καθαρισμού αέρα ενσωματώθηκε περίπου στα 7 δηλαδή στο προϊόν της. Αυτά είναι προφίλτρο, αντιβακτηριακό φίλτρο, φίλτρο HEPA, ενεργοποιημένο άνθρακα, φίλτρο καταλύτη φωτογραφιών, εξαιρετικά ιό, ιονιστή.

Κίνα Olansi Κατασκευαστής Καθαριστής αέρα (15)

Δεδομένων όλων αυτών, μπορείτε εύκολα να το πείτε αυτόΚατασκευαστής καθαριστή αέραείναι γνήσιο και αξιόπιστο. Με αυτούς, είστε εγγυημένοι ότι κάθε επιβλαβές σωματίδιο θα ξεφορτωθεί από το χώρο σας σήμερα. Ορισμένα από τα άλλα χαρακτηριστικά του παρατίθενται παρακάτω:


• Κατασκευάζεται στην Ινδία

• Ποσοστό CADR 170m2

• Η παραγωγή θορύβου είναι 35dB και 45db

• Η ικανότητα κατανάλωσης ισχύος είναι 43watts

• 7 δηλαές των διαδικασιών διήθησης

• Κι αλλα


Olansi καθαριστής αέρα

Δεν έχει σημασία το μοντέλο του καθαριστή αέρα Olansi που έχετε αποφασίσει να αγοράσετε. Αυτό συμβαίνει επειδή όλα αυτά έρχονται με προηγμένες λειτουργίες για να καθαρίσετε τον χώρο σας τέλεια. Με έναOlansi καθαριστής αέρα, θα παρατηρήσετε οφέλη που δύσκολα θα προσφέρουν άλλοι τακτικοί καθαριστές αέρα. Αυτές οι συσκευές μπορούν να παραδώσουν πολύ πέρα ​​από τις προσδοκίες όταν τοποθετούνται σε οποιοδήποτε χώρο. Με αυτούς γύρω, δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με καπνό, γύρη, σκόνη, αλλεργιογόνα και βακτήρια. Αυτό συμβαίνει επειδή σίγουρα θα απαλλαγούν από όλα αυτά. Για παράδειγμα, το K06 έρχεται με χαρακτηριστικά όπως:


• Χαρακτηριστικά τηλεχειρισμού και οθόνη αφής

• Μπορεί να απελευθερώσει έως και 50million αρνητικό ιόν

• Αισθητήρας φωτός και αισθητήρας σκόνης

• Χωρητικότητα παραγωγής θορύβου 17DB-55DB

• Μπορεί να απομακρυνθεί έως και 99,97% των επιβλαβών σωματιδίων

• 5 στάδια διαδικασιών διήθησης - προφίλτρο, ψυχρό καταλύτη, φίλτρο άνθρακα, αντιβακτηριακό φίλτρο και φίλτρο HEPA

Προμηθευτής καθαρισμού αέρα Olansi (11)

συμπέρασμα

Οι παραπάνω καθαριστές είναι οι καλύτεροι στην Ινδία. Αναμένεται να κυριαρχήσουν στην αγορά εδώ και χρόνια να έρθουν λόγω των εξελιγμένων χαρακτηριστικών τους. Επομένως, συνιστάται να ελέγχετε τις ανάγκες σας πριν επιλέξετε ένα. Αυτό θα σας επιτρέψει να πάρετε καλή αξία για τα χρήματα που ξοδεύετε. Για περισσότερα σχετικά με το καλύτερο HEPA UVCκαθαριστής αέραΣτην Ινδία για COVID-19 το 2021 και το 2022, μπορείτε να επισκεφθείτεΟΛΑΝΣΗ Κίναστοhttps://www.olansichina.com/oem-odm.htmlΓια περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου