Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Εργοστάσιο καθαρισμού αέρα » Σκέψεις που πρέπει να κάνετε κατά την αγορά ενός καθαριστή αέρα από το εργοστάσιο της Κίνας

Σκέψεις που πρέπει να κάνετε κατά την αγορά ενός καθαριστή αέρα από το εργοστάσιο της Κίνας

Προβολές:0     Συγγραφέας:Κίνα Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα     Χρόνος δημοσίευσης: 2021-05-24      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Σκέψεις που πρέπει να κάνετε κατά την αγορά ενός καθαριστή αέρα από το εργοστάσιο της Κίνας

Σκέψεις που πρέπει να κάνετε κατά την αγορά ενός καθαριστή αέρα από το εργοστάσιο της Κίνας

Καθαριστές αέραέχουν γίνει μια αναγκαιότητα στα περισσότερα νοικοκυριά, ειδικά για τους ανθρώπους που υποστηρίζουν την υγιεινή διαβίωση. Η επιλογή του σωστού καθαριστή αέρα καθιστά δυνατή την ελεύθερη από τα παθογόνα που θα μπορούσε να βλάψει την υγεία.


Υπάρχουν πολλοί τύποι καθαριστών αέρα που μπορεί κανείς να επιλέξει. Υπάρχουν καθαριστές αέρα PM2.5, καθαριστές αεραγωγών επιφάνειας εργασίας, UVC και αρνητικοί καθαριστές ιόντων. Ορισμένοι καθαριστές πρέπει να έχουν αντικατασταθεί τα φίλτρα μετά από μια συγκεκριμένη περίοδο. Η αλλαγή των φίλτρων μπορεί να γίνει έξι μήνες ή ένα χρόνο όταν πτυχωθούν. Εάν το φίλτρο αέρα χρησιμοποιεί ενεργό άνθρακα, πρέπει να αλλάξει μετά από κάθε τρεις μήνες.

Κίνα Olansi Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα (80)

Πολλές μονάδες συνήθως έρχονται με έναν δείκτη που δείχνει ακριβώς πότε να αλλάξει τα πράγματα ή να τα καθαρίσει αν μπορούν να καθαριστούν. Υπάρχουν τόσα πολλά φίλτρα που διατίθενται στην αγορά. Αυτοί με άνθρακα που χρησιμοποιούνται για την απομάκρυνση της οσμής τείνουν να κοστίζουν περισσότερο. Είναι σημαντικό να εξετάσετε επίσης τις πιστοποιήσεις. Οι καθαριστές αέρα συνήθως εργάζονται καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είναι αποτελεσματικές και πρέπει να εξετάσει αν είναι ενεργειακά αποδοτικά ή όχι.


Μερικά από τα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν παίρνετε έναν καθαριστή αέρα Olansi περιλαμβάνουν:

• Μέγεθος δωματίου: Είναι σημαντικό να εξετάσετε αν ο καθαριστής αέρα στο σπίτι μπορεί να χειριστεί το μέγεθος του δωματίου σας. Εξετάστε την αξιολόγηση τουΑρνητικός καθαριστής αέρα ιόντων. Εξετάστε το μέγεθος του μοντέλου προς τα πάνω και εξετάστε σε ποιο χρονικό διάστημα ο καθαριστής προορίζεται να χρησιμοποιηθεί.

• Θόρυβος: ένας καθαριστής αέρα δεν κρίνεται μόνο από την απόδοση. Κάποιος πρέπει να εξετάσει πόσο καλά μπορεί να ζήσει μαζί του. Επειδή τα μηχανήματα πρέπει να χρησιμοποιηθούν όλα, είναι ιδανικό για αυτούς να είναι όσο το δυνατόν πιο ήσυχοι. Η βαθμολογία θορύβου πρέπει να είναι περίπου 50. Αυτό είναι γύρω από το είδος του θορύβου που κάνει ένα ψυγείο. Οι περισσότεροι κατασκευαστές περιλαμβάνουν αυτές τις λεπτομέρειες στη συσκευασία ή τις ιστοσελίδες τους. Έχει νόημα να βρούμε μερικούς από τους καλύτερους τρόπους με τους οποίους ο θόρυβος μπορεί να μειωθεί. Στρέφοντας τον καθαριστή στην υψηλότερη ρύθμιση όταν κάποιος δεν είναι γύρω και το μετατρέποντάς το όταν είστε κοντά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μειώσετε το θόρυβο. Μπορεί επίσης να είναι σκόπιμο να πάρετε έναν καθαριστή αέρα HEPA που προορίζεται για μεγαλύτερα δωμάτια σε ένα πολύ μικρότερο δωμάτιο. Σε αυτή την περίπτωση, ακόμη και σε χαμηλές ταχύτητες, το φίλτρο τείνει να φιλτράρει περισσότερο αέρα.

• Χαρακτηριστικά: Ορισμένες λειτουργίες κάνουν έναν καθαριστή αέρα μία από τις προσθήκες στο χώρο σας. Ένα από τα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι ο τύπος του φίλτρου. Όταν το φίλτρο πλένεται, σημαίνει ότι κάποιος εξοικονομεί περισσότερο χρόνο. Όταν χρησιμοποιούνται επαναχρησιμοποιήσιμα φίλτρα, φιλτράρουν μεγάλα σωματίδια πριν φτάσουν στο πρωτεύον φίλτρο. Αυτό φαίνεται να επεκτείνει τη ζωή του κύριου φίλτρου ενώ εξοικονομεί χρήματα που δαπανάται για την αγορά φίλτρων.

Κίνα Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα Olansi (79)

Olansi Air Pifiersείναι μερικά από τα καλύτερα στην αγορά. Υπάρχουν διαφορετικές κατηγορίες φίλτρου αέρα που διατίθενται στην αγορά. Αυτά περιλαμβάνουν καθαριστές αέρα UVC και HEPA. Θα πρέπει να ληφθεί μεγάλη προσοχή κατά τη λήψη ενός καθαριστή αέρα στο σπίτι για να εγγυηθεί ότι λειτουργεί σύμφωνα με τις προσδοκίες.


Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου