Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Εργοστάσιο καθαρισμού αέρα » Την ποιότητα του αέρα και την επίδρασή του στον ύπνο με έναν καθαριστή αέρος αρνητικού ιόντος

Την ποιότητα του αέρα και την επίδρασή του στον ύπνο με έναν καθαριστή αέρος αρνητικού ιόντος

Προβολές:0     Συγγραφέας:Κίνα Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα     Χρόνος δημοσίευσης: 2021-06-01      Προέλευση:Ιστοσελίδα

Την ποιότητα του αέρα και την επίδρασή του στον ύπνο με έναν καθαριστή αέρος αρνητικού ιόντος

Την ποιότητα του αέρα και την επίδρασή του στον ύπνο με έναν καθαριστή αέρος αρνητικού ιόντος

Εάν υπάρχει κάτι που η αξία του ανθρώπου είναι ύπνο. Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που ασχολούνται με διαταραχές που σχετίζονται με τον ύπνο, και μερικές φορές βελτιώνουν το περιβάλλον μπορούν να μειώσουν τα συμπτώματα απίστευτα.

Ένα πράγμα που πρέπει να σημειώσετε είναι ότι πάνω από το 60 τοις εκατό των ανθρώπινων ασθένεων και των ασθενειών προέρχονται από την ατμοσφαιρική ρύπανση. Όταν οι άνθρωποι κοιμούνται, το ανοσοποιητικό σύστημα τείνει να είναι στο χαμηλότερο. Είναι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ότι οι βλαβερές ουσίες βακτηρίων και οι ιοί έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια εισβολή. Μπορούν να βλάψουν το σώμα με πολλούς τρόπους.

Προμηθευτής καθαρισμού αέρα Olansi (8)

Σύμφωνα με την έρευνα, όταν κάποιος είναι σε ένα φυσικό περιβάλλον, μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τους ανθρώπους, γεγονός που εξηγεί γιατί οι άνθρωποι αισθάνονται ήρεμα όταν ακούγονται πτηνά, νερό που ρέουν, φυσικό αέρα ή ακόμα και μια βροχερή ώρα. Αυτό φέρνει την ευτυχία και τη χαλάρωση και τη βοήθεια για να κοιμηθεί.

Αυτό είναι όπου τοΚίνα καθαριστής αέραέρχεται μέσα. Ένας καθαριστής αέρα είναι συχνά ικανός να ασχολείται με διαφορετικούς ρύπους μέσα στον εσωτερικό αέρα. Αυτό περιλαμβάνει φορμαλδεΰδη ή PM2.5. Αυτό κάνει το PM2.5 καθαριστής αέρα τόσο δημοφιλές στους διαφορετικούς ανθρώπους. Οι καθαριστές αέρα στο σπίτι μπορούν επίσης να αντιμετωπίσουν τα βακτηρίδια και τους ιούς, δημιουργώντας ένα ασφαλές περιβάλλον. Όταν οι ρύποι εξαλείφονται, σημαίνει ότι δημιουργείται ένα φυσικό περιβάλλον σε κάποιο βαθμό. Όταν ο αέρας καθαρίζεται σε εσωτερικούς χώρους, τα απελευθερωμένα αρνητικά ιόντα προάγουν τον συντονισμό μεταξύ του δωματίου και των ανθρώπων. Αυτό διευκολύνει τον καλό ύπνο μέσα σε αυτό το περιβάλλον.

Περιβάλλον ύπνου

Αρνητικοί καθαριστές αέρος ιόντωννα βοηθήσει στην επίτευξη ενός φυσικού περιβάλλοντος. Σύμφωνα με την έρευνα, αυτό φέρνει μερικές πολύ θετικές επιπτώσεις σε διαφορετικούς ανθρώπους.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι καθαριστές αέρα δεν είναι όλοι ίσοι. Σε όσο και μερικοί μπορούν να βοηθήσουν με τον ύπνο, μερικοί δεν το κάνουν. Μερικοί άνθρωποι παραπονιούνται για να ξυπνήσουν με πονόλαιμο μετά τον ύπνο σε ένα δωμάτιο με έναν καθαριστή αέρα.

Όταν ο καιρός είναι σοβαρά θολό, και ο καθαριστής είναι ενεργοποιημένος, είναι δυνατόν να ξυπνήσετε με ένα ξηρό ή φαγούρα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι προτιμούν να έχουν τους καθαριστές αέρα στο σπίτι στη χαμηλότερη ρύθμιση για τον έλεγχο του θορύβου καθώς κοιμούνται στις περισσότερες περιπτώσεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάποιος μπορεί να παρατηρήσει τα επίπεδα PM2.5 μπορεί να είναι υψηλά το πρωί. Αυτό σημαίνει ότι η αποδοτικότητα καθαρισμού παραμένει χαμηλή.

Το άλλο πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι τα πολιτικά κτίρια έχουν συνήθως ορισμένα αυστηρά πρότυπα για τις αλλαγές του αέρα. Με τα παράθυρα και τις πόρτες κλειστά, οι περισσότεροι εσωτερικοί χώροι δεν είναι αεροστεγείς και δεν είναι δυνατόν να απομονώσετε τον εξωτερικό αέρα. Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία ύπνου του καθαριστή αέρα της Κίνας περιορίζει τη χρήση του. Και αυτό μειώνει σημαντικά το αποτέλεσμα καθαρισμού.

CADR για ύπνο

Οι άνθρωποι χρησιμοποιούνται για να μετατρέψουν τοΕπιτραπέζια καθαριστές αέραΓια αυτόματη, η οποία επιτρέπει την αυτόματη ρύθμιση της θέσης του εργαλείου και της ταχύτητας ανέμου μετά την ποιότητα του αέρα που την περιβάλλει. Αυτός είναι ένας αδιάκοπος και εύκολος τρόπος χειρισμού των πραγμάτων. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι περισσότεροι καθαριστές αέρα συνήθως ρυθμίζονται να λειτουργούν εντός της λειτουργίας αναστολής. Αυτό είναι όταν ο θόρυβος είναι χαμηλότερος, αλλά η τιμή CADR συμβαίνει να είναι χαμηλή σε αυτό το επίπεδο.

Προμηθευτής καθαρισμού αέρα Olansi (3)

Η εξασφάλιση του καθαριστή αέρα Olansi λειτουργεί καλά εξασφαλίζει ότι βρίσκεται μέσα στον καθορισμένο χώρο, όχι μεγαλύτερο. Κάποιος μπορεί να το έχει στην υψηλότερη ρύθμιση και να το μετατρέψει όταν είναι ο ύπνος για να βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου.


Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου