Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Απολυμαντική γεννήτρια νερού » Best Top 10 Φορητό υποχλωριώδους νατρίου γεννήτρια Απολυμαντικό νερού Machine Και ηλεκτρόλυσης του νερού ψεκασμού Προμηθευτής

Best Top 10 Φορητό υποχλωριώδους νατρίου γεννήτρια Απολυμαντικό νερού Machine Και ηλεκτρόλυσης του νερού ψεκασμού Προμηθευτής

Προβολές:1     Συγγραφέας:Κίνα καθαριστής αέρα Κατασκευαστής     Χρόνος δημοσίευσης: 2021-11-23      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Best Top 10 Φορητό υποχλωριώδους νατρίου γεννήτρια Απολυμαντικό νερού Machine Και ηλεκτρόλυσης του νερού ψεκασμού Προμηθευτής

Best Top 10 Φορητό υποχλωριώδους νατρίου γεννήτρια Απολυμαντικό νερού Machine Και ηλεκτρόλυσης του νερού ψεκασμού Προμηθευτής

Το καλύτεροαπολυμαντικό νερό μηχανήμπορεί να σας βοηθήσει με πολλούς τρόπους. Για παράδειγμα, μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια να απαλλαγούμε από ρύπους από το νερό που χρησιμοποιείτε για διάφορους σκοπούς. Μόλις συμβεί αυτό, δεν θα είστε ευάλωτοι ή επιρρεπείς σε μολύνσεις και ασθένειες. Σε γενικές γραμμές, μπορούμε να πούμε ότι το καλύτερο απολυμαντικό νερό μηχανή μπορεί να σας βοηθήσει να ζήσετε υγιεινά χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για ασθένειες.


Έχοντας πει τα παραπάνω, θα πρέπει να κατανοήσουν ότι υπάρχουν διαφορετικοί τύποι απολυμαντικό μηχανήματα νερού στην αγορά. Με τέτοια πολλαπλές επιλογές, υπάρχει κάθε λόγος να πιστεύουμε ότι μπορεί να χρειαστεί να προβεί σε ενδελεχή έρευνα για να βρει το καλύτερο μηχάνημα. Δεν υπάρχει ανάγκη για τέτοιου είδους όμως, γιατί οι παρακάτω πληροφορίες θα σας βοηθήσουν έξω. Αυτή η θέση θα πρέπει να λίστα μερικά από τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα μηχανήματα απολυμαντικό νερού.

HTB13iMYbjzuK1RjSsppq6xz0XXah

1 - EcoloxTech Νερό Απολύμανση Μηχανή

Αυτή η μηχανή είναι ένα από τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα, όταν πρόκειται για την απολύμανση του νερού και να καταστεί ασφαλές για κατανάλωση. Λειτουργεί με απλό και άμεσο τρόπο. Αυτή είναι η προσθήκη αποσταγμένο ξύδι (1 κουταλάκι του γλυκού), επιτραπέζιο αλάτι (2grams), και νερό (1liter). Αυτό είναι πολύ καλύτερη από τη χρήση χλωρίου για την απολύμανση του νερού σας. Είναι πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά σε τέτοια διαδικασία. Με τη χρήση του, αδιάλυτες ουσίες θα διαλυθεί μέσα σε λίγα λεπτά.


Χαρακτηριστικά του είναι:

• Έρχεται με ταινίες για τη δοκιμή υποχλωριώδες οξύ

• Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε είδος επιτραπέζιο αλάτι

• Υπάρχουν Ph ταινίες μέτρησης

• Έρχεται με ένα πανί καθαρισμού μικροϊνών για ομαλή διαδικασία


2 - Pyuriti υποχλωριώδες

Σε περίπτωση που έχουν να ενδιαφέρεται για το πώς να φτιάξετε το δικό σας απολυμαντικό, δεν υπάρχει ανάγκη για τέτοιου είδους γιατί αυτή η μηχανή είναι πολύ αξιόπιστο. Έχει τη δυνατότητα να ζήσουν με τις αξιώσεις του με κάποια χαρακτηριστικά που κόβει την ανάσα.


Θέλετε να ξέρετε το καλύτερο μέρος; Είναι το γεγονός ότι δεν θα πρέπει να κάνει πολύ κατά τη χρήση αυτού του μηχανήματος. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η ίδια καθαρίζει. Μερικά από τα οφέλη της θα αναφέρονται παρακάτω:


• Είναι ασφαλές

• Είναι φιλικό προς το περιβάλλον

• Συντήρηση Δεν απαιτείται

• διαδικασία της απολύμανσης του νερού είναι πολύ αποτελεσματική και γρήγορη


3 - LilySpots Απολυμαντικό τσάι

Αυτό μπορεί να είναι ένα προϊόν με μικρή χωρητικότητα, αλλά μπορεί να προσφέρει. Αυτή είναι ίσως ο λόγος που έχει πάρει πολλά θετικά σχόλια από τους χρήστες τα τελευταία χρόνια. Στην πραγματικότητα, ο χρόνος απολύμανσης του είναι περίπου 60 δευτερόλεπτα το οποίο είναι αρκετά εντυπωσιακό. Για καλύτερο αποτέλεσμα, εξασφαλίζουν να χρησιμοποιήσει άλας που έχει διαλυθεί πλήρως. Αυτό θα κάνει το παραγόμενο διάλυμα να φτάσει αναμενόμενο επίπεδο της συγκέντρωσης.


Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό είναι ότι έρχεται με μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το πάρετε σε ένα μέρος όπου υπάρχει έλλειψη ηλεκτρικής ενέργειας μετά την μπαταρία του έχει φορτιστεί πλήρως.


Μερικά οφέλη της είναι

• Είναι ένα do-it-yourselfαπολυμαντικό νερό μηχανήότι μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα

• Έχει λειτουργία συγκέντρωση διαφόρων HOCI

• Είναι αξιόπιστο και ανθεκτικό

• Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χώρους όπου δεν υπάρχει καμία δύναμη


4 - Coolus Απολυμαντικό Machine

Σε σύγκριση με όλες τις μηχανές που αναφέρονται σε αυτή τη θέση, Coolus μηχανή φαίνεται να έχει τη μεγαλύτερη χωρητικότητα (4 λίτρα). Με αυτό, το μόνο που χρειάζεται περίπου 24g αλάτι για να ξεκινήσετε τη διαδικασία της έχοντας το χώρο σας να απολυμαίνονται. ποσοστό απολύμανση του είναι περίπου 99%, που είναι πολύ εντυπωσιακό. Το σχέδιο που έχει χτιστεί με το καθιστά πολύ εύκολο να τρίβει και να διατηρήσει. Επίσης, υπάρχουν 3 διαφορετικά επίπεδα των συγκεντρώσεων που μπορείτε να επιλέξετε. Απλά επιλέξτε καθένας που είναι ιδανικό για εσάς.


5 - SANITRU Απολυμαντικό μηχανή Νερό

Sanitru απολυμαντικό μηχανή έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα από τα καλύτερα περίπου. διαδικασία της ηλεκτρόλυσης είναι ένας συνδυασμός της ταχύτητας και της αποτελεσματικότητας. Με αυτό, δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με τη χρήση ενός μηχανήματος που είναι δεν είναι 100% φυσικό από την υγεία σας είναι σε κίνδυνο. Φανταστείτε να μπορείτε να απολυμάνετε το σπίτι σας με 3 απλά υλικά - αλάτι, ξίδι και νερό. Sanitru μηχάνημα δεν περιέχει επιβλαβή συστατικά ή χημικά. Ως εκ τούτου, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είναι πολύ ασφαλή στη χρήση.


6 - MaikcQ Απολυμαντικό Machine

Αυτό το μηχάνημα μπορεί να έχει ένα μοναδικό σχεδιασμό, αλλά είναι πολύ εύκολο να λειτουργήσει. Δεν υπάρχει καμία τεχνική δεξιότητα ή γνώση που απαιτείται να έχουν λειτουργήσει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Μέσα σε λίγα λεπτά, το νερό σας θα πρέπει να εξυγιανθεί. Με άλλα λόγια, ρυπαντές θα πρέπει να εξαλειφθούν από αυτό. Μπορείτε, επίσης, πρέπει να ξέρετε ότι αυτό δεν είναι απλώς ένα απολυμαντικό μηχανή. Είναι επίσης ένα ψεκαστήρα.


Μερικά από τα χαρακτηριστικά του είναι

• Η χωρητικότητά του είναι 500ml

• Έχει μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία 2600mAh

• Έχει ένα φορητό σχεδιασμό

• Επίσης, έρχεται με ένα ψεκαστήρα


7 - Ψεκάστε αποστειρωτής (Χ1-C)

Αυτόαπολυμαντικό νερό μηχανήμπορεί να βοηθήσει να εξασφαλίσει το σπίτι σας είναι να απολυμαίνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χωρίς ταλαιπωρία. Με την αποστείρωση του 99,9%, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το γεγονός ότι μπορεί να αφαιρέσει πολλά επικίνδυνους ρυπαντές. Είναι πολύ απλό στη χρήση καθώς το απαιτούν υλικά είναι αλάτι και νερό. Μόλις αυτά έχουν συνδυαστεί, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε κλικ σε ένα κουμπί και θα ξεκινήσει αυτόματα η διαδικασία της απολύμανσης του σπιτιού σας. Αυτό είναι ίσως το καλύτερο απολυμαντικό νερό μηχανή θα σκοντάψει ποτέ επάνω στην αγορά.


Υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το μηχάνημα. Αυτά θα μπορούσαν να παράγουν νερό για:

• Καθαρισμός λαχανικών

• Καθαρισμός φρούτων

• Καθαρισμός του μπάνιου και της κουζίνας

• Κι αλλα


8 - olansi Homeuse HyaluRonic νατρίου (X1-A)

Αυτή είναι μια άλλη κορυφαία μηχανή που μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε μια τέλεια δουλειά όταν πρόκειται για το απολυμαντικό χώρο σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους όπως:


• Καθαρισμός κατοικίδιων ζώων

• Απολύμανση του σπιτιού σας

• Αποστείρωση λαχανικών και φρούτων

• αποστείρωση κρέατος και θαλασσινών

• Αφαίρεση μικροβίων από το πανί σας

• Κι αλλα


9 - αποστειρωτής ψεκασμού (X1-B)

Υπάρχουν πολλά επιχειρήματα σχετικά με αυτό να είναι τοΚαλύτερη απολυμαντική μηχανή νερού. Είτε ψάχνετε για το πώς να αφαιρέσετε τα μικρόβια από τα ρούχα σας, ή να καθαρίσετε ολόκληρο το χώρο σας (εμπορικό και οικιστικό), αυτή είναι μια αξιόπιστη συσκευή που μπορεί να σας βοηθήσει. Η χωρητικότητά του 350 ml είναι αρκετή για να απολύσει ένα πολύ μεγάλο χώρο χωρίς ταλαιπωρία. Μια δίκη θα σας πείσει για τις δυνατότητές της.


10 - Μηχανή απολυμαντικού Mixu

Το υποχλωριώδες οξύ δεν θα εξασφαλίσει μόνο ότι οι ασθένειες εμποδίζονται. Είναι επίσης αρκετά ισχυρό για την εξάλειψη των βακτηρίων. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε επειδή η μηχανή απολυμαντικού Mixu μπορεί να φροντίσει αυτά. Με ένα μόνο κλικ, θα κάνετε το νερό αποστείρωσης του δικού σας. Αυτό διαρκεί μόνο περίπου 3 λεπτά για να ολοκληρωθεί. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους όπως:

• απολύμανση

• Αποσμοκομία

• Απολύμανση

• Κι αλλα

H0506c066a7a74f61a17cdfbe2498df3co

συμπέρασμα

Έχοντας δει τα παραπάνω, είναι πολύ σαφές ότι υπάρχουν πολλές επιλογές που μπορείτε να εξερευνήσετε όταν πρόκειται για απολυμαντικό νερό που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας. Απλά επιλέξτε οποιαδήποτε από τις παραπάνω επιλογές για καλύτερα αποτελέσματα. Για περισσότερα σχετικά με το καλύτερο Top 10 φορητό υποχλωριώδες νάτριοΑπολυμαντική μηχανή γεννήτριας νερούκαι προμηθευτής ψεκασμού νερού ηλεκτρολυμένου νερού, μπορείτε να επισκεφθείτεΟΛΑΝΣΗ Κίναστοhttps://www.olansichina.com/disinfectant-water-machine.htmlγια περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου