Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Εργοστάσιο καθαρισμού αέρα » Blunders που κάνουν οι άνθρωποι κατά την αγορά των καθαριστών της Κίνας από τους προμηθευτές και τα εργοστάσια

Blunders που κάνουν οι άνθρωποι κατά την αγορά των καθαριστών της Κίνας από τους προμηθευτές και τα εργοστάσια

Προβολές:1     Συγγραφέας:Κίνα Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα     Χρόνος δημοσίευσης: 2021-07-06      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Blunders που κάνουν οι άνθρωποι κατά την αγορά των καθαριστών της Κίνας από τους προμηθευτές και τα εργοστάσια

Blunders που κάνουν οι άνθρωποι κατά την αγορά των καθαριστών της Κίνας από τους προμηθευτές και τα εργοστάσια

Υπάρχουν πολλές δυσκολίες που οι άνθρωποι κάνουν όταν αγοράζουν καθαριστές αέρα. Πολλά πράγματα παραβλέπονται επίσης. Έχει ήδη αποδειχθεί ότι οι άνθρωποι αγνοούν το όζον που μπορεί να είναι πολύ επιβλαβές για την υγεία, αποτυγχάνουν να φροντίζουν την ποιότητα του αέρα και να μην σκέφτονται λογικά την ευημερία και την υγεία. Υπάρχουν περισσότερα για να προσθέσετε σε αυτόν τον κατάλογο.

Προμηθευτής καθαρισμού αέρα Olansi (12)

1. Επιλέγοντας τους καθαριστές αέρα της Κίνας που είναι φιλικοί προς τον προϋπολογισμό

Ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού θεωρεί μόνο την τιμή πώλησης χωρίς να εξετάσει τι μπορεί να κάνει ο καθαριστής αέρα στο σπίτι. Οι άνθρωποι συχνά παραβλέπουν τα οφέλη και τα έξοδα που θα μπορούσαν να προκύψουν κατά τη χρήση του καθαριστή. Υπάρχουν διάφοροι καθαριστές αέρα που διατίθενται στην αγορά και όλοι έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά και δυνατότητες. Υπάρχουν οι καθαριστές αέρος αρνητικού ιόντος, οι καθαριστές αέρα επιφάνειας εργασίας, οι καθαριστές αέρος PM2.5, οι καθαριστές αέρα UVC και οι καθαριστές αέρα HEPA. Αυτά έρχονται με διαφορετικές δυνατότητες και χαρακτηριστικά. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι μερικοί από τους προεξοφλημένους καθαριστές αέρα έρχονται με μεγάλα έξοδα για συντήρηση. Μερικές φορές ο προσιτός καθαριστής μπορεί να πάρει ένα πλεονέκτημα με την πώληση δαπανηρών φίλτρων αντικατάστασης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η συνεργασία με μια αξιόπιστη εταιρεία, όπως η Olansi, είναι μια τόσο καλή ιδέα.


2. Πιστεύοντας τις εκτιμήσεις όγκου δωματίου με βάση τις προωθήσεις που έγιναν

Είναι λογικό για ένα άτομο να αγοράσει έναν καθαριστή αέρα της Κίνας που είναι μικρότερος. Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχουν αδίστακτοι προμηθευτές που κάνουν υπερβολές σχετικά με το είδος του χώρου που μπορεί να καθαρίσει ένας συγκεκριμένος καθαριστής αέρα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η υψηλότερη ταχύτητα ανεμιστήρα χρησιμοποιείται για την εκτίμηση. Επίσης, υποθέτουν ότι εκτιμούν τον αριθμό των ανταλλαγών αέρα που είναι εφικτές μέσα σε ένα δεδομένο χρονικό διάστημα. Για να υπάρχει επιτυχής καθαρισμός, απαιτείται 4-6 ACH ή αλλαγή αέρα ανά ώρα. Αυτό θα πρέπει να είναι δυνατό όταν ο καθαριστής εκτελεί στο ελάχιστο γυμνό. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί κανείς να είναι σίγουρος ότι η χωρητικότητα μπορεί να αυξηθεί εάν προκύψει η ανάγκη. Το CADR και οι αλλαγές του αέρα μέσα σε μια ώρα πρέπει να εξεταστούν με κάποια υποψία. Κάποιος μπορεί να θέλει να κάνει τις εκτιμήσεις όταν το μηχάνημα βρίσκεται εντός της χαμηλότερης απόδοσης.


3. Μη εξυπηρετούμε τον καθαριστή αέρα της Κίνας

Τόσοι πολλοί αγοραστές δεν θεωρούν ότι το είδος της συντήρησης απαιτεί ο καθαριστής αέρα Olansi. Πολλές διαφημίσεις που συνδέουν τους ανθρώπους να υποθέσουν ότι η διατήρηση του συστήματος φιλτραρίσματος είναι δαπανηρή, δυσάρεστη και επίπονη. Οι καθαριστές αέρα HEPA διαθέτουν συστήματα που σχετίζονται με υψηλή ποιότητα και μεγάλη αξία. Ωστόσο, ο διακόπτης φίλτρου ενδέχεται να χρειαστεί αντικατάσταση μετά από περίπου πέντε έτη.


Για να κρατήσετε τους καθαριστές αέρα Olansi που εργάζονται στο καλύτερό τους, είναι απαραίτητο να κάνουμε μεγάλο καθαρισμό. Όταν αγοράζεται ένας καθαριστής αέρα, πρέπει να είναι επαγρύπνηση και να καθαρίσετε όσο συχνά απαιτείται χωρίς αποτυχία.

Κίνα Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα Olansi (58)

Όταν αγοράζετε τους καλύτερους καθαριστές αέρα της Κίνας, είναι σημαντικό να ερευνήσετε καλά την αγορά. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να λέμε τι προσφέρεται. Επιλέγοντας καθαριστές αέρα Olansi πρέπει να γίνεται με μεγάλη εμπιστοσύνη. Ο κατασκευαστής είναι αποφασισμένος να προσφέρει τα καλύτερα gadgets για να φροντίσει τον εσωτερικό αέρα και να υποστηρίξει την υγιεινή διαβίωση. Για περισσότερα σχετικά με τον καθαριστή αέρα της Κίνας, μπορείτε να επισκεφθείτε την Olansi China στοhttps://www.olansichina.comΓια περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου