Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Αλκαλικό καθαριστικό νερού αντίστροφης όσμωσης » Έχετε προβλήματα με τη μηχανή νερού σόδας σας; Συμβουλές εμπειρογνωμόνων από το τοπικό εργοστάσιο παρασκευαστή νερού

Έχετε προβλήματα με τη μηχανή νερού σόδας σας; Συμβουλές εμπειρογνωμόνων από το τοπικό εργοστάσιο παρασκευαστή νερού

Προβολές:0     Συγγραφέας:Εμπορικός κατασκευαστής διανομέα νερού αφρώδης     Χρόνος δημοσίευσης: 2024-04-30      Προέλευση:https://www.olansgz.com/

Έχετε προβλήματα με τη μηχανή νερού σόδας σας; Συμβουλές εμπειρογνωμόνων από το τοπικό εργοστάσιο παρασκευαστή νερού

Έχετε προβλήματα με τη μηχανή νερού σόδας σας; Συμβουλές εμπειρογνωμόνων από το τοπικό εργοστάσιο παρασκευαστή νερού

Εάν είστε τόσο παθιασμένοι με τη μηχανή νερού σόδας, μπορεί να ξεχάσετε ότι αυτές οι μονάδες έχουν περιορισμούς μέχρι να αναπτύξουν ορισμένα ζητήματα. Για τους σκληρούς πότες νερού, αυτό μπορεί να είναι σαν το τέλος του κόσμου. Ωστόσο, όχι όταν έχετε μια αξιόπιστη μετά την αγορά εργοστάσιο παρασκευαστή νερού. Πολλές μάρκες μηχανών νερού Soda προσφέρουν υποστήριξη πελατών μετά την αγορά και άλλες σχετικές υπηρεσίες. Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίζουν ότι συνεχίζετε να προσθέτετε αυτά τα "zhooshes " στο παγωμένο νερό και τα ποτά σας.

  • Κατασκευαστές μηχανών αφρώδους νερού

  • Κατασκευαστές μηχανών αφρώδους νερού

Τι είναι μια μηχανή αφρώδους νερού;

Μια μηχανή αφρώδους νερού είναι μια συσκευή που παρήγαγε ανθρακούχο νερό. Αυτό σημαίνει απλώς νερό φούσκα που λαμβάνεται ως αποτέλεσμα του συνδυασμού καθαρισμένου, ψύκτου νερού με διοξείδιο του άνθρακα υπό πίεση. Το προκύπτον νερό γεμίζει με φυσαλίδες και δίνει μια αίσθηση. Ένα πλεονέκτημα του ανθρακούχου νερού είναι ότι μπορείτε να προσθέσετε διάφορες γεύσεις και πρόσθετα για να το κάνετε να δοκιμάσετε και να αισθανθείτε σαν το αγαπημένο σας ορυκτό ποτό. Με αυτά τα μηχανήματα, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε νόστιμα μοναδικά αφρώδη ποτά. Πολλές επιχειρήσεις έχουν επωφεληθεί από αυτά τα μηχανήματα δημιουργώντας νόστιμες και οδοντικές συνταγές.


Προβλήματα με μια μηχανή αφρώδους νερού

Εάν είχατε ποτέ παρασκευαστής νερού Για πολύ καιρό, κάπου κάτω από το δρόμο, ίσως έχετε αντιμετωπίσει ορισμένα προβλήματα με τη μονάδα. Αυτά τα ζητήματα είναι πολύ συνηθισμένα με αυτούς τους ανθρακούχους κατασκευαστές νερού που τους είχαν και άλλοι άνθρωποι. Πολλά από τα κοινά προβλήματα της μηχανής του νερού σόδας βιώνουν επίσης άλλους ανθρώπους. Ένα τυπικό παράδειγμα τέτοιων προβλημάτων περιλαμβάνει απλή φθορά, το οποίο μπορεί να διορθωθεί πολύ εύκολα.Το εργοστάσιο αφρώδους νερού: Πώς να λύσετε μερικά κοινά προβλήματα με το μηχάνημά σας

Η μηχανή νερού σόδας χρησιμοποιεί έναν μοναδικό μηχανισμό για να κάνει ανθρακούχο νερό. Αυτός ο μηχανισμός είναι κοινός σε όλους τους τύπους κατασκευαστών σόδας ανεξάρτητα από το εμπορικό σήμα. Εάν έχετε κάποια κοινά προβλήματα με τα μηχανήματά σας, τότε αυτές οι συμβουλές εμπειρογνωμόνων από έναν τοπικό μηχάνημα νερού Το εργοστάσιο θα σας βοηθήσει να επιστρέψετε ξανά στο να απολαύσετε τα αχνά ποτά σας! Μερικά κοινά προβλήματα του μηχανήματος περιλαμβάνουν:

Η μηχανή αφρώδους νερού διαρρέει ή ξεχειλίζει: Εάν ο κατασκευαστής σόδας σας ξεχειλίζει ή διαρρέει, αυτό μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Ευτυχώς, αυτό είναι ένα πολύ συνηθισμένο ζήτημα με πολλές άλλες μάρκες αυτού του μηχανήματος. Αυτές οι υπερχείλιση και οι διαρροές οφείλονται συνήθως στη διαδικασία ανθρακούχου στη συσκευή. Μπορεί να διορθωθεί απλά. Μια συμβουλή εμπειρογνωμόνων, σε αυτή την περίπτωση, είναι να εντοπίσετε αυτό το σημείο διαρροής ή υπερχείλισης.


Διαρροές CO2: Εάν είχατε ποτέ έναν κατασκευαστή σόδας για πολύ καιρό, θα ανακαλύψετε ότι οι διαρροές CO2 είναι ένα κοινό πρόβλημα με αυτές τις συσκευές. Αυτή η διαρροή CO2 συμβαίνει συνήθως στο σημείο εκκίνησης της βαλβίδας, όπου έχετε τη σύνδεση μεταξύ του ακροφυσίου διανομέα και του δοχείου CO2. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτές οι διαρροές CO2 έχουν απλές λύσεις - συνήθως επισκευάζονται με τη στρίψιμο της χαλαρής βαλβίδας πίσω στην προηγούμενη θέση της. Και πάλι, είναι δυνατόν να έχουν άλλα προβλήματα διαρροής στο μπροστινό μέρος του ακροφυσίου. Ορισμένες άλλες διαρροές μπορεί να οφείλονται σε διαρροή νερού από το μπουκάλι στο μηχάνημα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, έχετε ένα μπουκάλι που δεν έχει το απαιτούμενο μέγεθος όπως παρέχεται στο μηχάνημα για τέτοια μπουκάλια. Σε τέτοιες περιπτώσεις, μπορεί να αποτρέψει τον ανθρακωρύχο που μπορεί να προκαλέσει υπερχείλιση και διαρροές.


Κακή ανθρακούχος λόγω διαρροών από τον εύκαμπτο σωλήνα αέρα: Οι κατασκευαστές σόδας μπορούν επίσης να έχουν κάποιες άλλες κρυφές διαρροές. Ο μόνος τρόπος για να ανιχνεύσετε αυτό είναι όταν παρατηρείτε ότι τα ποτά σας είναι κακώς ανθρακούχα και δεν έχουν το σωστό επίπεδο ανθρακούχου. Σε αυτό το σημείο, ίσως θελήσετε να ανοίξετε το πίσω μέρος του μηχανήματος. Εάν υπάρχει ένας δυνατός θόρυβος, τότε αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα με τον σωλήνα αέρα του μηχανήματος. Ωστόσο, μόλις ανοίξετε το μηχάνημα, μπορείτε να αγωνιστείτε για να βρείτε αυτό το εύκαμπτο σωλήνα. Ο εύκαμπτος σωλήνας αέρα είναι συνήθως κρυμμένος καθώς είναι μέσα στο φυσίγγιο CO2 και λειτουργεί ως σύνδεση μεταξύ του ακροφυσίου CO2 και του μηχανήματος. Αυτός ο εύκαμπτος σωλήνας βοηθά στην προμήθεια CO2 στο μηχάνημα. Μπορείτε εύκολα να αντικαταστήσετε ή να επαναλάβετε αυτόν τον εύκαμπτο σωλήνα. Μπορείτε να βρείτε τη σωστή αντικατάσταση από πολλά τοπικά καταστήματα και καταστήματα βελτίωσης στο σπίτι.


Μηχάνημα δεν είναι σε θέση να ανθίσει νερό: Σε ορισμένες άλλες περιπτώσεις, μπορεί να αντιμετωπίζετε σοβαρά προβλήματα με το ανθρακούχο νερό σας. Αυτό είναι συνήθως ένα πρόβλημα για τον κατασκευαστή σόδας. Συνήθως συμβαίνει όταν το δοχείο CO2 είναι σπασμένο ή κατεστραμμένο. Σε άλλες περιπτώσεις, ένα σφάλμα κατασκευαστή μπορεί να προκαλέσει αυτόν τον τύπο προβλήματος. Ο κατασκευαστής μπορεί να συγκεντρώσει εσφαλμένα ή να συγκεντρώσει το προϊόν - το οποίο μπορεί να προκαλέσει επηρεασμό της διαδικασίας ανθρακούχου. Όταν συμβεί αυτό, αυτό σημαίνει ότι η διαρροή μπορεί να προέρχεται από μια λανθασμένη σφραγισμένη βαλβίδα που συνδέει το μηχάνημα με το δοχείο. Ως απλό ζήτημα, μπορείτε εύκολα να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα. Για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα, μεταβείτε στο πίσω μέρος του μηχανήματος και ανοίξτε το. Πατήστε το κουμπί για ανθρακούχο και προσπαθήστε να ακούσετε κάθε σφυρί που προέρχεται από τη βαλβίδα. Εάν αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα, μπορείτε να το λύσετε με τρεις πιθανούς τρόπους:

  • Ελέγξτε και ρυθμίστε τις ροδέλες

  • Η βαλβίδα του μηχανήματος μπορεί να είναι το πρόβλημα

  • Ελέγξτε δύο φορές για να βεβαιωθείτε ότι έχετε στρεβλώσει σωστά τη βαλβίδα


Διαρροές ακροφυσίου στο μηχάνημα: Το ακροφύσιο ανθρακούχου είναι ένα βασικό συστατικό στον κατασκευαστή σόδας σας. Είναι επίσης επιρρεπής σε διαρροές κατά τη λειτουργία του μηχανήματος. Εάν συμβαίνει αυτό, θα το παρατηρήσετε αμέσως. Αυτή η διαρροή συνήθως συμβαίνει μπροστά από το μηχάνημα. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει ένα υψηλότερο, ακουστικό Hiss - το οποίο θα σας πει ότι κάτι δεν πάει καλά με τη μονάδα σας. Εάν παρατηρήσετε τη διαρροή κατά την ανθρακούχο του νερού, αυτό μπορεί να αυξήσει το επίπεδο ανθρακούχου και να παράγει νερό με πολύ υψηλή συγκέντρωση CO2. Εξαιτίας αυτού, μπορεί να παρατηρήσετε ότι ο κύλινδρος αερίου CO2 σας εξαντλείται πιο γρήγορα από το συνηθισμένο.


Διαρροές νερού: Τα δικα σου Διανομέας νερού Μπορεί επίσης να έχει διαρροές νερού ως πρόβλημα. Όταν τοποθετείτε το μπουκάλι κάτω από το ακροφύσιο ανθρακούχου, μπορεί να υπάρχουν διαρροές κρύου νερού. Η πρώτη λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι ότι το μπουκάλι μπορεί να μην ταιριάζει σωστά στο μηχάνημα. Αυτό συμβαίνει συνήθως εάν δεν χρησιμοποιείτε τα σωστά μπουκάλια του δικού σας διανομέας νερού. Για να εξασφαλίσετε την κατάλληλη ανθρακωρυχεία, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα σωστά μπουκάλια που προορίζονται για τη μηχανή νερού σόδας σας.

  • Κατασκευαστές μηχανών αφρώδους νερού

  • Κατασκευαστές μηχανών αφρώδους νερού

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συμβουλές εμπειρογνωμόνων από την τοπική σας εργοστάσιο παρασκευαστή νερού, μπορείτε να επισκεφθείτε το Olansi στο https://www.olansgz.com/quality-control-process-at-olansi-sparkling-water-maker-factory/ Για περισσότερες πληροφορίες.


Αρχή άρθρου από: https://www.olansgz.com/having-issues-with-your-soda-water-machine-expert-tips-from-your-local-sparkling-water-maker-factory/


Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου