Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας

Αρνητικό καθαριστικό αέρα ιόντων

Γνωρίζοντας ότι ενδιαφέρεστε γιαΑρνητικό καθαριστικό αέρα ιόντων, παραθέσαμε άρθρα για παρόμοια θέματα στον ιστότοπο για την ευκολία σας. Ως επαγγελματίας κατασκευαστής, ελπίζουμε ότι αυτές οι ειδήσεις μπορούν να σας βοηθήσουν. Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το προϊόν, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
  • Χρησιμοποιώντας τον Olansi China Hepa καθαριστές αέρα με τον σωστό τρόπο
    Χρησιμοποιώντας τον Olansi China Hepa καθαριστές αέρα με τον σωστό τρόπο
    2021-07-07
    Χρήση του Olansi China Hepa Οι καθαριστές αέρα Hepa στη σωστή ποιότητα της Wayair είναι κρίσιμη σήμερα από ποτέ λόγω των αερομεταφερόμενων ασθενειών που αντιμετωπίζουν τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Coronavirus. Οι περισσότερες κυβερνήσεις υποστηρίζουν για αποτελεσματικό και εμπεριστατωμένο πλύσιμο χεριών μετά από επαφή με επιφάνειες, φορώντας μάσκες, απολυμαντικό και
    Διαβάστε περισσότερα
Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου