Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Εργοστάσιο καθαρισμού αέρα » Χρησιμοποιώντας τον Olansi China Hepa καθαριστές αέρα με τον σωστό τρόπο

Χρησιμοποιώντας τον Olansi China Hepa καθαριστές αέρα με τον σωστό τρόπο

Προβολές:0     Συγγραφέας:Κίνα Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα     Χρόνος δημοσίευσης: 2021-07-07      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Χρησιμοποιώντας τον Olansi China Hepa καθαριστές αέρα με τον σωστό τρόπο

Χρησιμοποιώντας τον Olansi China Hepa καθαριστές αέρα με τον σωστό τρόπο

Η ποιότητα του αέρα είναι κρίσιμη σήμερα από ποτέ, λόγω των αερομεταφερόμενων ασθενειών που αντιμετωπίζουν τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Coronavirus. Οι περισσότερες κυβερνήσεις υποστηρίζουν για αποτελεσματικό και εμπεριστατωμένο πλύσιμο στο χέρι μετά από επαφή με επιφάνειες, φορώντας μάσκες, απολυμαντικό και αποφεύγοντας τους πολυσύχναστους χώρους.


Όταν σε ένα κλειστό χώρο, συνιστάται ο αέρας να συνεχίζεται ελεύθερα για να αποφευχθεί η διασταυρούμενη μόλυνση. Σε περιπτώσεις όπου κάποιος δεν είναι σε θέση να αερίσει δωμάτια, μπορεί να είναι σοφό να εγκατασταθείΚίνα καθαριστές αέραγια τη βελτίωση της ποιότητας του αέρα μέσα σε ένα δωμάτιο.

Κίνα Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα Olansi (65)

Οι καθαριστές αέρα Olansi πρέπει να τοποθετούνται εντός των δωματίων με την πιο κυκλοφορία. Εδώ είναι όταν οι περισσότερες περιπτώσεις μόλυνσης είναι υποχρεωμένες να είναι. Θα πρέπει επίσης να τοποθετηθούν σε χώρους όπου οι άνθρωποι ξοδεύουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους, όπως οι χώροι και τα υπνοδωμάτια. Η βελτίωση της ποιότητας του αέρα βοηθά στη μείωση των πιθανών λοίμωξης και βελτιώνει την υγεία, καθώς εξαλείφονται πολλοί άλλοι μολυντές.


Τα φρέσκα κλιματιστικά έχουν χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά οι καθαριστές αέρα τείνουν να φέρνουν μια νέα επανάσταση που είναι βολική και εύκολη στη χρήση. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί σωστά ένας καθαριστής αέρα για να βελτιωθεί η ποιότητα του αέρα και η διασφάλιση της ζωής με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Στην αγορά σήμερα, οι περισσότεροι καθαριστές αέρα της Κίνας είναι καθαρισμό φίλτρων. Η αρχή πίσω από τα μηχανήματα είναι ο ανεμιστήρας αέρα στο μηχάνημα και στη συνέχεια το βάζετε μέσω ενός φίλτρου αέρα και απελευθερώστε το. Οι περισσότερες φορές, οι καθαριστές αέρα HEPA έχουν ανοίγματα φίλτρου μικρότερα από τη διάμετρο των μικροβιακών. Αυτό διευκολύνει την απορρόφηση. Αυτό είναι που κάνει υψηλής ποιότητας φίλτρα HEPA τόσο δημοφιλής επειδή τείνουν να έχουν μεγαλύτερη χωρητικότητα φιλτραρίσματος. Τείνουν επίσης να έχουν υψηλότερη αντίσταση ανέμου.


Υπάρχουν διαφορετικοί τύποιΚαθαριστές αέρα HEPA, με την κύρια διαφορά να είναι η ποιότητα των φίλτρων αέρα. Υπάρχουν ορισμένες βαθμολογίες φίλτρων που έχουν επαληθευτεί για να χειριστούν ιούς, όπως το H1N1, το οποίο είναι σχεδόν το ίδιο με το Coronavirus. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα του καθαριστή στο σπίτι που ασχολείται με τον νέο ιό.


Υπάρχουν επίσης καθαριστές PM2.5 που αντιμετωπίζουν ρύπους PM2.5. Όποιος επιλέγεται ο καθαριστής αέρα, βοηθά να διασφαλιστεί ότι τοποθετείται στην καλύτερη θέση. Όπου είναι δυνατόν, το μηχάνημα θα έπρεπε να είναι στη μέση του δωματίου. Δεν είναι σοφό να έχουμε τον καθαριστή από τους τοίχους και άλλα αντικείμενα. Αυτό διευκολύνει την ομαλή ροή αέρα μέσα και έξω από το μηχάνημα.


Αποφύγετε αντικείμενα με νερό ή υγραντήρες. Αυτό εξαλείφει τις πιθανότητες του αέρα που εισέρχεται στον καθαριστή αέρα. Ο ατμός μπορεί να προκαλέσει βλάβη στον καθαριστή αέρος αρνητικού ιόντος, το οποίο δεν είναι καλό. Η ηλεκτροπληξία θα μπορούσε επίσης να συμβεί.


Κατά τη διάρκεια των κανονικών λειτουργιών του καθαριστή αέρα στο σπίτι, είναι καλύτερο να έχουμε ο χώρος που περικλείεται. Ο σωστός εξαερισμός επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα. Όταν τα παράθυρα και οι πόρτες είναι ανοιχτές, δεν είναι πάντοτε σκόπιμο να αφήσετε τον καθαριστή, καθώς το αποτέλεσμα καθαρισμού μειώνεται σε μια τέτοια ώρα.

Κίνα Olansi Κατασκευαστής καθαριστή αέρα αέρα (27)

Όταν δεν χρησιμοποιείται, βεβαιωθείτε ότι ο καθαριστής αέρα UVC είναι αποσυνδεδεμένος, ειδικά όταν δεν υπάρχει σχέδιο χρήσης του στο εγγύς μέλλον. Επιλέξτε υψηλής ποιότηταςΕπιτραπέζια καθαριστές αέρακαι καθαριστές αέρα από το Olansi.


Υπάρχει μια σειρά προϊόντων για να μάθετε περισσότερα και να διαλέξετε. Για περισσότερα σχετικά με τον Olansi China Coifiers Hepa Air, μπορείτε να επισκεφθείτε την Olansi China στοhttps://www.olansifr.comΓια περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου