Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας

Εργοστάσιο φίλτρου H14 HEPA

Αυτά σχετίζονται με την είδηση, στην οποία μπορείτε να μάθετε για τις ενημερωμένες πληροφορίες σεΕργοστάσιο φίλτρου H14 HEPA, για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε καλύτερα και να επεκτείνετεΕργοστάσιο φίλτρου H14 HEPA αγορά. Επειδή η αγορά γιαΕργοστάσιο φίλτρου H14 HEPA εξελίσσεται και αλλάζει, συνιστούμε να συλλέγετε τον ιστότοπό μας και θα σας παρουσιάζουμε τα τελευταία νέα σε τακτική βάση.
  • Την ανάγκη για αξιόπιστες εσωτερικούς καθαριστές της Κίνας Κίνας
    Την ανάγκη για αξιόπιστες εσωτερικούς καθαριστές της Κίνας Κίνας
    2021-06-07

    Η ανάγκη για αξιόπιστη εσωτερική Κίνα Pirifiers FirifiersThere είναι τόσοι πολλοί άνθρωποι που πάσχουν από αναπνευστικά ζητήματα εξαιτίας του άσθματος και των αλλεργιών. Αυτές οι ασθένειες και οι αντιδράσεις προκαλούνται συχνά από το κακό περιβάλλον. Ο αέρας είναι ζωτικής σημασίας καθώς μπορεί να φέρει πολλά πράγματα όπως η ρύπανση, η θερμοκρασία, η υγρασία, και έτσι

    Διαβάστε περισσότερα
Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
Buidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου