Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Καθαρισμός αέρα » Κατανόηση H14 αληθινά καθαριστές HEPA Air και γιατί είναι ιδανικοί για τον καθαρισμό του αέρα

Κατανόηση H14 αληθινά καθαριστές HEPA Air και γιατί είναι ιδανικοί για τον καθαρισμό του αέρα

Προβολές:1     Συγγραφέας:Κίνα Κατασκευαστής καθαριστή αέρα     Χρόνος δημοσίευσης: 2022-01-24      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Κατανόηση H14 αληθινά καθαριστές HEPA Air και γιατί είναι ιδανικοί για τον καθαρισμό του αέρα

Κατανόηση H14 αληθινά καθαριστές HEPA Air και γιατί είναι ιδανικοί για τον καθαρισμό του αέρα

H14 Τα αληθινά φίλτρα HEPA είναι τα καλύτερα για το φιλτράρισμα αέρα και είναι η πιο προηγμένη τεχνολογία που είναι διαθέσιμη σήμερα. Τα αληθινά φίλτρα HEPA μπορούν να κάνουν μια μεγάλη διαφορά μέσα στο σπίτι και μπορούν να καθαρίσουν τον αέρα με πολύ καλό τρόπο.


Τα φίλτρα HEPA είναι πολύ δημοφιλή σε συσκευές όπωςαέρος. Χρησιμοποιούνται για να εξασφαλίσουν ότι επιτυγχάνεται το υψηλότερο επίπεδο καθαρισμού. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε διαφορετικά εργαλεία που χρειάζονται φιλτραρισμένα αέρα ή εκείνα που φιλτράρουν αέρα.

Προμηθευτής καθαριστή Olansi αέρα (3)

Έννοια του hepa

Το HEPA είναι μια συντομογραφία για σωματιδιακό αέρα υψηλής απόδοσης. Αυτό το είδος φίλτρου αέρα υποστηρίζει τα καλύτερα πρότυπα απόδοσης όσον αφορά τη διήθηση. Βοηθά να γνωρίζετε ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί κατασκευαστές καθαρισμού αέρα που ετικέτες προϊόντα ως HEPA. Ωστόσο, υπάρχει μεγάλη διαφορά με τα προϊόντα που επισημαίνονται ως στυλ HEPA, τύπου HEPA, HEPA, ή απλά HEPA. Ένα άλλο κοινό είναι η ετικέτα 99percent hepa. Μερικοί κατασκευαστές όρου τα φίλτρα τους ως HEPA, αλλά δεν έχουν δοκιμαστεί.


Επιλέγοντας μια καλή εταιρεία καθαρισμού αέρα της Κίνας είναι ο μόνος τρόπος που μπορεί κανείς να καταλήξει με την καλύτερη συσκευή στο τέλος της ημέρας. Μάρκες όπως η Olansi χρησιμοποιούν τα αληθινά φίλτρα HEPA και αυτό είναι που τους κάνει τόσο ανώτερους. Δεν είναι όλα τα εργοστάσια καθαρισμού αέρα καθιστούν τις καλύτερες ποιότητες συσκευές.


Προέλευση

Τα φίλτρα HEPA χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου από τους Γερμανούς. Τα φίλτρα χρησιμοποιήθηκαν στις γερμανικές μάσκες αερίων και η μαζική παραγωγή του ίδιου άρχισε αργότερα. Τα αληθινά φίλτρα HEPA έχουν χρησιμοποιηθεί για τη διαχείριση ραδιενεργών υλικών πριν από την εγγραφή και την εμπορευματοποίηση του ίδιου.


Πώς λειτουργούν

Τα φίλτρα HEPA εργάζονται με τη σύλληψη όλων των ειδών σωματιδίων που εισέρχονται σε συσκευές διήθησης. Πολλές από τις συσκευές χρησιμοποιούν ανεμιστήρες για να πιπιλίζουν στον αέρα και στη συνέχεια να το φιλτράρουν πριν απελευθερωθεί. Όταν τα σωματίδια εισέρχονται στο σύστημα, το φίλτρο τους πιάνει και τους εμποδίζει να επιστρέψουν στον αέρα. Τα καλύτερα φίλτρα μπορούν να συλλάβουν τα περισσότερα από τα αερομεταφερόμενα σωματίδια μέχρι μεγέθους 0,3 μικρά.


Τα σωματίδια συλλαμβάνονται με διαφορετικούς τρόπους μόλις μπουν σε έναΚαθαριστής αέρα HEPA. Αυτές περιλαμβάνουν άμεσο αντίκτυπο. Αυτό είναι όπου τα σωματίδια απλά χτύπησαν το φίλτρο και κολλάνε εκεί.

Κίνα Κατασκευαστής καθαριστή αέρα Olansi (76)

Ο άλλος τρόπος κοσκινίζει. Αυτό συμβαίνει όταν ένα σωματίδιο συμβαίνει να είναι λίγο μεγαλύτερο από τα κενά στο φίλτρο και κολλήσει. Η παρακολούθηση είναι ο άλλος τρόπος όπου τα μικρά σωματίδια μπορούν να περάσουν από ένα φίλτρο αλλά στη συνέχεια να κολλήσουν στο πλάι.


Η διάχυση είναι ο άλλος τρόπος που κολλάνε μικρά σωματίδια. Ορισμένα σωματίδια είναι ultrafine και το φως. Αυτές κινούνται πολύ γρήγορα, αλλά μόλις φτάσουν στον καθαριστή, κολλούν.


Οι καθαριστές αέρα της Κίνας έρχονται σε όλα τα σχήματα και τα μεγέθη. Ο Όλανση δημιουργεί μερικούς από τους καλύτερους καθαριστές για πάνω από μια δεκαετία. Οι καθαριστές αέρα Olansi έχουν δοκιμαστεί και δοκιμάστηκαν σε διαφορετικές ρυθμίσεις και λειτουργούν αρκετά καλά. Το εργοστάσιο καθαρισμού αέρα χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία για να δημιουργήσει ορισμένους από τους πιο λειτουργικούς και αξιόπιστα αποτελεσματικούς καθαριστές που διατίθενται στην αγορά. Για περισσότερα περίπουH14 αληθινά καθαριστές αέρα HEPAΚαι γιατί είναι εξαιρετικά για τον καθαρισμό του αέρα στο σπίτι, μπορείτε να επισκεφθείτεΟΛΑΝΣΗ Κίναστοhttps://www.olansichina.com/Για περισσότερες πληροφορίες.


Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου