Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας

Καθαριστής αέρα VOC

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τοΚαθαριστής αέρα VOC, τα παρακάτω άρθρα θα σας δώσουν κάποια βοήθεια. Αυτές οι ειδήσεις είναι η τελευταία κατάσταση της αγοράς, η τάση ανάπτυξης ή σχετικές συμβουλές της βιομηχανίας. Περισσότερα νέα σχετικά με τοΚαθαριστής αέρα VOC, κυκλοφορούν. Ακολουθήστε μας / επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίεςΚαθαριστής αέρα VOC!
  • Top 6 καθαριστής αέρα για τη μείωση των πτητικών πΟΕ
    Top 6 καθαριστής αέρα για τη μείωση των πτητικών πΟΕ
    2016-04-20

    Ο καλύτερος τρόπος για να μειώσετε το επίπεδο VOC του εσωτερικού χώρου είναι ο εξαερισμός και ο έλεγχος του πηγαίου. Όταν αυτές οι επιλογές είναι περιορισμένες ή έχετε πολλαπλές χημικές ευαισθησίες (MCS), μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καθαριστές αέρα με ενεργές τεχνικές αερίου και οσμής. Έχουμε μελετήσει και καταρτίσαμε μια λίστα με επτά καλύτερους καθαριστές αέρα πΟΕ

    Διαβάστε περισσότερα
Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου