Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας

Καθαριστής αέρα VOC

Γνωρίζοντας ότι ενδιαφέρεστε γιαΚαθαριστής αέρα VOC, παραθέσαμε άρθρα για παρόμοια θέματα στον ιστότοπο για την ευκολία σας. Ως επαγγελματίας κατασκευαστής, ελπίζουμε ότι αυτές οι ειδήσεις μπορούν να σας βοηθήσουν. Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το προϊόν, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
  • Top 6 καθαριστής αέρα για τη μείωση των πτητικών πΟΕ
    Top 6 καθαριστής αέρα για τη μείωση των πτητικών πΟΕ
    2016-04-20

    Ο καλύτερος τρόπος για να μειώσετε το επίπεδο VOC του εσωτερικού χώρου είναι ο εξαερισμός και ο έλεγχος του πηγαίου. Όταν αυτές οι επιλογές είναι περιορισμένες ή έχετε πολλαπλές χημικές ευαισθησίες (MCS), μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καθαριστές αέρα με ενεργές τεχνικές αερίου και οσμής. Έχουμε μελετήσει και καταρτίσαμε μια λίστα με επτά καλύτερους καθαριστές αέρα πΟΕ

    Διαβάστε περισσότερα
Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου