Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Καθαρισμός αέρα » Top 6 καθαριστής αέρα για τη μείωση των πτητικών πΟΕ

Top 6 καθαριστής αέρα για τη μείωση των πτητικών πΟΕ

Προβολές:10     Συγγραφέας:Επεξεργαστής τοποθεσίας     Χρόνος δημοσίευσης: 2016-04-20      Προέλευση:Ιστοσελίδα

Top 6 καθαριστής αέρα για τη μείωση των πτητικών πΟΕ

Ο καλύτερος τρόπος για να μειώσετε το επίπεδο VOC του εσωτερικού χώρου είναι ο εξαερισμός και ο έλεγχος του πηγαίου. Όταν αυτές οι επιλογές είναι περιορισμένες ή έχετε πολλαπλές χημικές ευαισθησίες (MCS), μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καθαριστές αέρα με ενεργές τεχνικές αερίου και οσμής. Έχουμε μελετήσει και καταρτίσαμε μια λίστα με επτά καλύτερους καθαριστές αέρα πΟΕ στον κλειστό χώρο.


Περιλαμβάνουμε επίσης μια λίστα με καθαριστές αέρα VOC για την απλούστευση της διαδικασίας επιλογής σας.


Ορίστε.


Ποιες είναι οι πτητικές οργανικές ενώσεις;


Οι πτητικές οργανικές ενώσεις ή πΟΕ απελευθερώνονται στον αέρα με τη μορφή αερίων και ατμού από το χρώμα, το άρωμα, τα αποσμητικά αέρα, τα προϊόντα καθαρισμού, τα έπιπλα ή το κάπνισμα, το μαγείρεμα ή το καύσιμο ξύλο.


Οι πιο συχνές πτητικές οργανικές ενώσεις είναι φορμαλδεΰδη, τολουόλιο, βενζόλιο και αιθυλενογλυκόλη. Η μακροπρόθεσμη έκθεση σε VOCs μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένου του κινδύνου καρκίνου.


Τεχνολογία πτητικής διήθησης:


Οι τεχνολογίες για τον έλεγχο πτητικών οργανικών ενώσεων, οσμών και αερίων στον αέρα περιλαμβάνουν:


  • Χημική προσρόφηση (ενεργοποιημένος άνθρακας χρησιμοποιείται συνήθως ως υλικό προσρόφησης),

  • Φωτοκαταλυτική οξείδωση (PCO),

  • Πλάσμα, και

  • Γεννήτρια όζοντος.


Η χημική προσρόφηση είναι μια κοινή μέθοδος φορητού καθαριστή αέρα.


Λίστα προγνωστικού καθαριστή VOC:


Εδώ είναι μια λίστα που μπορείτε να ακολουθήσετε:H653F8E68A5F240E4B079EC4748E4E52BC Htb1jok_bl1h3kvjszfbq6zsmxxay H49EB017722B4CB9BDCEF61C30356364L
Hlb1hcjxsqzok1rjszflq6yi4vxac Htb1iqnzahus3kvjszkbq6xqkfxau Htb1tu4ua4z1gk0jszsgq6yvwpxah✓ Ένα παχύ στρώμα ενεργού οχήματος ή μέσου προσρόφησης


Η ποσότητα προσροφημένου υλικού σε φίλτρα αερίου και οσμής είναι άμεσα ανάλογη με το αποτέλεσμα ελέγχου των πτητικών πΟΕ. Επιλέγονται μόνο εκείνοι με πιο ενεργοποιημένους άνθρακα ή άλλα υλικά προσρόφησης. Τα κοινά υλικά προσρόφησης είναι τα εξής:


  • Ενεργοποιημένος άνθρακας

  • Ενεργοποιημένη αλουμίνα

  • ζεόλιθος

  • ιωδιούχο κάλιο

  • Ορυκτό εδάφους


Μπορούν να επιλεγούν μόνο κοκκώδες ή κοκκώδες φίλτρο μέσων προσρόφησης. Αποφύγετε τη χρήση εμποτισμένων λεπτών φίλτρων πλάκας ενεργού άνθρακα, οι οποίες είναι λιγότερο αποτελεσματικές.


✓ Αποφύγετε τη χρήση γεννήτριας όζοντος


Οι οζονιστές είναι πολύ αποτελεσματικοί στην εξουδετέρωση πτητικών οργανικών ενώσεων και χημικών ουσιών στον αέρα. Αλλά αυτά δεν είναι κατάλληλα για ζωντανό χώρο.


Επιπλέον, αποφύγετε το φιλτράρισμα άλλων ηλεκτρονικών VOC, όπως PCB ή PLASMA. Εάν έχετε άσθμα ή αναπνευστικά προβλήματα, λειτουργούν αργά και παράγουν όζον, το οποίο δεν είναι κατάλληλο.


Εάν ο καθαριστής έχει κάποιο ηλεκτρονικό πρόσθετο, βεβαιωθείτε ότι έχει εγκριθεί υδατάνθρακες.


✓ Ενσωματωμένος αισθητήρας VOC


Για την ευκολία σας, μπορείτε να επιλέξετε έναν καθαριστή αέρα με ενσωματωμένο αισθητήρα VOC. Θα ρυθμίσει αυτόματα την ταχύτητα του ανεμιστήρα σύμφωνα με το επίπεδο VOCAM. Ωστόσο, αυτό το χαρακτηριστικό δεν είναι συνηθισμένο στους καταναλωτικούς καθαριστές αέρα. Μπορείτε πάντα να πάρετε έναν αισθητήρα TVOC και φορμαλδεΰδης για να παρακολουθήσετε τη συγκέντρωση των πτητικών πτητικών στο σπίτι σας σε πραγματικό χρόνο.

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου