Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Εργοστάσιο καθαρισμού αέρα » Βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τη λειτουργία του καθαριστή αέρος αρνητικής ιόντων και τις αρνητικές παρενέργειες των καθαριστών αέρα

Βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τη λειτουργία του καθαριστή αέρος αρνητικής ιόντων και τις αρνητικές παρενέργειες των καθαριστών αέρα

Προβολές:0     Συγγραφέας:Κίνα Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα     Χρόνος δημοσίευσης: 2021-08-11      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τη λειτουργία του καθαριστή αέρος αρνητικής ιόντων και τις αρνητικές παρενέργειες των καθαριστών αέρα

Βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τη λειτουργία του καθαριστή αέρος αρνητικής ιόντων και τις αρνητικές παρενέργειες των καθαριστών αέρα

Κίνα καθαριστές αέραΕίναι δημοφιλείς σήμερα λόγω της μεγάλης ανάγκης να καθαρίσετε τον αέρα λόγω της ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Η εσωτερική ατμοσφαιρική ρύπανση μπορεί να έχει δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία, ειδικά όταν συνεχίζεται για παρατεταμένο χρόνο.

Κίνα Olansi Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα (34)

Υπάρχουν πολλές παραγγελίες αλληλογραφίας, επιχειρήσεις στο Διαδίκτυο, τα καταστήματα αλυσίδων και τα πολυκαταστήματα που προσφέρουν φθηνά καθαριστικά αέρα επειδή φέρουν πλύσιμο ίνες όπως πολυεστέρα. Σε πολλές περιπτώσεις, αυτές είναι οι καθαριστές αέρα επιφάνειας εργασίας που φέρουν χαμηλή συναλλαγματική ισοτιμία. Αυτή η συναλλαγματική ισοτιμία δεν αρκεί για να καθαρίσει τον αέρα, ακόμη και σε μικρά δωμάτια.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι πλένονται ίνες φραγμένες με βρωμιά και είναι δύσκολο να καθαριστούν, ακόμη και σε σύντομες περιόδους. Οι περισσότεροι άνθρωποι βρίσκουν θέματα με αυτά τα είδη καθαριστών αέρα λόγω της χαμηλής ποιότητας τους.


Αρνητικοί καθαριστές αέρος ιόντων

Τους καθαριστές του αέραΣε αυτή την κατηγορία είναι ιδανικές για την αφαίρεση οσμών, καπνού τσιγάρων και πούρων. Οι ιονιστές όζοντος δεν καθαρίζουν τα αλλεργιογόνα και σκόνη όπως οι καθαριστές αέρα HEPA. Οι καθαριστές κάτω από αυτή την κατηγορία κάνουν χρήση δύο βημάτων στη διαδικασία καθαρισμού,


Οι καθαριστές του όζοντος χρησιμοποιούν οξείδωση για να γίνει η εργασία. Το όζον είναι ένα αέριο που συμβαίνει φυσικά και προκύπτει από τη φύση όταν τα μόρια οξυγόνου κόβονται με αστραπή. Οι καθαριστές ιονιστή λειτουργούν με τη διέλευση αέρα σε μια πλάκα όζοντος που είναι ηλεκτρικά φορτισμένη. Αυτό το ρεύμα στη συνέχεια περνά μέσα από το οξυγόνο και το σπάει στο όζον. Ο ιονιστής του όζοντος παράγει μια καθαρή μυρωδιά καταιγίδας που είναι όζον.


Αυτό το όζον διείσδησε στη συνέχεια την κυτταρική δομή οσμής. Επίσης διεισδύει μύκητες και βακτήρια, ρήξη των τοίχων. Αυτό οδηγεί στην οξείδωση των ρύπων και μειώνονται σε μεγάλα επίπεδα.


Το ιονισμό του Needlepoint είναι η πιο κοινή μορφή ιονισμού και περιλαμβάνει σωματίδια φορτίζονται με αρνητικά ιόντα. Τα αρνητικά ιόντα, στη συνέχεια, συνδέονται με σωματίδια στον αέρα, όπως ζωντανοί, αλλεργιογόνα σκόνης, γύρη, σκόνη και καπνό. Όταν συμβεί αυτό, τα σωματίδια αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τον αέρα στο έδαφος και μπορούν να φυλακίσουν αργότερα.


Οι ιονιστές της βελόνας καλύπτουν έκταση 5 έως 7 πόδια.

Ο ιονιστής ραδιοφώνου είναι ο δεύτερος τύπος ιονιστή. Αυτή είναι μια τεχνολογία που χρησιμοποιεί νέες τεχνολογίες, αλλά χρησιμοποιεί αρχές παρόμοιες με το ιονισμό του Needlepoint. Το ασφαλές και εξειδικευμένο κύμα ραδιοφωνικού ιονιστή. Αυτό ιονίζει περίπου 50 πόδια μέσω των τοίχων σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Το ραδιοφωνικό ιονισμό στάζει τα σωματίδια από τον αέρα στις γύρω περιοχές και δωμάτια. Είναι δυνατόν μια ενιαία μονάδα να καλύψει τα σπίτια.


Η επιλογή των καλύτερων καθαριστών στο σπίτι είναι πάντα μια μεγάλη ιδέα. Με το καλύτερο, γίνεται δυνατή η αντιμετώπιση οσμών και καπνού. Μπορούν επίσης να βοηθήσουν να ασχοληθούν με οσμές τροφίμων, οσμές σώματος και οσμές κατοικίδιων ζώων.


Κατά την επιλογή των καλύτερων καθαριστών αέρα Olansi, υπάρχουν διαφορετικά πράγματα που πρέπει να νικήσει κάποιος. Για παράδειγμα, μια επιλογή του όζοντος δεν είναι μια καλή επιλογή για όσους ασχολούνται με αναπνευστικά θέματα όπως το άσθμα. Το όζον μπορεί να ερεθίσει τις μεμβράνες βλέννας και τους πνεύμονες, ειδικά όταν το επίπεδο του όζοντος δεν είναι καλά ρυθμισμένο και παραμένει υψηλό. Η συλλογή υψηλής ποιότητας αρνητικούς καθαριστές αέρος ιόντων μπορεί να φέρει μεγάλα πλεονεκτήματα στο σπίτι.

Κίνα Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα Olansi (11)

Ο καθαριστής αέρα HEPA είναι ο καλύτερος κατά την αναζήτηση του καλύτερου καθαρισμού αέρα για τη σκόνη, το άσθμα και τις αλλεργίες. Αυτό μπορεί να προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό στον έλεγχο διαφορετικών στοιχείων στο σπίτι. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αρνητική λειτουργία καθαρισμού αέρα ιόντων και τις αρνητικές παρενέργειες τουκαθαριστές αέρα, μπορείτε να επισκεφθείτεΟΛΑΝΣΗ Κίναστοhttps://www.olansimy.com/Για περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου