Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Καθαρισμός αέρα » Ελέγξτε την αναθεώρηση και τις επιπτώσεις στην ποιότητα του ύπνου

Ελέγξτε την αναθεώρηση και τις επιπτώσεις στην ποιότητα του ύπνου

Προβολές:0     Συγγραφέας:Κίνα Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα     Χρόνος δημοσίευσης: 2021-09-10      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Ελέγξτε την αναθεώρηση και τις επιπτώσεις στην ποιότητα του ύπνου

Ελέγξτε την αναθεώρηση και τις επιδράσεις του καθαρισμού της Olansi και την ποιότητα του ύπνου

Οι άνθρωποι επιλέγουν να επενδύσουνκαθαριστές αέραγια διάφορους λόγους. Το κύριο πράγμα, ωστόσο, είναι για τον καθαρισμό του αέρα. Η μεγαλύτερη ερώτηση που οι άνθρωποι ρωτούν είναι αν οι καθαριστές αέρα βελτιώνουν ή βοηθούν με τον ύπνο.

Προμηθευτής καθαρισμού αέρα Olansi (9)

Ποιότητα και ο ύπνος του αέρα

Πάνω από το εξήντα τοις εκατό των ασθενειών που επηρεάζουν τον άνθρωπο έρχονται ως αποτέλεσμα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Όταν κοιμόμαστε, το ανοσοποιητικό σύστημα επιβραδύνεται και βρίσκεται στο χαμηλότερο. Κατά τη διάρκεια ενός τέτοιου χρόνου, οι βλαβερές ουσίες, τα βακτηρίδια και οι ιοί μπορούν να εισβάλουν στο σώμα και να προκαλέσουν βλάβη.


Σύμφωνα με την ψυχολογική έρευνα, έχει παρατηρηθεί ότι το φυσικό περιβάλλον μπορεί να έχει πολύ θετικά αποτελέσματα. Αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί χαλαρώνει για να ακούσει τα πουλιά, το νερό, τον φυσικό άνεμο και τη βροχή.


Ένας καθαριστής αέρα καθαρίζει διαφορετικούς ρύπους από τον αέρα. Αυτό περιλαμβάνει φορμαλδεΰδη, βακτήρια και ιούς. Αυτό σημαίνει ένα ασφαλές περιβάλλον για να κοιμηθεί και να χαλαρώσει. Η δημιουργία ενός καθαρού περιβάλλοντος προσομοιώνει το φυσικό περιβάλλον. Όταν ο εσωτερικός αέρας καθαρίζεται, τα αρνητικά ιόντα απελευθερώνονται για να προωθήσουν τον συντονισμό μεταξύ του δωματίου και των ανθρώπων. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι μπορούν να επιτύχουν καλό ύπνο μέσα στο καλύτερο περιβάλλον.


Δημιουργία μικροεθνικού περιβάλλοντος

Οι καθαριστές αέρα Olansi μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία ενός μικρο-περιβάλλοντος που είναι ασφαλές για τους ανθρώπους και ένα που προάγει την υγεία. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν είναι όλοι οι καθαριστές, και δεν μπορούν όλοι να βοηθήσουν στη βελτίωση του ύπνου. Αυτό δεν πρέπει να τεκμαίρεται. Η ικανότητα ενός καθαριστή για τη βελτίωση του ύπνου έχει να κάνει με διαφορετικούς παράγοντες. Όταν ο καιρός έχει σοβαρή ομίχλη και ο καθαριστής παραμένει, είναι δυνατόν να ξυπνήσετε με κνησμό και ξηρό λαιμό.


Είναι επίσης δυνατό να χρησιμοποιηθεί ένας καθαριστής αέρα όλη τη νύχτα και εξακολουθεί να διαπιστώνει ότι το PM2.5 είναι ακόμα υψηλό. Αυτό συμβαίνει συνήθως επειδή η χαμηλότερη ταχύτητα ανέμου χρησιμοποιείται τη νύχτα. Αυτό γίνεται για τον έλεγχο του θορύβου. Για το λόγο αυτό, η αποδοτικότητα καθαρισμού και η τιμή CADR παραμένουν χαμηλά. Επίσης, τα περισσότερα πολιτικά κτίρια έρχονται με αυστηρά πρότυπα αλλαγών αέρα. Ακόμα κι αν τα παράθυρα και οι πόρτες παραμένουν κλειστές, δεν υπάρχει τρόπος να απομονώσετε τον αέρα που προέρχεται από το εξωτερικό.


Η χρήση ενός καθαριστή αέρα κατά τη διάρκεια της νύχτας περιορίζεται από διαφορετικά σενάρια, συμπεριλαμβανομένης της διαρροής του αέρα στο δωμάτιο, μια χαμηλή αξία CADR και το γεγονός ότι το γεγονός αυτόκαθαριστής αέραδεν εκτελείται συνήθως στο βέλτιστο.


Cadr και ύπνο

Οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν να χρησιμοποιούν καθαριστές αέρα HEPA και άλλους τύπους με αυτόματη ταχύτητα. Αυτό σημαίνει ότι ο καθαριστής αέρα θα ρυθμίσει αυτόματα τη θέση του γρανάζι και την ταχύτητα του ανέμου. Αυτό είναι πάντα σύμφωνο με τις αλλαγές στο περιβάλλον. Αυτό είναι ένα εύκολο πράγμα. Η λειτουργία αναστολής είναι η μακρύτερη ρύθμιση. Αυτό οφείλεται στον έλεγχο του θορύβου. Ωστόσο, υπάρχει ένα μειονέκτημα επειδή η τιμή CADR εκείνη τη στιγμή συμβαίνει να είναι μικρότερη. Υπάρχουν καθορισμένα πρότυπα ως προς το είδος της τιμής CADR που είναι αποδεκτή. Όταν είναι χαμηλό, τότε η ισχύουσα περιοχή πρέπει να είναι μικρότερη. Ένας καθαριστής αέρα μπορεί να γίνει άχρηστος όταν χρησιμοποιείται σε μεγαλύτερο χώρο από την αποδεκτή ισχύουσα περιοχή.

Κίνα Olansi Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα (78)

Ο εργοστάσιο καθαρισμού αέρα Olansi παράγει τον καλύτερο καθαριστικό αέρα UVC και καθαριστές αέρα HEPA, μεταξύ άλλων, για να διασφαλιστεί ότι το περιβάλλον του σπιτιού είναι ασφαλές και καθαρό. Τα προϊόντα τους είναι διαθέσιμα σε διάφορα μέρη του κόσμου και έχουν μεγάλη εμπειρία στη δημιουργία των καλύτερων αέρος καθαρισμού. Για περισσότερα σχετικά με την αναθεώρηση και τις επιδράσεις του Olansi Air Curperifier και τις επιπτώσεις στην ποιότητα του ύπνου, μπορείτε να επισκεφθείτεΟΛΑΝΣΗ Κίναστοhttps://www.olansichina.com/oem-odm.htmlΓια περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου