Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Εργοστάσιο καθαρισμού αέρα » Επιλέγοντας καθαριστές αέρα HEPA για τη λειτουργικότητα τους με χαμηλό κόστος

Επιλέγοντας καθαριστές αέρα HEPA για τη λειτουργικότητα τους με χαμηλό κόστος

Προβολές:0     Συγγραφέας:Κίνα Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα     Χρόνος δημοσίευσης: 2021-05-28      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Επιλέγοντας καθαριστές αέρα HEPA για τη λειτουργικότητα τους με χαμηλό κόστος

Επιλέγοντας καθαριστές αέρα HEPA για τη λειτουργικότητα τους με χαμηλό κόστος

Καθαριστές αέραέχουν θεωρηθεί ότι βελτιώνει τον εξαιρετικό τρόπο της καρδιαγγειακής υγείας. Οι ακαθαρσίες στον αέρα μπορούν να οδηγήσουν σε πολλές επιδράσεις στο καρδιαγγειακό σύστημα και σε άλλες λειτουργίες του σώματος. Με τη χρήση καθαριστών αέρα, παρατηρήθηκαν βελτιώσεις σε διαφορετικούς χώρους υγείας όπως το άσθμα.


Με καθαριστές αέρα HEPA, καταγράφουν σταγονίδια στα οποία οι ιοί, όπως ο Coronavirus ταξιδεύει. Τα φίλτρα καταγράφουν τα σταγονίδια όταν απελευθερώνονται ενώ οι άνθρωποι αναπνέουν, μιλούν ή βήχα. Σε μια τέτοια περίπτωση, το φίλτρο πρέπει να λειτουργεί με συνέπεια για να εξασφαλίσει ότι τα σωματίδια ιού μειώνεται σημαντικά. Ο αέρας πρέπει να σχεδιαστεί με συνέπεια σε αυτό το τέλος.

Προμηθευτής καθαρισμού αέρα Olansi (13)

Η λήψη των καθαριστών αέρα της Κίνας μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση των αλλεργιογόνων καθώς επιπλέουν στον αέρα. Τα μεγαλύτερα και βαρύτερα αλλεργιογόνα μπορεί να μην συλλαμβάνονται πάντοτε λόγω του πόσο γρήγορα πέφτουν στο έδαφος.


Υπάρχουν διαφορετικές τεχνολογίες που οι εταιρείες όπως οι εταιρείεςOlansi Air Pifiersνα καθαρίσετε το περιβάλλον. Αυτοί οι καθαριστές χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση της εσωτερικής ρύπανσης, ειδικά σε περιπτώσεις όπου είναι πολύ κακή. Ορισμένοι καθαριστές εργάζονται καλύτερα σε σύγκριση με τους άλλους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η διαδικασία επιλογής είναι τόσο σημαντική και πρέπει να γίνει με απόλυτη προσοχή.


Οι μηχανές συνήθως δοκιμάζονται διεξοδικά για να ελέγξουν αν είναι λειτουργικά ή όχι. Οι δοκιμές περιλαμβάνουν την εισαγωγή των ρύπων όπως η σκόνη και ο καπνός στο θάλαμο. Ένας μετρητής σωματιδίων χρησιμοποιείται για τη μέτρηση της συγκέντρωσης συγκέντρωσης σωματιδίων αέρα μέσα σε ένα δωμάτιο. Το μοντέλο δοκιμής εκτελείται για μια συγκεκριμένη περίοδο για να γίνει ένας σαφής προσδιορισμός.


Υπάρχουν διαφορετικά σωματίδια που χρησιμοποιούνται στη δοκιμή των καθαριστών αέρα της Κίνας για να δουν πόσο συνεπή και αποτελεσματική είναι. Αυτά περιλαμβάνουν πράγματα όπως ατμοσφαιρική σκόνη, καπνό, smog, αλλεργιογόνα γάτας, αλλεργιογόνα σκόνης, και ούτω καθεξής. Οι περισσότεροι από τους καλύτερους καθαριστές αέρα Olansi μπορούν να χειριστούν μεγαλύτερα σωματίδια, ειδικά εάν εκτελούν καλά στη σειρά των δοκιμών που εκτελούνται εκ των προτέρων.


Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι καθαριστές αέρα έρχονται με διάφορες ρυθμίσεις ταχύτητας. Ορισμένες εταιρείες δοκιμάζουν την απομάκρυνση καπνού και σκόνης. Αυτές οι δοκιμές καθορίζουν πόσο γρήγορα οι καθαριστές αέρα λειτουργούν και πόσο αποτελεσματικά είναι.


Το άλλο πράγμα πουΚαθαριστές αέρα HEPAΠρέπει να αξιολογηθεί για το επίπεδο θορύβου και το λειτουργικό κόστος. Αυτά είναι μερικά από τα πράγματα που οι περισσότεροι αγοραστές θα εξετάσουν πριν πάρουν τον ιδανικό καθαριστή αέρα. Το πράγμα με τους καθαριστές αέρα είναι ότι χρειάζονται αντικαταστάσεις φίλτρων κάθε φορά σε λίγο. Επίσης, είναι σημαντικό να προσδιοριστεί το είδος της απαίτησης ισχύος που έχουν και πόσο χρειάζεται κάθε χρόνο.


Κάνοντας σαφή προσδιορισμό του κόστους, είναι εύκολο να πείτε στα μηχανήματα που είναι ιδανικά για μια συγκεκριμένη λειτουργία και εκείνο που δεν είναι. Το κόστος που σχετίζεται με τη λειτουργία του ίδιου και η συχνότητα της αλλαγής του φίλτρου είναι επίσης ένα πολύ σημαντικό πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Προμηθευτής καθαρισμού αέρα Olansi (12)

Το καλύτεροOlansi Air Pifiersμπορεί να χειριστεί τις περισσότερες λειτουργίες καθαρισμού αέρα. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για να διαλέξετε. Αξιολογήστε την ανάγκη στο χέρι και καθορίστε το είδος των ρύπων που είναι αχαλίνωτες στο χώρο σας. Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορεί να γίνει σαφής αποφασιστικότητα του τι χρειάζεται μπορεί να γίνει.


Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου