Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Εργοστάσιο καθαρισμού αέρα » Η παγκόσμια ανάγκη του καθαριστή αέρα Olansi για το σπίτι σας

Η παγκόσμια ανάγκη του καθαριστή αέρα Olansi για το σπίτι σας

Προβολές:0     Συγγραφέας:Κίνα Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα     Χρόνος δημοσίευσης: 2021-05-25      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Η παγκόσμια ανάγκη του καθαριστή αέρα Olansi για το σπίτι σας

Η παγκόσμια ανάγκη του καθαριστή αέρα Olansi για το σπίτι σας

Ο καθαρισμός γίνεται πολύ σημαντικός σε αυτόν τον τρέχοντα κόσμο που ζούμε. Οι ενεργειακά αποδοτικές πόρτες και τα παράθυρα μπορούν να συμβάλλουν στη διατήρηση των ρύπων στον κόλπο. Ωστόσο, παγιδεύουν επίσης σε πολλά πράγματα μέσα. Έχει σημειωθεί ότι οι ρύποι είναι ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι σε εσωτερικούς χώρους από ό, τι σε εξωτερικούς χώρους, πιθανώς λόγω του κλειστού χώρου.


Οι ρύποι μπορούν να προέρχονται από πολλά πράγματα, όπως καπνός καπνού, μαγείρεμα, καύση ξύλου, προϊόντων καθαρισμού αέρια, δομικά υλικά, ακάρεα σκόνης καλούπι, κατοικίδιων ζώων κλπ. Όλοι αυτοί οι ρύποι οδηγούν σε ένα εσωτερικό περιβάλλον που δεν είναι υγιές. Ο καθένας έχει παρατηρήσει πυρκαγιές, ασθένειες όπως SARS και COVID-19. Οι πυρκαγιές ρυπαίνουν το περιβάλλον, ενώ οι τελευταίοι είναι ιοί που μπορούν να μεταδοθούν μέσω του αέρα που αναπνέουμε.

Κίνα Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα Olansi (77)

Να πάρει έναOlansi καθαριστής αέραΕπομένως, είναι μια ευπρόσδεκτη ιδέα. Υπάρχουν ωραία σωματίδια που βρίσκονται στον καπνό και τη σκόνη. Αυτά συνήθως έχουν διάμετρο περίπου 10 μικρόμετρα. Αυτά είναι μεγάλη ανησυχία με την έννοια ότι μπορούν να πάνε πολύ βαθιά στους πνεύμονες. Όταν αυτά τα σωματίδια αναπνέουν για κάποιο χρονικό διάστημα, μπορούν να επιδεινώσουν τους πνεύμονες, οδηγώντας σε επιθέσεις άσθματος, ειδικά σε άτομα με καρδιακές παθήσεις. Το να εκτίθεται σε πολύ υψηλά επίπεδα αυτών των σωματιδίων συνδέεται στενά με τον πρόωρο θάνατο, τη μειωμένη λειτουργία του πνεύμονα και τη βρογχίτιδα.


Ορισμένες πτητικές οργανικές ενώσεις, όπως η φορμαλδεΰδη, εισέρχονται στον αέρα από τα προϊόντα καθαρισμού, χρώματα και κόλλες. Αυτά μπορεί να ερεθίσουν τα μάτια, το λαιμό ή τη μύτη. Μπορούν επίσης να προκαλέσουν πονοκεφάλους και ναυτία. Σε ακραίες καταστάσεις, μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στο νευρικό σύστημα, τα νεφρά και το ήπαρ. Τα αέρια όπως το ραδόνιο μπορεί να προκαλέσουν καρκίνο του πνεύμονα και μερικές φορές εισπνεύουν τους μπορεί να είναι θανατηφόρα.


Για να αποφευχθεί τα αποτελέσματα όλων αυτών των ρύπων, είναι σοφό να επενδύσουμε στον καλύτερο καθαριστή του αέρα για να φροντίσετε το περιβάλλον μέσα στο σπίτι. Είναι σημαντικό να αξιολογήσετε την ανάγκη στο χέρι, να κάνετε συγκρίσεις και να επιλέξετε τον καλύτερο καθαριστή που σχετίζεται με την τρέχουσα κατάσταση σας.


Κίνα καθαριστές αέραείναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αφαιρέσετε τις ακαθαρσίες από τον αέρα. Κατά την αφαίρεση όλων των πηγών ρύπανσης και εξαερισμού των εσωτερικών χώρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος αντιμετώπισης των ακαθαρσιών, οι υπαίθριοι ρύποι θα μπορούσαν να μπουν σε ολόκληρο το σπίτι.


Όταν εξαεριστείτε το σπίτι δεν επαρκεί για να χειριστεί τον καθαρισμό, η λήψη ενός καθαριστή αέρα UVC μπορεί να βοηθήσει. Υπάρχουν καθαριστές αέρος στο σπίτι που έχουν σχεδιαστεί για να φιλτράρουν τον αέρα σε μονόκλινα δωμάτια. Αυτά έχουν σχεδιαστεί με τρόπο που βοηθά στη μείωση της εσωτερικής ρύπανσης. Τα μηχανήματα έχουν διαφορετικά όρια και εξαρτάται από το τι επιλέγει.


Υπάρχουν καθαριστές αέρα που είναι καλοί στη γύρη φιλτραρίσματος, καπνού και σκόνης.Καθαριστές αέρα HEPAΜειώστε το σωματιδιακό υλικό κατά περισσότερο από 50 τοις εκατό. Σε πολλές περιπτώσεις, τα φίλτρα μπορούν επίσης να χειριστούν περίπου το 30% των χονδροειδών σωματιδίων όπως η σκόνη.

Κίνα Olansi Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα (31)

Τα οφέλη των καθαριστών αέρα είναι εμφανή σύμφωνα με τις διάφορες μελέτες που διεξήχθησαν με την πάροδο του χρόνου. Η λήψη των καθαριστών αέρα Olansi σημαίνει να πάρει προϊόντα υψηλής ποιότητας. Αυτή η εταιρεία βρίσκεται στην αγορά για σχεδόν δέκα χρόνια και τώρα και προσφέρει τα υψηλότερα πρότυπα στα φίλτρα τους.


Η εταιρεία έχει μεγάλη εμπειρία στοκαθαριστής αέραπεριοχή και προσφέρουν τα πιο καινοτόμα και φιλικά προς το χρήστη σχέδια.


Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου