Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Εργοστάσιο καθαρισμού αέρα » Κίνα καθαριστές αέρα και βοηθώντας κατά τη διάρκεια της πανδημικής περιόδου με καθαριστή αέρα αντι-ιού

Κίνα καθαριστές αέρα και βοηθώντας κατά τη διάρκεια της πανδημικής περιόδου με καθαριστή αέρα αντι-ιού

Προβολές:0     Συγγραφέας:Κίνα Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα     Χρόνος δημοσίευσης: 2021-06-03      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Κίνα καθαριστές αέρα και βοηθώντας κατά τη διάρκεια της πανδημικής περιόδου με καθαριστή αέρα αντι-ιού

Κίνα καθαριστές αέρα και βοηθώντας κατά τη διάρκεια της πανδημικής περιόδου με καθαριστή αέρα αντι-ιού

Ο καθένας μπορεί να συμφωνήσει ότι ο εσωτερικός αέρας είναι πολύ σημαντικός και μπορεί να καθορίσει πόσο υγιές ή ανθυγιεινό άτομο είναι. Για να είναι ασφαλής, βοηθά να διατηρήσετε το εσωτερικό περιβάλλον όσο το δυνατόν καθαρό και καθαρό.


Ένας τρόπος εσωτερικού χώρου μπορεί να ρυθμιστεί και να διατηρείται καθαρός με τη χρήσηΚίνα καθαριστές αέραΓια να εξουδετερώσετε τυχόν επιβλαβή στοιχεία και να ασχοληθεί με την παγίδευση φυσικών ρύπων. Ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί με τους σύγχρονους καθαριστές αέρα Olansi είναι το πόσο αποτελεσματικό μπορεί να είναι έναντι των βακτηρίων και των ιών. Όπως όλοι γνωρίζουν, ένας τρόπος μετάδοσης του ιού COVID-19 είναι μέσω του αέρα. Οι χώροι είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι.

Κίνα Olansi Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα (80)

Ένα μέρος του πληθυσμού αισθάνεται ότι το αερισμό των χώρων μπορεί να βοηθήσει να περιορίσει την εξάπλωση του ιού στο σπίτι. Ωστόσο, έχοντας έναν καθαριστή αέρα Olansi θα μπορούσε να κάνει το τέχνασμα.


Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι περισσότεροιΑρχική καθαρισμό αέραΜπορεί να αφαιρέσει έναν δεδομένο όγκο ρύπανσης από τον αέρα μέσω του κινητήρα μέσα τους. Συνήθως, ο αέρας είναι φιλτραρισμένο στρώμα με στρώμα και στη συνέχεια απελευθερώνεται όταν καθαρίζεται, η μείωση των εσωτερικών ρύπων σε μεγάλο βαθμό και η βελτίωση της ποιότητας του αέρα, καταστρέφεται επίσης η αποσμητική. Όταν κάποιος διακοσμεί ένα δωμάτιο και θέλει να αφαιρέσει τη φορμαλδεΰδη, ή θέλουν να απορροφήσουν τα βακτήρια και το νέφος από ένα δωμάτιο, τότε ένας καθαριστής αέρα μπορεί να είναι μια μεγάλη επιλογή για να το χειριστεί.


Ενώ δεν υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν καθαριστές αέρα μπορούν να σκοτώσουν ή να απορροφήσουν τον ιό COVID-19, το γεγονός ότι οι καθαριστές αέρα στο σπίτι βελτιώνουν την ποιότητα του εσωτερικού αέρα δεν μπορούν να αγνοηθούν. Το γεγονός ότι η υγεία είναι επίσης ανυψωμένη σε άτομα που ζουν μέσα σε καθαρισμένα περιβάλλοντα δεν μπορούν να αγνοηθούν. Έχοντας το καθαρισμένο αέρα σημαίνει μειωμένο κίνδυνο μόλυνσης. Οι καθαριστές αέρα ενδέχεται να μην σκοτώνουν εντελώς και να απορροφήσουν τον ιό, αλλά συμβάλλουν στον καθαρισμό του αέρα σε αποδεκτά επίπεδα.


Κάνοντας τους καθαριστές αέρα να κάνουν μια καλύτερη δουλειά

Ορισμένες μελέτες δείχνουν επιβλαβείς ουσίες όπως οι ιοί και τα βακτήρια μέσα στον αέρα δεν υπάρχουν μόνοι τους. Στις περισσότερες περιπτώσεις, παραμένουν αιωρούμενες σε σωματίδια εντός του αέρα με τη μορφή αεροζόλ και σταγονιδίων. Είναι αυτές οι ακαθαρσίες που οι καθαριστές αέρα στοχεύουν στην απομάκρυνση. Τα σωματίδια εμποδίζονται για να καθαρίσουν τον αέρα γύρω από το δωμάτιο.

Κίνα Olansi Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα (16)

Όποιος θέλει να βελτιώσει τον εσωτερικό αέρα χρησιμοποιώντας έναν καθαριστή αέρα στο σπίτι πρέπει να εξετάσει τρία σημεία:

1.Δεξιά θέση:βεβαιωθείτε ότι τοΑρνητικός καθαριστής αέρα ιόντωντοποθετείται μέσα στην καλύτερη θέση μέσα στο δωμάτιο. Εάν είναι δυνατόν, βεβαιωθείτε ότι παραμένει στη μέση του δωματίου και αποφύγετε εμπόδια. Αφήστε μια απόσταση μεταξύ του καθαριστή αέρα Olansi και του τοίχου. Βεβαιωθείτε ότι η περιοχή δεν είναι γεμάτη αν χρησιμοποιείτε τον καθαριστή αέρα επιφάνειας εργασίας.

2.Ανοίξτε τα παράθυρα για εξαερισμό:Οι καθαριστές αέρα HEPA χρησιμοποιούνται καλύτερα σε κλειστούς χώρους για κανονική λειτουργία. Σε μια τέτοια ώρα, αφήνοντας τα παράθυρα και τις πόρτες ανοίγει αυξάνει την πίεση λειτουργίας του καθαριστή αέρα PM2,5 και αυτό σημαίνει ένα μειωμένο επίπεδο καθαρισμού. Τα παράθυρα μπορούν να ανοίξουν όταν ο καθαριστής αέρα είναι απενεργοποιημένος. Αυτό θα πρέπει να γίνει μόνο όταν ο υπαίθριος αέρας είναι καλός.

3.Αφαίρεση γύρης, σωματιδίων, ιών, βακτηρίων και άλλων ουσιών:Όταν οι ουσίες αυτές πρέπει να αφαιρεθούν, πρέπει να σημειωθεί ότιOlansi Air Pifiersέχουν σπουδαία αποτελέσματα. Όταν είναι δυνατόν, βοηθά να επενδύσετε στον καθαριστή αέρα υψηλότερης ποιότητας Κίνας στο σπίτι.

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου