Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Καθαρισμός αέρα » Κοινή λάθη που αποφεύγουν κατά την αγορά ένα καλό αρνητικών ιόντων καθαριστής αέρα

Κοινή λάθη που αποφεύγουν κατά την αγορά ένα καλό αρνητικών ιόντων καθαριστής αέρα

Προβολές:3     Συγγραφέας:Κίνα καθαριστής αέρα Κατασκευαστής     Χρόνος δημοσίευσης: 2021-11-05      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Κοινή λάθη που αποφεύγουν κατά την αγορά ένα καλό αρνητικών ιόντων καθαριστής αέρα

Κοινή λάθη που αποφεύγουν κατά την αγορά ένα καλό αρνητικών ιόντων καθαριστής αέρα

Η επένδυση σε μια ιδανική καθαριστής αέρα είναι σημαντικό και κάτι που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη. Ωστόσο, οι άνθρωποι κάνουν πολλά λάθη, ενώ ψάχνει για την καλύτερη επιλογή που διατίθενται στην αγορά. Πολλάκατασκευαστές καθαριστής αέρακάνουν αξιώσεις που δεν μπορούν να υποστηριχθούν στην πραγματική ζωή.


Air καθαρισμού διαφέρουν σε μεγάλο βαθμό όσον αφορά τις επιδόσεις, την ανθεκτικότητά του και την ποιότητα. Το κόστος δεν καθορίζουν την καταλληλότητα ή την υπεροχή του ενός καθαριστής αέρα. Λόγω των περιορισμένων φορέων της κανονικότητας όσον αφορά τα συστήματα καθαρισμού του αέρα, είναι εύκολο να γίνουν λάθη που μπορεί να είναι πολύ ακριβό.

Olansi καθαριστής αέρα Προμηθευτής (9)

Μερικά κοινά λάθη είναι εύκολο να αποφευχθεί κατά την αγορά ένα καλό καθαριστής αέρα.

1. Δεν αντιμετώπιση της ευημερίας και υγείας.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να κατανοήσουμε τις απαιτήσεις στο χέρι. Οι άνθρωποι συχνά υποθέτουν ότι ευεξία και την υγεία επιτυγχάνονται αυτόματα όταν κάποιο καθαριστής αέρα αγοράζεται. Ο προσδιορισμός του ρύπους που υπάρχουν στον αέρα και το πόσο καλά ο καθαριστής μπορεί να τους χειριστεί είναι σημαντική. ΕΝΑκαθαριστής αέρα ΚίναΔεν θα πρέπει να επιλέξει τυφλά. Κάποιος πρέπει να προσδιοριστεί εάν ευεξία και την υγεία είναι δεκτή.


2. Δεν φροντίδα της ποιότητας του αέρα.

Πολλοί άνθρωποι αγοράζουν καθαρισμού του αέρα αναμένουν οι καθαρισμού του αέρα για την αντιμετώπιση όλων των ποιότητα του αέρα και καλά 0being θέματα, χωρίς επιπλέον βήματα προς τα πίσω το καθαριστής αέρα. Είναι ένα γνωστό γεγονός ότι η ποιότητα του εσωτερικού αέρα είναι χειρότερη από ό, τι μια εξωτερική ένα. Η φροντίδα για την ποιότητα του αέρα δεν πρέπει να αφεθεί στην καθαριστής αέρα και μόνο. Τα άτομα που ζουν μέσα στο σπίτι θα πρέπει να είναι υπεύθυνος γι 'αυτό, καθώς και. Καταργήστε τις πηγές της ρύπανσης όσο το δυνατόν περισσότερο, να κρατήσει το σπίτι ξηρό, και να κάνουμε τακτικό καθαρισμό. Χωρίς τη φροντίδα του περιβάλλοντος, ο καθαριστής αέρα μπορεί να μην λειτουργεί τόσο καλά όσο θα έπρεπε.


3. Η λήψη του όζοντος λιγότερο σοβαρά.

Το όζον δίνει τα σπίτια που αναζωογονητικό άρωμα. Αυτό είναι παρόμοιο με το είδος της άρωμα που επιτυγχάνεται μετά από μια καταιγίδα. Από την άλλη πλευρά, το κυανιούχο δίνει μια αμύγδαλο-όπως άρωμα. Αρσενικό, από την άλλη πλευρά, δίνει ένα σκόρδο είδος της γεύσης. Για το λόγο αυτό, τα πράγματα θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη. Μερικοί άνθρωποι θέλουν καθαρισμού του αέρα για να χειριστεί πραγματικά ζητήματα υγείας και τη βελτίωση της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό θα μπορούσε να οφείλεται στην ύπαρξη σοβαρών θεμάτων του αναπνευστικού συστήματος. Αν σε μια τέτοια κατάσταση επαφές κάποιος όζοντος ή άλλα επιβλαβή στοιχεία, μπορεί να είναι καταστροφικό. Αυτά τα στοιχεία κάνουν την αναπνοή επιπλοκές όπως το βρογχικό άσθμα χειρότερα. Ευαισθησία σε προσμείξεις είναι επίσης αυξημένη.


Για το λόγο αυτό, το όζον και άλλα στοιχεία πρέπει να ληφθούν πολύ σοβαρά. Ορισμένοι καθαριστές αέρα παράγουν όζον και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται. Οι καλύτεροι κατασκευαστές καθαρισμού αέρα εξασφαλίζουν ότι η παραγωγή όζοντος μηχανών είναι πολύ περιορισμένη εάν υπάρχει.


Για να είναι στην ασφαλή πλευρά, είναι σημαντικό να εγκατασταθεί ο πιο αξιόπιστος καθαριστής αέρα της Κίνας για να συνεργαστεί. Πολλοί εργοστάσιες καθαρισμού αέρα παράγουν διαφορετικές συσκευές. Ωστόσο, οι καθαριστές αέρα Olansi είναι οι καλύτεροι και προσφέρουν ανώτερα αποτελέσματα σε σύγκριση με άλλους.

Προμηθευτής καθαριστή αέρα Olansi (11)

Ο Όλανση παράγει μεγάλους καθαριστές αέρα HEPA, καθαριστές αέρα UVC και ένα ευρύ φάσμα άλλων προϊόντων που μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την ποιότητα του εσωτερικού αέρα. Η ποιότητα του αέρα είναι σημαντική και δεν πρέπει να μαντέψει τη δεύτερη σκέψη κατά τη συλλογή της σωστής συσκευής.Για περισσότερα σχετικά με τα κοινά λάθη για να αποφύγετε κατά την αγορά ενόςΚαλός καθαριστής αέρα αρνητικού ιόντος, μπορείτε να επισκεφθείτεΟΛΑΝΣΗ Κίναστοhttps://www.olansichina.com/negative-ion-ion-purifier.htmlΓια περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου