Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Εργοστάσιο καθαρισμού αέρα » Μέθοδοι καθαρισμού αέρα που χρησιμοποιούνται στις μηχανές καθαρισμού αέρα της Κίνας

Μέθοδοι καθαρισμού αέρα που χρησιμοποιούνται στις μηχανές καθαρισμού αέρα της Κίνας

Προβολές:13     Συγγραφέας:Κίνα Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα     Χρόνος δημοσίευσης: 2021-07-30      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Μέθοδοι καθαρισμού αέρα που χρησιμοποιούνται στις μηχανές καθαρισμού αέρα της Κίνας

Μέθοδοι καθαρισμού αέρα που χρησιμοποιούνται στις μηχανές καθαρισμού αέρα της Κίνας

Καθαριστές αέραδεν δημιουργούνται ίσες. Λόγω της δημοτικότητας αυτών των gadgets σήμερα, βοηθά στην κατανόηση των διαφόρων τρόπων καθαρισμού που υπάρχουν για να βοηθήσουν στη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Οι καθαριστές αέρα της Κίνας μπορούν να επιλεγούν με βάση τα χαρακτηριστικά και πόσο καλά μπορούν να εργαστούν σε διαφορετικούς ρύπους που βρέθηκαν μέσα στο σπίτι.


Οι καθαριστές αέρα Olansi μπορούν να χειριστούν σωματίδια όπως τη γύρη και τη σκόνη και μπορεί να μην είναι οι καλύτεροι για τους αέριους ρύπους όπως το μονοξείδιο του άνθρακα. Υπάρχουν ακόμη και άλλοι που είναι τέλειοι για βακτήρια και ιούς. Ακόλοι άλλοι έχουν τον καθαριστή αέρα τίτλου, αλλά δεν λειτουργούν σε οποιονδήποτε ρύπους.

Προμηθευτής καθαρισμού αέρα Olansi (13)

Οι καθαριστές αέρα Olansi γίνονται με τη μεγαλύτερη τεχνολογία και φέρουν μερικά εξαιρετικά χαρακτηριστικά που κάνουν τον καθαρισμό του αέρα μια πιθανότητα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η επιλογή από αυτή την εταιρεία μπορεί να είναι ένα μεγάλο πράγμα στο τέλος.


Φίλτρα HEPA

Καθαριστές αέρα HEPAσυχνά γίνονται με φίλτρα HEPA. Αυτά είναι ιδανικά για την παγίδευση σωματιδίων χρησιμοποιώντας φυσικά φίλτρα. Τα περισσότερα από τα συστήματα περιλαμβάνουν τεχνολογία φίλτρου μέσων στο σύστημα. Τα φίλτρα απορρόφησης σωματιδίων υψηλής απόδοσης ή η HEPA είναι πολύ αποτελεσματικά στον καθαρισμό του αέρα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε νοσοκομεία όπου απαιτείται αποστειρωμένος αέρας.

Πλεονεκτήματα

• Η αποτελεσματικότητα αυτών των φίλτρων συνεχίζεται με τη χρήση

• Απαιτούν πολύ λίγη συντήρηση

• χρησιμοποιούνται συνήθως στους καλύτερους καθαριστές στην αγορά

• Είναι εξαιρετικά για τη φροντίδα των σωματιδιακών ρύπων

Μειονεκιάζω

• Μπορούν να καταλήξουν να φιλοξενήσουν βακτήρια

• Η αντικατάσταση του φίλτρου μπορεί να είναι δαπανηρή

• Μπορούν να επηρεάσουν την αποτελεσματικότητα των συστημάτων HVAC επειδή μπορούν να αποκλείσουν την ροή του αέρα

• Όταν τα φίλτρα έχουν ηλεκτροστατική φόρτιση, χάνουν την αποτελεσματικότητα πολύ γρήγορα


Ιονιστές

Στην περίπτωση αυτή, οι καθαριστές αντλούν ιόντα στον αέρα. Οι αρνητικοί καθαριστές ιόντων μεταφέρονται φορτία σε αερομεταφερόμενα σωματίδια, προκαλώντας τους να συνδέονται σε επιφάνειες και τοίχους, τα οποία τα αφαιρέουν από τον αέρα. Αυτή η διαδικασία λειτουργεί. Χωρίς φροντίδα, ο καθαριστής μπορεί να δημιουργήσει οξείδιο, το οποίο καθιστά το άσθμα χειρότερο.

Πλεονεκτήματα

• Είναι προσιτές, δεδομένου ότι δεν χρειάζονται φίλτρα

• Είναι αποτελεσματικά

• είναι ήσυχοι

Μειονεκτήματα

• Ο ιονισμός προκαλεί ρύπους σε επιφάνειες. Μπορεί να χρειαστεί να καθαρίσετε τις επιφάνειες πιο συχνά για να αποφύγετε τη μαυροβολή

• Μπορεί να οδηγήσει στην παραγωγή του όζοντος


Λάμπες UV

Αυτά είναι συστήματα που έχουν λάμπες UV. οUVC αέρος καθαριστέςΕργασία προκαλώντας ακτινοβολία των μικροβίων χρησιμοποιώντας θανατηφόρες δόσεις ακτινοβολίας UV. Δημιουργούνται για τη θανάτωση των μικροβίων αλλά λειτουργούν καλύτερα όταν υπάρχει ένα σύστημα φίλτρου στη θέση του. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι θα μπορούσαν να δημιουργήσουν το όζον ως παραπροϊόν.

Πλεονεκτήματα

• Είναι αρκετά προσιτές και χρειάζονται μικρή συντήρηση

• Είναι εξαιρετικά για την αντιμετώπιση των βιολογικών ρύπων

Μειονεκιάζω

• Όταν χρειάζεται για ολόκληρο το σπίτι, απαιτείται επαγγελματική εγκατάσταση.

• παράγουν όζον που καταστρέφει τα βακτηρίδια και τον ιό, αλλά μπορεί να βλάψει τους ανθρώπους

• Αντιμετωπίζουν μόνο τα μικρόβια


Φίλτρα αερίου

Αυτά είναι φίλτρα που χρησιμοποιούν ουσίες όπως ενεργοποιημένη άνθρακα σε οργανικές ενώσεις παγίδευσης που είναι πτητικά και άλλα είδη αέριων ρύπων. Αυτό μπορεί να είναι αποτελεσματικό όταν χρησιμοποιείται μαζί με φίλτρα σωματιδίων. Χρησιμοποιούνται συνήθως σε εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές αλλά όχι συνήθως σε σπίτια.

Πλεονεκτήματα

• Είναι υπέροχα στο φιλτράρισμα αέριων ρύπων

Μειονεκιάζω

• Τα φθηνότερα μοντέλα που χρησιμοποιούνται σε κατοικίες δεν είναι αποτελεσματικές

• μπορούν να χειριστούν μόνο συγκεκριμένα αέρια

Κίνα Κατασκευαστής καθαριστή αέρα Olansi (61)

Οι καθαριστές αέρα Olansi είναι μερικές από τις καλύτερες στην αγορά. Υπάρχουν διάφορες διαθέσιμες επιλογές και κανείς μπορεί κανείς να κάνει τη σωστή επιλογή με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες τους.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις μεθόδους καθαρισμού αέρα που χρησιμοποιούνται στοΚίνα καθαριστής αέραΜηχανήματα, μπορείτε να επισκεφθείτεΟΛΑΝΣΗ Κίναστοhttps://www.olansigr.com/Για περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου