Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Καθαρισμός αέρα » Οι καλύτεροι οδηγοί για την επιλογή του σωστού καθαριστή αέρα

Οι καλύτεροι οδηγοί για την επιλογή του σωστού καθαριστή αέρα

Προβολές:0     Συγγραφέας:Επεξεργαστής τοποθεσίας     Χρόνος δημοσίευσης: 2016-04-20      Προέλευση:Ιστοσελίδα

Οι καλύτεροι οδηγοί για την επιλογή του σωστού καθαριστή αέρα

Εάν ενδιαφέρεστε για τη γενική υγεία σας, μπορεί να νοιάζεστε για το τι είναι στον αέρα που αναπνέετε. Ακόμα και τα σπίτια μας είναι γεμάτα ρύποι, οι οποίες μπορούν να επηρεάσουν την υγεία και την ευτυχία σας. Οι καθημερινές δραστηριότητες μπορούν να γεμίσουν το σπίτι σας με ρύπους και αλλεργιογόνα.


Η επιλογή του σωστού καθαριστή αέρα μπορεί να προκαλέσει σύγχυση. Υπάρχουν πολλά διαγράμματα, μελέτες και πιστοποιήσεις στον καθαριστή αέρα. Είναι σημαντικό να φτάσετε στο κάτω μέρος όλων των δεδομένων και να λάβετε τις σωστές αποφάσεις. Εδώ είναι ένας οδηγός βήμα προς βήμα για την επιλογή ενός καθαριστή αέρα.


Olansi-air-cifiers


Όταν εξετάζετε τη χρήση του καθαριστή αέρα, προτείνουμε να λάβετε τα ακόλουθα βήματα στη διαδικασία χρήσης:


 • Υπολογίστε το μέγεθος του δωματίου χρησιμοποιώντας τον καθαριστή αέρα.

 • Επιλέξτε έναν καθαριστή αέρα και έναν αρκετά υψηλό καθαριστικό αέρα εσωτερικού χώρου.

 • Επιλέξτε τον τύπο φιλτραρίσματος που πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή.

 • Βεβαιωθείτε ότι ζείτε με τον καθαριστή αέρα. Το θόρυβο και το συνεχιζόμενο κόστος είναι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη.

 • Αποφύγετε να χρησιμοποιείτε καθαριστές αέρα που προκαλούν εσωτερική ατμοσφαιρική ρύπανση. Οι καθαριστές αέρα που παράγουν ο όζον πρέπει να αποφεύγονται με κάθε κόστος.


Ξέρετε τι αγοράζετε;


Αν και ορισμένοι κατασκευαστές ισχυρίζονται ότι κανένας καθαριστής αέρα δεν θα εξαλείψει το 100% των ρύπων και τα αλλεργιογόνα από τον αέρα στο σπίτι σας. Το πρόβλημα είναι ότι ο καθαριστής αέρα μπορεί να καθαρίσει μόνο τον αέρα που διέρχεται από αυτό. Τα αλλεργιογόνα και οι μολυσματικές ουσίες συνδέονται με χαλιά, έπιπλα και σκληρές επιφάνειες, περιμένοντας να διαταραχθεί πίσω στον αέρα.


Κατά την αγορά του καθαριστή αέρα, πρέπει να λαμβάνονται υπόψη τα ακόλουθα σημεία για να εξασφαλιστεί η καλύτερη απόδοση.


 • Πού θα χρησιμοποιήσετε τον καθαριστή;

 • Έχετε ειδικές ανάγκες, όπως η αφαίρεση κατοικίδιων ζώων ή υπολείμματος καπνίσματος;

 • Συγκρίνετε τη βαθμολογία CADR.

 • Εξοπλισμός αγοράς με τεχνολογία φίλτρου υψηλής απόδοσης.

 • Πάρτε έναν καθαριστή με το χαμηλότερο επίπεδο θορύβου.

 • Εξετάστε το κόστος αντικατάστασης και συντήρησης φίλτρου.

 • Σκεφτείτε αν πρέπει να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τον καθαριστή του τηλεφώνου σας.


Τα δωμάτια είναι διαφορετικά σε μέγεθος


Πριν συνεχίσετε, θα πρέπει να αποφασίσετε ποιος καθαριστής αέρα είναι ο στόχος σας. Οι περισσότεροι φορητοί ανεξάρτητοι καθαριστές αέρα θα φιλτράρουν αποτελεσματικά τον αέρα σε ένα δωμάτιο. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο καθαριστής που αγοράζετε είναι αρκετά μεγάλος ώστε να ταιριάζει με το μέγεθος του δωματίου που θέλετε να φιλτράρετε. Οι καθαριστές αέρα ταξινομούνται ανάλογα με τον καθαρό ρυθμό παράδοσης αέρα (CADR).


Σχετικά με το CADR - Γιατί είναι τόσο σημαντικό;


Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός CADR που αναφέρεται στον καθαριστή αέρα, τα περισσότερη σωματίδια το φίλτρο αφαιρείται από τον αέρα. Γενικά, όσο μεγαλύτερο είναι το δωμάτιο, τόσο μεγαλύτερο είναι ο αριθμός CADR που θέλετε. Δεν υπάρχει βιομηχανικό πρότυπο για τους αριθμούς CADR που σχετίζονται με το μέγεθος του δωματίου. Τις περισσότερες φορές, ο κατασκευαστής θα αναφέρει το συνιστώμενο μέγεθος του δωματίου στη συσκευασία.


Η ΣΟΕΣ στο \"Οδηγός για τα καθαριστικά αέρα στο σπίτι, \"κάνει αυτές τις συστάσεις για το CADR και το μέγεθος του δωματίου

Φορητό μέγεθος καθαρισμού αέρα για απομάκρυνση σωματιδίων:

Περιοχή δωματίου σε τετραγωνικά πόδια 100 200 300 400 500 600
Ελάχιστο CADR σε CFM 65 130 195 260 325 390

Τα CADR υπολογίζονται με βάση ένα ανώτατο όριο 8 ποδιών και 5 αλλαγές αέρα ανά ώρα. Εάν έχετε υψηλότερες οροφές και χρειάζεστε προσαρμοσμένες αλλαγές αέρα ανά ώρα και, στη συνέχεια, υπολογίστε το ελάχιστο απαιτούμενο CADR.


Τι είναι στον αέρα; Τι θέλετε να ξεφορτωθείτε;


Οι μολυσματικοί παράγοντες και τα αλλεργιογόνα ποικίλλουν σε μέγεθος, σχήμα και μορφή. Σε γενικές γραμμές, υπάρχουν δύο τύποι ρύπων και αλλεργιογόνων.


 • σωματιδίων

 • Αέριο


Αυτοί οι δύο τύποι ρύπων απαιτούν διαφορετικούς τύπους φίλτρων. Όταν εξετάζετε ποιος ο καθαριστής είναι ο καλύτερος για εσάς, θα πρέπει να εξετάσετε τον τύπο του φίλτρου, οι χρησιμοποιήσεις καθαρισμού για να αφαιρέσετε τις μολυσματικές ουσίες.


Σωματίδια - σκόνη, γύρη και καπνό


Αυτοί οι ρύποι περιλαμβάνουν αλλεργιογόνα όπως η γύρη και ο Pet Dander, καθώς και υπολείμματα καπνού που επιπλέουν στον αέρα. Εάν η σκόνη είναι ένα πρόβλημα στην περιοχή σας, οι καθαριστές αέρα μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση του προβλήματος. Γενικά, όσο υψηλότερα είναι το επίπεδο CADR και η ταχύτερη ταχύτητα του ανεμιστήρα, τόσο καλύτερη είναι η επίδραση του φίλτρου στην απομάκρυνση των σωματιδίων.


Ορισμένοι κατασκευαστές καθαρισμού αέρα προσφέρουν ειδικά φίλτρα για συγκεκριμένους ρύπους ή αλλεργιογόνα. Ελέγξτε τη συσκευασία και τις οδηγίες που επισυνάπτονται στον καθαριστή αέρα για να προσδιορίσετε εάν υπάρχει ένα ειδικό φίλτρο για τις ανάγκες σας.


Αέριο - αναπνέουμε όλη την ώρα


Ζούμε με εισπνοή αερίου. Το οξυγόνο είναι το κύριο αέριο στο οποίο ζούμε. Ωστόσο, υπάρχουν χιλιάδες άλλα αέρια που μπορούν να μολύνουν τον αέρα στο σπίτι σας, απλά καθημερινή έκθεση. Αυτά τα υπολειμματικά αέρια ενδέχεται να προέρχονται από πολλαπλές πηγές:


 • Νέα βαφή ή εγκαταστήστε νέες επενδύσεις δαπέδου. Η κόλλα που χρησιμοποιείται στο χρώμα θα απελευθερώσει αέρια που μπορεί να είναι αλλεργιογόνα ή τοξικά.

 • Τα παλαιότερα δομικά υλικά θα απελευθερώσουν φορμαλδεΰδη και άλλα αέρια κατά τη γήρανση.

 • Πλαστικά που χρησιμοποιούνται για επενδύσεις τοίχου, countertops και έπιπλα που απελευθερώνουν επιβλαβή αέρια.


Σε γενικές γραμμές, ο καλύτερος τύπος φίλτρου για τη θεραπεία αερίων ως ρύπων είναι ενεργοποιημένο φίλτρο άνθρακα. Ο ενεργοποιημένος άνθρακας είναι ένα καλό υλικό για την απορρόφηση και τη διατήρηση τοξικών και επιβλαβών αερίων. Η καλύτερη επιλογή είναι ένας συνδυασμός καθαρισμού αέρα ενεργοποιημένου άνθρακα και υψηλής απόδοσης αέρα.


Την περαιτέρω κατανόηση των εσωτερικών ατμοσφαιρικών ρύπων και των πηγών τους.


Επίπεδο θορύβου - Ζώντας με καθαριστή αέρα


Πολλοί κατασκευαστές θα σηματοδοτούν το επίπεδο θορύβου στη συσκευασία. Εάν ξοδεύετε πολύ χρόνο στο ίδιο δωμάτιο με τον καθαριστή αέρα, αυτό μπορεί να είναι σημαντικό. Η ηχορύπανση είναι τόσο ενοχλητική όσο η ατμοσφαιρική ρύπανση. Ψάχνετε για έναν καθαριστή αέρα με το καλύτερο επίπεδο θορύβου και άλλα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε είναι μια σημαντική εξέταση.


Σε γενικές γραμμές, οι καθαριστές αέρα με επίπεδο θορύβου 50 dB είναι κατάλληλες για τους περισσότερους χώρους διαβίωσης. Τα σύγχρονα ψυγεία παράγουν περίπου 50 ντεσιμπέλ ήχου όταν τρέχουν. Για τους περισσότερους ανθρώπους, αυτό είναι ένα σχεδόν διακριτικό επίπεδο θορύβου.


Πάνω από την τιμή αγοράς - Ποιο είναι το λειτουργικό κόστος;


Η αγορά ενός καθαριστή αέρα θα προσθέσει ένα άλλο στρώμα στον προϋπολογισμό σας. Η εκτέλεση ενός καθαριστή αέρα 24 ώρες την ημέρα θα προσθέσει επιπλέον έξοδα χρησιμότητας στον οικογενειακό προϋπολογισμό σας. Σας προτείνουμε να βρείτε έναν καθαριστή αέρα με ετικέτα Energy Star \"Energy Star σημαίνει ότι η συσκευή συναντά τα αυστηρά πρότυπα EPA για την ενεργειακή απόδοση.


Κρατήστε τον καθαριστή του αέρα σε μέγιστη απόδοση


Ένα άλλο στρώμα κόστους, μαζί με τον καθαριστή του αέρα, είναι το κόστος συντήρησης. Το μεγαλύτερο κόστος που σχετίζεται με τη λειτουργία του καθαριστή αέρα είναι να αντικαταστήσει το φίλτρο. Πριν αγοράσετε οποιοδήποτε καθαριστή αέρα, αγοράστε γύρω για να καθορίσετε το κόστος αντικατάστασης του φίλτρου. Υπάρχουν πολλές επιλογές και το εύρος τιμών της αντικατάστασης του φίλτρου είναι ευρύ.


Μην αγοράζετε τίποτα - οι αγοραστές προσέχουν προσεκτικοί


Υπάρχουν ορισμένοι τύποι καθαριστών αέρα που πρέπει να αποφύγετε. Ένας τύπος δεν συνιστάται καθόλου και μπορεί ακόμη και να μειώσει την ποιότητα του αέρα του δωματίου.


 • Αποφύγετε τον όζον που παράγουν καθαριστές αέρα- Μερικοί καθαριστές αέρα, ειδικά εκείνοι που χρησιμοποιούν ηλεκτροστατικούς κατακρημνιστές, ιονιστές ή υπεριώδεις λαμπτήρες, παράγουν όζον. Το όζον είναι ένας γνωστός ερεθισμός του πνεύμονα. Εάν κάποιος στην οικογένειά σας έχει πνευμονική νόσο, αυτοί οι τύποι καθαριστών αέρα μπορεί να προκαλέσουν περισσότερα προβλήματα παρά να τα λύσουν.

 • Η επιλογή ενός καθαριστή αέρα είναι UIL που αναφέρεται- Η χρήση οποιουδήποτε ηλεκτρικού εξοπλισμού χωρίς να παρατίθεται επικίνδυνη. Τα μη δοκιμασμένα και μη καταχωρημένα προϊόντα αυξάνουν τη δυνατότητα ηλεκτρικών πυρκαγιών.

 • Ελέγξτε αν υπάρχει πιστοποιημένο επίπεδο CADR στη συσκευασία- Ένας αξιόπιστος κατασκευαστής θα επισημάνει τη συσκευασία για να υποδείξει το επίπεδο CADR που δοκιμάζεται από πιστοποιημένο εργαστήριο. Εάν δεν υπάρχει τέτοια ετικέτα στη συσκευασία, η ποιότητα του καθαριστή αέρα μπορεί να έχει αμφιβολία.


Κάντε μια επιλογή - Γνωρίστε τις ανάγκες σας


Η εύρεση του σωστού καθαριστή αέρα για να καλύψει τις ανάγκες σας δεν είναι απαραίτητα μια συντριπτική εμπειρία. Γνωρίζοντας τι χρειάζεστε στον καθαριστή του αέρα σας είναι ο κύριος παράγοντας για να αποφασίσετε ποιος ο καθαριστής αέρα ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Μετά τη συμβουλή βήμα προς βήμα, καθιστά τη διαδικασία απλούστερη και απλούστερη.


Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου