Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Καθαριστικό πλυντήριο αποστειρωτή φρούτων λαχανικών » Οκτώ καλύτερες κορυφαίες οικιακές οικιακές υπερηχητικές υπερηχητικές όζοντος όζοντος και λαχανικών αποστειρωτή Απολύμανση καθαριστικά μηχανήματα που είναι φιλικά προς το περιβάλλον

Οκτώ καλύτερες κορυφαίες οικιακές οικιακές υπερηχητικές υπερηχητικές όζοντος όζοντος και λαχανικών αποστειρωτή Απολύμανση καθαριστικά μηχανήματα που είναι φιλικά προς το περιβάλλον

Προβολές:778     Συγγραφέας:Κίνα Κατασκευαστής καθαριστή αέρα     Χρόνος δημοσίευσης: 2021-11-12      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Οκτώ καλύτερες κορυφαίες οικιακές οικιακές υπερηχητικές υπερηχητικές όζοντος όζοντος και λαχανικών αποστειρωτή Απολύμανση καθαριστικά μηχανήματα που είναι φιλικά προς το περιβάλλον

Οκτώ καλύτερες κορυφαίες οικιακές οικιακές υπερηχητικές υπερηχητικές όζοντος όζοντος και λαχανικών αποστειρωτή Απολύμανση καθαριστικά μηχανήματα που είναι φιλικά προς το περιβάλλον

Τα φρέσκα λαχανικά και τα φρούτα είναι ένας καλός και υγιής τρόπος για την ενσωμάτωση ορυκτών, των βιταμινών, των αντιοξειδωτικών και των ινών στη διατροφή σας. Πριν από την κατανάλωση φρέσκων λαχανικών και φρούτων, έχει πάντα συνιστάται να πλένετε καλά τα λαχανικά και τα φρούτα με νερό. Αυτό βοηθά στην απομάκρυνση των βακτηρίων και ορισμένα χημικά κατάλοιπα όπως τα φυτοφάρμακα στις επιφάνειες αυτών των οργανικών τροφίμων.


Οι υπολειμματικές χημικές ουσίες και τα φυτοφάρμακα μπορεί να είναι επιβλαβή για τον ανθρώπινο εγκέφαλο και να αυξήσουν επίσης τις πιθανότητες να επηρεαστούν από τον καρκίνο και άλλες σοβαρές προκλήσεις υγείας.


Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη την πανδημία (COVID-19), υπήρξαν αρκετοί τίτλοι που κυκλοφορούν και ενθαρρύνουν τις πιο βελτιωμένες και πιο υγιεινές μεθόδους πλύσης φρέσκων βιολογικών τροφών πριν τα φάμε. Αυτό έχει κάνει μερικούς ανθρώπους να ρωτήσουν αν το νερό δεν είναι αρκετό για τον καθαρισμό και τι θα μπορούσε να είναι το καλύτεροΜηχανή καθαρισμού φρούτων και λαχανικώνγια απολύμανση φρέσκων λαχανικών και φρούτων.

H5D3769AA03564D5C9B6F1964E34A738F2

Αυτό το άρθρο εξετάζει κάθε μία από τις καλύτερες μηχανές καθαρισμού φρούτων και λαχανικών που είναι φιλικά προς το περιβάλλον και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πλύσιμο και απολύμανση διαφορετικών φρέσκων λαχανικών και φρούτων προτού να τα φάτε.


1. Sonic Soak Cleaner Machine

Το Sonic Soak Cleaner Machine, κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, είναι η καλύτερη μηχανή καθαρισμού φρούτων και λαχανικών για το σπίτι σας. Διατηρεί την οικογένειά σας ασφαλή μέσω της χρήσης υπερηχητικής τεχνολογίας για την απομάκρυνση υπολειμμάτων και μικροβίων από φρούτα και λαχανικά με συχνότητα 50.000 δονήσεων υπερήχων ανά δευτερόλεπτο.


Δημιουργεί διαμορφωμένα υπερηχητικά κύματα που καθαρίζουν τα φρούτα και τα λαχανικά καθώς ταξιδεύουν στο νερό που περιέχει τα φρούτα και τα λαχανικά. Αφαίρεση κάθε επιβλαβούς μικροσκοπικού οργανισμού ή υπολειμματικών χημικών ουσιών στην επιφάνεια αυτών των βιολογικών τροφίμων. Το Sonic Soak Cleaner Machine είναι ένα \"πολυλειτουργικό υπερηχητικό καθαριστικό \". Απλά σκεφτείτε τίποτα που ταιριάζει σε ένα νεροχύτη ή ένα μπολ. Τρόφιμα, κοσμήματα, μαγειρικά σκεύη, πλυντήριο, κλπ.


Οφέλη:

• Οικολογικό φιλικό: Χρησιμοποιεί 40 φορές λιγότερο νερό και 15 φορές λιγότερη ενέργεια (50W) σε σύγκριση με τα κανονικά πλυντήρια ρούχων.

• Υψηλή απόδοση: Αφαιρεί τα μικρόβια, τα βακτηρίδια και τις υπολειμματικές χημικές ουσίες, όπως τα φυτοφάρμακα στο 99,9% - η πιο αποτελεσματική διαθέσιμη συσκευή καθαρισμού.

• Φωτιζόμενη και φορητή: το πιο φορητό πλυντήριο και καθαριστικό μηχανή παγκοσμίως. Ταξιδέψτε με αυτό οπουδήποτε θέλετε.

• Απολύτως ήσυχο: καθαρίζει αποτελεσματικά με σχεδόν κανένα θόρυβο.

• Πολλαπλών χρήσεων: Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για πλυντήρια, είδη κουζίνας, κοσμήματα, παιχνίδια, αντικείμενα προσωπικής υγιεινής κλπ.


Μειονέκτημα:

• Χρειάζεστε ένα δοχείο σαν ένα μπολ ή κάδο για να χρησιμοποιηθεί.

Χρησιμοποιήθηκε τεχνολογία: υπερηχητική τεχνολογία

Διάσταση: 4.13 x 1.38 ίντσες

Κατανάλωση ενέργειας: 50W


2. O3 καθαρή ελίτ 50kt φρούτα και καθαριστικό λαχανικών

O3 καθαρό \"ελίτ \" 50ktΜηχανή καθαρισμού φρούτων και λαχανικώνείναι μεταξύ της πιο τεχνολογικά προηγμένης συσκευής (για πλύσιμο φρούτων και λαχανικών) στην αγορά. Χρησιμοποιεί φυσαλίδες όζοντος (O3) για να απολυμάνετε και να καθαρίσετε τα φρούτα και τα λαχανικά. Σας προσφέρει την ικανοποίηση που έρχεται μαζί με την κατανάλωση υγιεινών και φρέσκων γευσιγνωστικών λαχανικών και φρούτων, κρέατα, θαλασσινά και πουλερικά.


Αυτή η συσκευή έχει ένα ενσωματωμένο χρονοδιακόπτη, η πλάκα διαχύτη φυσαλίδων του όζοντος που διεγείρει τις φυσαλίδες του όζοντος μέσα στο μπολ, μια σχάρα (αιωρούμενη) για να κρατήσει τα φρούτα και τα λαχανικά κάτω από την επιφάνεια του νερού και το ουγγόμενο με φυσαλίδες όζοντος-απομακρύνει το όζον από την ατμόσφαιρα μετά τη διοχέτευση μέσω του νερού.


Οφέλη:

• Γεύση τροφίμων: Επαναφέρει γεύση και γεύση σε τρόφιμα

• φρεσκάδα: διατηρεί τη φρεσκάδα των βιολογικών τροφίμων

• Οικολογικό φιλικό: καταναλώνει χαμηλή ποσότητα ενέργειας, φιλική προς το χρήστη και εξοικονομεί χρόνο.

• Εμφάνιση: Ο σχεδιασμός του είναι ουσιαστικά ελκυστικός

• Αποδοτικότητα: Αφαιρεί επιβλαβή χημικά υπολείμματα και φυτοφάρμακα σε επιφάνειες φρούτων και λαχανικών

• Εγγύηση: εγγύηση του κατασκευαστή 1 έτους


Μειονέκτημα:

Μπορεί να είναι θορυβώδες όταν χρησιμοποιείται

Τεχνολογία που χρησιμοποιείται: Τεχνολογία του όζοντος

Διάσταση: 14,5 x 12,5 x 13 ίντσες

Κατανάλωση ενέργειας: 10W


3. Prestige Καθαριστικό φρούτων και λαχανικών (Ozonizer) -Poz 1.0

Αυτή είναι επίσης μια από τις καλύτερες μηχανές καθαρισμού φρούτων και λαχανικών που λειτουργεί χρησιμοποιώντας την τεχνολογία απολύμανσης του όζοντος. Καθαρίζει και επίσης αποσυναρμολογεί τα φρούτα και τα λαχανικά σας, διατηρώντας αυτά τα βιολογικά τρόφιμα νόστιμα και φρέσκα.


Είναι εύκολο στη χρήση και έχει λειτουργία χρονοδιακόπτη (10-30 λεπτά) που σας δίνει τη δυνατότητα να χειρίζεστε τη συσκευή με ευκολία. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να καθαρίσει τα κρέατα και άλλα θαλάσσια τρόφιμα.


Οφέλη:

• Αποδοτικότητα: Με την τεχνολογία απολύμανσης του όζοντος, αφαιρεί υπολειμματικές χημικές ουσίες και φυτοφάρμακα στις επιφάνειες των οργανικών τροφίμων-φρούτων και λαχανικών - χωρίς απώλεια θρεπτικής αξίας. Δημιουργεί επίσης μια υψηλή ηλεκτρική τάση που καταστρέφει τα επιβλαβή βακτηρίδια, τους ιούς, τους μύκητες και άλλους επιβλαβείς μικροοργανισμούς.

• Οικολογικό φιλικό: καταναλώνει λιγότερη ενέργεια, εύκολο στη χρήση και απαιτεί μηδενική συντήρηση.

• Λειτουργίες χρονοδιακόπτη: Σας επιτρέπει (10-30 λεπτά) να προ-ρυθμίσετε τον χρόνο λειτουργίας της συσκευής για την ευκολία σας.

• Φρεσκάδα: Διατηρεί τα βιολογικά τρόφιμα καθαρά και φρέσκα αποκαθιστώντας τη γεύση και τη γεύση των βιολογικών τροφών και την εξάλειψη της οσμής από αυτά.

• Συντήρηση: Αυτή η συσκευή δεν έχει ενεργοποιημένα ή αντικαταστάσιμα μέρη.

• Εγγύηση: εγγύηση του κατασκευαστή 1 έτους

Τεχνολογία που χρησιμοποιείται: Τεχνολογία απολύμανσης του όζοντος

Διάσταση: 11 x 7 x 4,7 ίντσες

Κατανάλωση ενέργειας: 10W


Μειονέκτημα:

Μπορεί να παράγει θόρυβο κατά τη χρήση.


4. Cirsum υπερήχων φρούτων και λαχανικών καθαριστή μηχανή

ΤρυπώΥπερηχητική μηχανή καθαρισμού φρούτων και λαχανικώνΧρησιμοποιεί την υπερηχητική διαδικασία καθαρισμού του σχηματισμού φυσαλίδων σε ένα ρέον υγρό (νερό) που ονομάζεται \"επίδραση σπηλαίωσης \" για την αποτελεσματική απομάκρυνση των χημικών και των υπολειμμάτων φυτοφαρμάκων από τις επιφάνειες των λαχανικών και των φρούτων. Έχει ένα όμορφο σχέδιο και έναν πίνακα ελέγχου αφής με τέσσερα κουμπιά για διαφορετικές λειτουργίες: λαχανικά και φρούτα, επιτραπέζια σκεύη, ρούχα και κοσμήματα.


Οφέλη:

• Αποδοτικότητα: Καθαρίζει αποτελεσματικά την απομάκρυνση σχεδόν κάθε επιβλαβούς μικροοργανισμού και διατροφής σε ένα μικροσκοπικό επίπεδο χρησιμοποιώντας υπερηχητικά κύματα

• εξαιρετικά φορητό: πολύ βολικό για τακτικούς ταξιδιώτες

• Κομψή σχεδίαση: Όμορφη σχεδίαση με πίνακα ελέγχου αφής

• Οικολογικό φιλικό: Χρησιμοποιεί λιγότερη ενέργεια σε σχέση με άλλες συσκευές πλύσης

• Αθόρυβο: Είναι απολύτως ήσυχο όταν χρησιμοποιείται.


Μειονέκτημα:

• Ο πίνακας οθόνης αφής μπορεί να πάει κακή

• καταναλώνει περισσότερη ισχύ σε σύγκριση με το Sonic Soak Cleaner Machine


Χρησιμοποιήθηκε τεχνολογία: υπερηχητική τεχνολογία

Διάσταση: 7,4 x 4.1 x 3.5 ίντσες

Κατανάλωση ενέργειας: 60W


5. Μηχανή καθαρισμού φρούτων και λαχανικών Kent Ozone

Αυτή η συσκευή χρησιμοποιεί τεχνολογία όζοντος για να καθαρίσει τα φρούτα και τα λαχανικά. Παράγει 200 ​​χιλιοστόγραμμα του όζοντος ανά ώρα, ως εκ τούτου μπορείτε να απολυμάνετε αποτελεσματικά τα βιολογικά σας τρόφιμα μεταξύ 15-30 λεπτών. Το Altair είναι δαπανηρό, η αποτελεσματικότητά του και ο συμπαγής σχεδιασμός συμπληρώνει το κόστος του.


Οφέλη:

• Αποδοτικότητα: Καθαρίζει αποτελεσματικά τα βιολογικά τρόφιμα σας

• Σχεδιασμός: Συμπαγής σχεδιασμός που σώζει ένα χώρο όπου κι αν είναι τοποθετημένο

• Επίπεδο θορύβου: Δημιουργεί λίγο ή καθόλου θόρυβο

• Οικολογικό φιλικό: Χρησιμοποιεί λιγότερη ενέργεια σε σύγκριση με το Cirsum Ultrasonic Cleaner Machine


Μειονέκτημα:

• Σχετικά με το Prestige και το Sonic Soak Cleaner Machines, καταναλώνει περισσότερη ενέργεια


Τεχνολογία που χρησιμοποιείται: Τεχνολογία του όζοντος

Διάσταση: 10,2 x 5,7 x 5,9 ίντσες

Κατανάλωση ενέργειας: 13W


6. Tiens φρούτα & λαχανικά καθαρισμού

Τα προϊόντα που συνήθως τρώμε, όπως τα λαχανικά και τα φρούτα, το ρύζι, τα κρέατα και τα θαλασσινά θα μπορούσαν να είχαν μολυνθεί σε μεγάλο βαθμό με φυτοφαρμάκια, λίπασμα και άλλες επιβλαβείς ουσίες. Αν και βραχυπρόθεσμα δεν θα φέρουν τα λογικά συμπτώματα, μακροπρόθεσμα, οι ουσίες αυτές ενδέχεται να αποδυναμώσουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα, να βλάψουν την υγεία μας και ακόμη και εκείνη της επόμενης γενιάς. Το πρόσφατα διακοσμημένο σπίτι μπορεί να γεμίσει με φορμαλδεΰδη και άλλα επιβλαβή αέρια. Κουζίνα και σερβίτσια, οι τροφοδότες των παιδιών και τα παιχνίδια μπορεί να είναι όλα τα βακτηρίδια αναπαραγωγής.

Αντιμετωπίζοντας αυτές τις βλάβες, η ύπαρξη μιας υγιούς και ασφαλούς ζωής έχει να αποτελέσει περισσότερη ανησυχία για εμάς.


Οφέλη:

• Σκοτώνει τα βακτήρια και εξαλείφει τα φυτοφάρμακα που είναι σε λαχανικά, φρούτα και κρέας. Βελτιώνει την ποιότητα και τη γεύση τους, επεκτείνει τη φρεσκάδα των τροφίμων.

• Καθαρίστε και οξυγονούν το νερό, καθιστώντας έτσι καλύτερα απορροφήσιμο για το σώμα. Η κολύμβηση σε όζον νερό βοηθά στην ανακούφιση των συνθηκών των δερματικών όπως οι μυκητιακές λοιμώξεις

• Καθαρίζει και απολυμαίνει τον αέρα από τα βακτήρια, τους μύκητες και τα ακάρεα. Αποστειρωμένα πιάτα, μπουκάλια, πετσέτες και ρούχα.

• Εξαλείφει (όχι μόνο μάσκες!) Οργανικές και ανόργανες οσμές, όπως καπνός τσιγάρων, οσμές φωτιάς και ζωικών.


7. Πλυντήριο ρούχων Daewoo και λαχανικών

Η Posco Daewoo Corporation, πρώην γνωστή ως Daewoo International Corporation, είναι ο ιδιοκτήτης του εμπορικού σήματος \"Daewoo \" σε περισσότερες από 160 χώρες παγκοσμίως. Δεδομένου ότι ο Daewoo ιδρύθηκε το 1974, καταχωρήσαμε πάνω από 3.500 διπλώματα ευρεσιτεχνίας σε όλο τον κόσμο και εξυπηρετούσα ενεργά τους πελάτες μας όχι μόνο ένα διάσημο εμπορικό σήμα αλλά και με κορυφαία ποιότητα και καινοτόμα προϊόντα.

Κορέα Daewoo φρούτα και λαχανικά φύλακες τοίχο τοποθετημένο πλυντήριο ρούχων νοικοκυριό λαχανικό πλυντήριο ρούχων αυτόματη μηχανή καθαρισμού φρούτων και καθαρισμού τροφίμων


Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

Αφαιρέστε βαθιά τα υπολείμματα των φυτοφαρμάκων, αποσυντίθεται γρήγορα ορμόνες και αποδοτική αποστείρωση

Χαρακτηριστικά:

1. Απεριόριστη εμπειρία θανάτωσης εμπορευματοκιβωτίων

2. Παγκόσμια τεχνολογία καθαρισμού υδροξυλίου

3. πολλαπλών λειτουργιών λειτουργία πλήρους αφής

4. Δεν υπάρχει όριο για τα συστατικά, πλήρη κάλυψη σε σκοτώσει

5. Φορητό, αποσπώμενο, κινητό δομή

6. Intimate λειτουργία χρονισμού έξι φορές


8. Donlim Ασύρματο φρούτων και λαχανικών κάψουλα μηχάνημα καθαρισμού

Donlim είναι ο πυρήνας της μάρκας της Xinbao εκμετάλλευση στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Για την Κίνα εγχώρια αγορά, Donlim χρησιμοποιήσετε το κανάλι E-commerce όπως Taobao, Jingdong και Suning να αναπτύξουν την επιχειρηματική της μάρκας. Για off-line αγορά, τηλεόραση -shopping, την προώθηση δώρων, εμπορία τσάι και Terminal αγοράς είναι τα μεγάλα κανάλια διανομής για την επέκταση \ «Donlim \».

Donlim φρούτων και λαχανικών κάψουλα πλυντήριο ρούχων είναι πολύ καυτή πώληση στη διεθνή κάψουλα market.Donglingμηχανή φρούτων και λαχανικών πλύσιμοσυστατικά χρήση αποστείρωση καθαριστής.


Οφέλη

• σχεδιασμός ψεκασμού 360 ° στροβίλου. Τα εμπρός και όπισθεν περιστροφές δημιουργούν δινορεύματα και στη συνέχεια να εκτελέσει μια πλήρη σειρά καθαρισμού.

• Πατενταρισμένο έξυπνη dual-core δονητή αποδοτική τεχνολογία οδήγησης, 5 λεπτά για τον καθαρισμό του νερού, πιο ενεργειακά αποδοτική και γρήγορη.

• Ενσωματωμένη γεννήτρια οξυγόνου. Υπερήχων υψηλής πίεσης ροής μικρο-ψεκασμού, αποτελεσματική, υγιή αποικοδόμηση φυτοφαρμάκων, την απομάκρυνση των βακτηρίων.

• καθαριστής του όζοντος πολλαπλών λειτουργιών. Αφαιρεί όχι μόνο τα υπολείμματα φυτοφαρμάκων, αλλά καθαρίζει επίσης το νερό, καθαρίζει το κρέας και θαλασσινά, και απολυμαίνει επιτραπέζια σκεύη.

• Εύκολο στη λειτουργία. Εύκολα να χειριστεί όλα τα μεγέθη των φρούτων, λαχανικών και κρέατος, φαγητό και μια ποικιλία από μαχαιροπήρουνα.

H0d3938d9c4274e58ab0d1c46e850d23ca

συμπέρασμα

Λαμβάνοντας υπόψη πόσο σημαντικό είναι να μείνετε υγιείς με την κατανάλωση τροφών που είναι καθαρή και χωρίς μικρόβια, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα φρούτα και λαχανικά μηχάνημα καθαρότερα που είναι φιλικά προς το περιβάλλον για την απολύμανση των φρούτων και λαχανικών που καταναλώνουμε είναι κρίσιμη. Όπως και οι μηχανές σκούπα που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο, η συσκευή πρέπει να είναι σε θέση να κρατήσει την απαιτούμενη ποσότητα νερού και να καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια σε σύγκριση με τις άλλες καθαρισμού devices.For περισσότερα σχετικά με τις βέλτιστες κορυφήνοικοκυριό μίνι υπερήχων φρούτων και λαχανικών όζοντος μηχανές καθαρότερο αποστειρωτή απολύμανσηπου είναι φιλικά προς το περιβάλλον, μπορείτε να πληρώσετε μια επίσκεψη στοOlansi Κίναστοhttps://www.olansichina.com/vegetable-fruit-sterilizer-cleaner-washer.htmlγια περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου