Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Εργοστάσιο καθαρισμού αέρα » Ορισμένες συνήθεις ερωτήσεις στον κόσμο του OEM και του ODM CHINA HOME AIR καθαριστές

Ορισμένες συνήθεις ερωτήσεις στον κόσμο του OEM και του ODM CHINA HOME AIR καθαριστές

Προβολές:0     Συγγραφέας:Κίνα Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα     Χρόνος δημοσίευσης: 2021-08-04      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Ορισμένες συνήθεις ερωτήσεις στον κόσμο του OEM και του ODM CHINA HOME AIR καθαριστές

Ορισμένες συνήθεις ερωτήσεις στον κόσμο του OEM και του ODM CHINA HOME AIR καθαριστές

Κίνα καθαριστές αέραπρέπει να επιλεγούν με πολλά λόγια. Πριν από την επιλογή της καλύτερης επιλογής, πρέπει να αξιολογηθούν οι ανάγκες και οι ερωτήσεις που ζητήθηκαν να βοηθήσουν να μάθουν περισσότερα σχετικά με το τι είναι διαθέσιμο και ποια είναι η καλύτερη επιλογή για συγκεκριμένες ανάγκες.


Αρκετές ερωτήσεις πρέπει να ζητηθούν κατά την επιλογή του καλύτερου καθαριστή αέρα Olansi για το σπίτι.

Προμηθευτής καθαρισμού αέρα Olansi (16)

1. Είναι ένας καθαριστής που απαιτείται στο σπίτι;

Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Περιλαμβάνουν άνεση που είναι επιθυμητό και το είδος της ποιότητας του αέρα που βρίσκεται μέσα στο σπίτι. Υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες που πρέπει να ληφθούν επίσης υπόψη. Υπάρχουν πολλές οργανώσεις που συμφωνούν ότι η ποιότητα του εσωτερικού αέρα επιδεινώνεται. Τα ερεθιστικά και τα αλλεργιογόνα όπως ο Pet Dander, ο καπνός και η σκόνη τείνουν να επιδεινώνουν σε εσωτερικούς χώρους από ό, τι σε εξωτερικούς χώρους.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορούν να βοηθήσουν να προσδιορίσετε την ανάγκη του καλύτερου καθαριστή αέρα στο σπίτι. Αυτά περιλαμβάνουν αλλεργικά συμπτώματα όπως η ρινική καταρροή, τα υδατικά μάτια και τα κνησμώδη μάτια. Συχνές επιδερμίδες, ξηρό δέρμα, και το φαγούρα δέρμα θα μπορούσε επίσης να είναι μια ένδειξη. Άλλοι περιλαμβάνουν τα κατοικίδια ζώα που ζουν σε εσωτερικούς χώρους, που ζουν ή είναι καπνιστής και έχουν προβλήματα με αναπνοή όπως το άσθμα. Εάν υπάρχει μούχλα ή μούχλα στο σπίτι, ένας καθαριστής αέρα μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή.


2. Τι καθαρίζεται ένας καθαριστής αέρα;

Κίνα καθαριστές αέραδεν είναι ίση. Αυτό σημαίνει ότι διαφορετικές επιλογές έχουν διαφορετικές δυνατότητες. Τα καθαριστικά αέρα μπορούν να καθαρίσουν πολύ συγκεκριμένες ουσίες από τον αέρα. Ωστόσο, υπάρχουν διαφορές στον τρόπο με τον οποίο καθαρίζουν και τι μπορούν να καθαρίσουν. Ορισμένοι καθαριστές μπορούν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τα σωματίδια και τη σκόνη. Υπάρχουν ακόμη και άλλοι που είναι τέλειοι για το μούχλα, το καλούπι, τους ιούς και τα βακτήρια. Λίγες επιλογές μπορούν να χειριστούν όλους τους ρύπους ταυτόχρονα.


3. Ποιο είναι το καλύτερο μέγεθος καθαρισμού αέρα;

Κατά τη συλλογή του μεγέθους, είναι σημαντικό να ελέγξετε τη βαθμολογία που παρέχεται από την εταιρεία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η επιλογή από τους καθαριστές αέρα Olansi είναι μια τόσο καλή ιδέα. Οι αξιολογήσεις είναι σωστές και μπορούν να βοηθήσουν στον προσδιορισμό του είδους του δωματίου, ένας καθαριστής αέρα μπορεί να χειριστεί επαρκώς. Πολλές από τις διαθέσιμες επιλογές στην αγορά είναι μεμονωμένα μονόκλινα δωμάτια αντί για επιλογές πλήρους σπιτιού. Εάν δεν έχετε ένα σύστημα φιλτραρίσματος αέρα που έχει εγκατασταθεί με το σύστημα HVAC, οι ξεχωριστές μονάδες είναι η καλύτερη επιλογή. Γίνεται ακόμα καλύτερα αν οι μονάδες είναι εύκολα φορητές. Ο αριθμός CADR υποδεικνύει τον ρυθμό παράδοσης αέρα και πρέπει να είναι 2/3 αναλογίας ανά τετραγωνικό πόδι μέσα σε ένα δωμάτιο.


4. Όζον και ασφάλεια σε εσωτερικούς χώρους

Το όζον μπορεί να περιγραφεί ως άγευστο και άχρωμο αέριο με τρία άτομα. Εμφανίζεται φυσικά και παράγεται μέσω ηλεκτρικής απόρριψης κατά τη διάρκεια καταιγίδων εντός της άνω ατμόσφαιρας. Όταν διατηρείται σε ένα αποδεκτό επίπεδο, είναι ασφαλές σε εσωτερικούς χώρους. Αυτό θα πρέπει να είναι μεταξύ .02 και .05 μέρη / εκατομμύριο. Οι καθαριστές αέρα Olansi κατανοούν τη σημασία της διατήρησης των σειρών υπό έλεγχο. Οι καθαριστές δημιουργούνται για να διασφαλιστεί ότι η σωστή ποσότητα όζοντος διατηρείται και δεν υπερβαίνει τα αποδεκτά επίπεδα.

Προμηθευτής καθαρισμού αέρα Olansi (20)

Για τους καθαριστές αέρα HEPA να λειτουργούν καλά, είναι σημαντικό να διασφαλιστεί ότι τα φίλτρα αλλάζουν και ο καθαριστής αέρα καθαρίζεται τακτικά. Διαφορετικοί παράγοντες υπαγορεύουν τη συχνότητα. Υπάρχουν επίσης προδιαγραφές και κατευθυντήριες γραμμές κατασκευαστή που μπορούν να βοηθήσουν να προσδιορίσετε πότε η κατάλληλη στιγμή για να καθαρίσετε ή να αλλάξετε τα φίλτρα είναι περισσότερο για OEM και ODMΚίνα Καθαριστές αέρα, μπορείτε να επισκεφθείτεΟΛΑΝΣΗ Κίναστοhttps://www.olansigr.com/Για περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου