Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Εργοστάσιο καθαρισμού αέρα » Πιο σημαντικές ερωτήσεις Οι άνθρωποι ρωτούν για τους καθαριστές αέρα της Κίνας

Πιο σημαντικές ερωτήσεις Οι άνθρωποι ρωτούν για τους καθαριστές αέρα της Κίνας

Προβολές:2     Συγγραφέας:Κίνα Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα     Χρόνος δημοσίευσης: 2021-07-28      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Πιο σημαντικές ερωτήσεις Οι άνθρωποι ρωτούν για τους καθαριστές αέρα της Κίνας

Πιο σημαντικές ερωτήσεις Οι άνθρωποι ρωτούν για τους καθαριστές αέρα της Κίνας

Κατανόησηκαθαριστές αέραΒοηθήστε τους ανθρώπους να εκτιμήσουν το είδος των πλεονεκτημάτων που μπορούν να απολαύσουν μέσα στο σπίτι. Οι άνθρωποι θέτουν κοινές ερωτήσεις ενώ προσπαθούν να καταλάβουν τι ακριβώς υποτίθεται ότι ένας καθαριστής αέρα στο σπίτι πρέπει να κάνει και πώς το κάνει.

Κίνα Olansi Κατασκευαστής Καθαριστής αέρα (17)

Τι είναι ο Micron;

Το Micro αναφέρεται στη μέτρηση του σωματιδιακού μεγέθους μέσα στον αέρα. Ένα μικρόρο είναι περίπου εκατό φορές μικρότερο από ένα σκέλος μαλλιών. Είναι 1 / 25,400 ίντσες. Αυτό σημαίνει ότι ένα μικρόρο είναι μικρό και δεν μπορεί να δει από το γυμνό μάτι. Όταν επιλέγεται ο καλύτερος καθαριστής αέρα Olansi, το καλύτερο λέγεται ότι φιλτράρεται αποτελεσματικά φίλτρους των ατμοσφαιρικών ρύπων που είναι μέχρι .3 μικρά μεγέθους.


Πόσο κοστίζει ο καθαριστής αέρα;

Η τιμή δεν θα πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται ως ο μόνος καθοριστικός όσον αφορά τον καθαριστή αέρα για να πάρει. Αυτό συμβαίνει επειδή μια υψηλή τιμή δεν δείχνει πάντα υψηλή ποιότητα και μια χαμηλή τιμή δεν δείχνει πάντα χαμηλή ποιότητα. Για να πάρετε προϊόντα υψηλής ποιότητας, είναι σημαντικό να κάνετε μια σαφή επιλογή που να καθορίζει όλα τα οφέλη και τα χαρακτηριστικά που θα δώσει συγκεκριμένος καθαριστής αέρα.


Πριν αγοράσετε έναν καθαριστή αέρα, βεβαιωθείτε ότι μια εγγύηση εξασφαλίζει την επένδυση. Αυτό, κατά κάποιο τρόπο, μπορεί να βοηθήσει τον αγοραστή να καθορίσει πόσο νόμιμο και λειτουργικό είναι πραγματικά ο εν λόγω καθαριστής αέρα. Βοηθά να εξετάσει το κόστος και την εργασία στον προϋπολογισμό σας. Ωστόσο, είναι σημαντικό να εξεταστεί και άλλες δαπάνες που δεν μπορούν να σημειωθούν αμέσως, όπως το κόστος αντικατάστασης και η ηλεκτρική ενέργεια που απαιτείται για τη λειτουργία της μονάδας.


Είναι ένας θορυβώδης καθαριστής αέρα;

Καθαριστές αέρα HEPAΣυνήθως έρχονται με έναν ανεμιστήρα και αυτό σημαίνει ότι είναι λίγο θορυβώδεις ανάλογα με το μοντέλο και πώς δημιουργούνται. Όταν ένας καθαριστής αέρα χρησιμοποιεί έναν ανεμιστήρα, ο θόρυβος είναι αναπόφευκτος. Οι οπαδοί χρησιμοποιούνται για να τραβήξουν τον αέρα και στη συνέχεια έξω. Οι καθαριστές αέρα Olansi έχουν αναπτυχθεί και δοκιμαστεί. Οι πιο ήσυχοι οπαδοί έχουν δημιουργηθεί για να μειωθούν ο θόρυβος που εμπλέκεται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας καθαρισμού.


Οι αρνητικοί καθαριστές αέρα ιόντων συνήθως δεν έχουν οπαδούς από τότε που είναι ηλεκτροστατικά. Αυτό τους κάνει μια σιωπηρή επιλογή. Ωστόσο, όταν συνδυάζονται με επιλογές φιλτραρίσματος, όπως οπαδοί για να ενισχύσουν την κυκλοφορία πάνω από πλάκες, καταλήγουν να κάνουν έναν ήχο. Αυτό είναι συνήθως αρκετά ελάχιστο, όμως. Οι περισσότεροι έχουν μια επιλογή να κλείσουν τους οπαδούς.


Πού πρέπει να τοποθετηθεί ο καθαριστής αέρα;

Συνιστάται να έχετε τους καθαριστές αέρα Olansi μέσα στα δωμάτια της οικογένειας. Υπάρχουν σημαντικά δωμάτια στο σπίτι όπως το DEN ή το καθιστικό. Είναι σοφό να αφήσετε ένα καθαριστικό αέρα εκεί, ειδικά στην περίπτωση των κατοικίδιων ζώων. Οι καθαριστές συνιστώνται επίσης όταν κάποιος μέσα στο νοικοκυριό έχει αλλεργίες. Είναι πάρα πολύ, όταν υπάρχει καπνιστής μέσα στο σπίτι. Η άλλη περιοχή όπου θα μπορούσε να τοποθετηθεί είναι τα υπνοδωμάτια. Τα ερεθιστικά και οι αλλεργίες μπορεί να προκαλέσουν ύπνο. Ο φρέσκος και καθαρός αέρας βελτιώνει τον ύπνο και μειώνει ορισμένα προβλήματα αναπνοής.


Μπορεί επίσης να είναι σοφό να πάρετε έναν καθαριστή αέρα Olansi για το μπάνιο όπου οι οσμές, το μούχλα και το καλούπι είναι πιο κοινό. Έχοντας καθαριστικά αέρα σε αυτές τις περιοχές μπορούν να κάνουν τον αέρα ευχάριστο και φρέσκο. Όταν τα πράγματα αντιμετωπίζονται, δεν θα υπάρξει καμία πιθανότητα για τα μικρόβια να αναπαραχθούν και να αναπτυχθούν.

Κίνα Olansi Κατασκευαστής Καθαριστής αέρα (14)

Η επιλογή του καλύτερου στην αγορά πρέπει να γίνει προσεκτικά αξιολογώντας διαφορετικές ανάγκες και περιστάσεις. Για περισσότεραΚίνα καθαριστές αέρα, μπορείτε να επισκεφθείτεΟΛΑΝΣΗ Κίναστοhttps://www.olansigr.com/Για περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου