Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Εργοστάσιο καθαρισμού αέρα » Πράγματα που πρέπει να κάνετε για να εξασφαλίσετε ότι ο Κίνα HEPA Ο καθαριστής αέρα παίζει το ρόλο του

Πράγματα που πρέπει να κάνετε για να εξασφαλίσετε ότι ο Κίνα HEPA Ο καθαριστής αέρα παίζει το ρόλο του

Προβολές:0     Συγγραφέας:Κίνα Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα     Χρόνος δημοσίευσης: 2021-06-09      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Πράγματα που πρέπει να κάνετε για να εξασφαλίσετε ότι ο Κίνα HEPA Ο καθαριστής αέρα παίζει το ρόλο του

Πράγματα που πρέπει να κάνετε για να εξασφαλίσετε ότι ο Κίνα HEPA Ο καθαριστής αέρα παίζει το ρόλο του

Olansi Air Pifiersέχουν σχεδιαστεί για να σκοτώνουν και να φιλτράρουν ρύπους που υπάρχουν στον αέρα και να βελτιώσουν την καθαριότητα του περιβάλλοντος. Η χρήση των καθαριστών αέρα εξασφαλίζει σωστά τη μεγάλη διάρκεια ζωής και την υπηρεσία στο τμήμα του καθαριστή αέρα. Εξασφαλίζει επίσης το καλύτερο αποτέλεσμα καθαρισμού όσον αφορά τον εσωτερικό αέρα.

Κίνα Κατασκευαστής καθαριστή αέρα Olansi (67)

Υπάρχουν πράγματα που μπορούν να γίνουν για να διασφαλιστεί ότι ο καθαριστής αέρα της Κίνας που αγοράστηκε παίζει το ρόλο του στα υψηλότερα δυνατά όρια.

1. Κατανόηση της παρούσας ρύπανσης του περιβάλλοντος

Είναι σημαντικό να αγοράσετε έναν καθαριστή με βάση το είδος της παρωχημένης ρύπανσης του αέρα. Ο καθαριστής ζευγών PM2,5, για παράδειγμα, είναι μια καλή επιλογή όταν η ρύπανση του εσωτερικού περιβάλλοντος είναι πολύ σοβαρή. Αυτό βοηθά στην εξασφάλιση του καλύτερου αποτελέσματος. Όταν ο ατμοσφαιρικός αέρας είναι καλός, ο καθαριστής αέρα μπορεί να μην χρειαστεί σε λίγο. Μερικές φορές οι καθαριστές αέρα της Κίνας μπορούν να χρησιμοποιηθούν χέρι-χέρι με υγραντήρες για το καλύτερο αποτέλεσμα.

2. Καθαρισμός και συντήρηση

Είναι σημαντικό να διατηρηθεί και να καθαρίσετε τον καθαριστή εγκαίρως. Αυτό μπορεί να γίνει με την τοποθέτηση ενός ηλεκτροστατικού καθαριστή απορρόφησης που έχει φως σήματος καθαρισμού. Εάν ο διακόπτης συνεχίζεται, είναι μια ένδειξη ότι η συλλογή σκόνης είναι γεμάτη και χρειάζεται καθαρισμό.

3. Υψηλής απόδοσης

Είναι πάντα σκόπιμο να επιλέξετεΚαθαριστές αέρα HEPAπου έχουν μια αποτελεσματική λειτουργία διήθησης. Όταν ο καθαριστής αέρα της Κίνας έχει έναν δείκτη, εξυπηρετεί το σκοπό του καλύτερα. Ο έλεγχος του δείκτη αντικατάστασης επιτρέπει σε κάποιον να γνωρίζει πότε πρέπει να αντικατασταθεί ή να καθαριστεί το φίλτρο. Όταν ο καθαριστής αέρα Olansi δεν έχει δείκτη, το μηχάνημα μπορεί να ενεργοποιηθεί για να χειριστεί τη ρύπανση του εν λόγω στοιχείου.


Το αποτέλεσμα καθαρισμού του καθαριστή αέρα είναι κάτι που πρέπει να εξεταστεί. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε το είδος του αποτελέσματος καθαρισμού αέρα που έχει ένας καθαριστής αέρα. Όταν το αποτέλεσμα καθαρισμού μειώνεται σημαντικά ή απελευθερώνεται μια ιδιόμορφη μυρωδιά όταν ο καθαριστής είναι ενεργοποιημένος, το φίλτρο πρέπει να καθαριστεί ή να αντικατασταθεί.

1. Ασφάλεια

Αυτό είναι ένα άλλο κρίσιμο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Όταν χρησιμοποιείτε καθαριστές ηλεκτροστατικών απορρόφησης, θα πρέπει να αποφεύγεται η άμεση επαφή, ειδικά με τα παιδιά. Αυτό συμβαίνει επειδή έχει υψηλή τάση και η αποφυγή της επαφής θα αποτρέψει το σοκ. Τα φίλτρα υψηλής απόδοσης και τα φίλτρα ενεργού άνθρακα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο μακριά από τις πηγές πυρκαγιάς. Αυτό βοηθά στην πρόληψη πυρκαγιών.

2. Τοποθεσία

Είναι σημαντικό ο καθαριστής αέρα στο σπίτι να βρίσκεται στη σωστή θέση. Δεν πρέπει να είναι ενάντια σε έπιπλα ή τοίχο. Εάν είναι δυνατόν, ο καθαριστής αέρος αρνητικού ιόντος πρέπει να βρίσκεται στη μέση του σπιτιού. Μπορεί να τοποθετηθεί μια απόσταση ενός μέτρου από τον τοίχο. Ο καθαριστής αέρα δεν πρέπει να βρίσκεται κοντά στο ανθρώπινο σώμα. Αυτό συμβαίνει επειδή περιέχει επιβλαβή αέρια γύρω από αυτό. Εάν ο καθαριστής είναι καπνός καπνίσματος, μπορεί να τοποθετηθεί μέσα στην περιοχή του καπνιστή.

3. Αποφύγετε αεριζόμενα δωμάτια

Δεν είναι ιδανικό να χρησιμοποιήσετε τοΑρχική καθαριστής αέραΣτα δωμάτια με ανοιχτά παράθυρα ή σκοπούς εξαερισμού. Εάν τα παράθυρα ανοίγουν για εξαερισμό, πρέπει να ληφθεί υπόψη η εξωτερική ρύπανση.

Κίνα Κατασκευαστής καθαριστή αέρα Olansi (61)

Οι καθαριστές αέρα Olansi μπορούν να εξυπηρετήσουν όλους τους σκοπούς που προορίζονται και δίνουν στον καθαρό αέρα.


Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου