Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Εργοστάσιο καθαρισμού αέρα » Συμβουλές και παγίδες που έχουν στο μυαλό κατά την αγορά των καθαριστών της Κίνας HEPA Air

Συμβουλές και παγίδες που έχουν στο μυαλό κατά την αγορά των καθαριστών της Κίνας HEPA Air

Προβολές:0     Συγγραφέας:Κίνα Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα     Χρόνος δημοσίευσης: 2021-07-02      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Συμβουλές και παγίδες που έχουν στο μυαλό κατά την αγορά των καθαριστών της Κίνας HEPA Air

Συμβουλές και παγίδες που έχουν στο μυαλό κατά την αγορά των καθαριστών της Κίνας HEPA Air

Την ιδέα της αγοράς αΚίνα καθαριστής αέραδεν είναι ένας που πολλοί άνθρωποι παίρνουν πρόθυμα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν τόσες πολλές ιδέες και ζητήματα που ασκούνται στο φως τα χρόνια. Ακόμη και με τις πολλές παρανοήσεις που περιβάλλουν τη χρήση καθαριστών αέρα, εξακολουθούν να υπάρχουν μερικές αρκετά καλές λειτουργίες που διατίθενται στην αγορά που τείνουν να λειτουργούν καλά. Οι καθαριστές αέρα Olansi είναι μερικοί από τους καλύτερους καθαριστές αέρα της Κίνας που μπορεί να φτάσει στην αγορά. Το εμπορικό σήμα είναι ένα εξαιρετικά θεωρημένο και μπορεί να αλλάξει το περιβάλλον μέσα στο σπίτι θετικά.

Προμηθευτής καθαρισμού αέρα Olansi (16)

Παγίδες

Οι καθαριστές αέρα HEPA έχουν την υψηλότερη τεχνολογία φίλτρου όσον αφορά τα πρότυπα. Τα παραδοσιακά φίλτρα σε αυτή την κατηγορία έχουν εκατομμύρια ίνες που μπορούν να συλλάβουν περίπου 99,7 μολυσματικές ουσίες μέσα στον αέρα. Αυτό είναι ιδιαίτερα εκείνες που είναι περίπου 0,3 μικρά και άνω. Αυτός ο ρυθμός διήθησης είναι μάλλον υψηλός και μπορεί να επιτευχθεί όταν χρησιμοποιείται ένα πρωτότυπο φίλτρο.


Κατά τη συλλογή φίλτρου HEPA, βεβαιωθείτε ότι δεν υποδεικνύεται ως βασική τεχνολογία HEPA ή φίλτρα που μοιάζουν με HEPA. Επιλέξτε καθαριστές που χρησιμοποιούν το πραγματικό φίλτρο για το καλύτερο επίπεδο καθαρισμού.


Κατά την επιλογή των καθαριστών αέρα UVC ήPM2.5 καθαριστές αέρα, ορισμένοι κατασκευαστές ισχυρίζονται ότι είναι χαμηλή συντήρηση. Υπάρχουν ισχυρισμοί ότι μόλις γίνει μια αγορά, δεν θα χρειαστεί να δαπανήσει τίποτα περισσότερο για τον καθαριστή να εργαστεί όπως πρέπει. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι πολλοί καθαριστές χρειάζονται συχνές αλλαγές φίλτρου. Κατά μέσο όρο, η πλειοψηφία των φίλτρων μπορεί να αλλάξει μετά από έξι μήνες. Μη αγοράζοντας τις αντικαταστάσεις, ο καθαριστής αέρα δεν θα λειτουργήσει όπως πρέπει. Η λήψη του καθαριστή αέρα επιφάνειας εργασίας βοηθά στον καθορισμό πόσο καιρό μπορεί να μείνει το φίλτρο χωρίς να αλλάξει.


Το άλλο πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι οι ισχυρισμοί ότι οι περισσότεροι κατασκευαστές μπορούν να κάνουν χωρίς απαραίτητα προδιαγραφές. Μπορούν να ισχυριστούν ότι ένας καθαριστής αέρα UVC ή αρνητικού ιόντος μπορεί να κάνει κάποια πράγματα, αλλά μπορεί να αποτύχει να δώσει λεπτομέρειες. Μπορεί να υπάρχουν ισχυρισμοί ότι ένας καθαριστής μπορεί να χειριστεί ένα μεγάλο δωμάτιο χωρίς να διευκρινίζει πόσο μεγάλο θα έπρεπε να είναι το δωμάτιο. Μερικοί θα ισχυριστούν ότι ένας καθαριστής αέρα HEPA είναι χαμηλή κατανάλωση χωρίς να καθορίζεται ακριβώς πόσο χαμηλό. Ο καλύτερος κατασκευαστής θα πρέπει να δώσει συγκεκριμένη ισχύ της κατανάλωσης. Οι κατασκευαστές καθαρισμού αέρα Olansi εξασφαλίζουν ότι όλες οι λεπτομέρειες είναι διαθέσιμες για τους πελάτες.


Συμβουλές

Όταν αγοράζετε καθαριστές αέρα Olansi, βοηθά στην εξέταση των πιστοποιητικών και των βραβείων που έχουν δώσει διαφορετικές διαπιστευμένες οργανώσεις. Εάν κάποιος χρειάζεται έναν ενεργειακά αποδοτικό καθαριστικό αέρα, θα ήταν σοφό να αναζητήσουμε ένα με μια τέτοια βαθμολογία. Οι αξιολογήσεις μπορεί να είναι εξαιρετικές για τον προσδιορισμό του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί το μηχάνημα και πόσο αποτελεσματικό είναι. Αυτό μπορεί να βοηθήσει κάποιον να καθορίσει πόσο γρήγορο αέρα μέσα σε ένα δωμάτιο μπορεί να καθαριστεί. Οι επίσημες συστάσεις και οι διαπιστευήσεις μπορούν να ενημερώσουν τόσο τους αγοραστές για τους καθαριστές αέρα Olansi.

Προμηθευτής καθαρισμού αέρα Olansi (1)

Το άλλο πράγμα για να ελέγξετε πότε να πάρειUVC αέρος καθαριστέςκαι άλλες μονάδες είναι η εγγύηση των μονάδων. Οι εγγυήσεις είναι σημαντικές, δεδομένου ότι παρέχουν προστασία από ζημιές κατά τη διάρκεια της ζωής του. Επιλέγοντας έναν καλό καθαριστή, είστε εγγυημένοι εξαιρετικά αποτελέσματα. Οι καθαριστές αέρα Olansi είναι οι καλύτεροι στην αγορά και υπάρχει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων βελτίωσης στο σπίτι για να διαλέξετε περισσότερα για τον καθαριστή αέρα Olansi, μπορείτε να επισκεφθείτεhttps://www.olansiar.comΓια περισσότερες πληροφορίες.


Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου