Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Καθαρισμός αέρα » 7 καλύτερες μεθόδους για να έχετε το μεγαλύτερο κέρδος χρησιμοποιώντας τον καθαριστή αέρα

7 καλύτερες μεθόδους για να έχετε το μεγαλύτερο κέρδος χρησιμοποιώντας τον καθαριστή αέρα

Προβολές:0     Συγγραφέας:Επεξεργαστής τοποθεσίας     Χρόνος δημοσίευσης: 2016-04-20      Προέλευση:Ιστοσελίδα

7 καλύτερες μεθόδους για να έχετε το μεγαλύτερο κέρδος χρησιμοποιώντας τον καθαριστή αέρα

Στο σπίτι, ο εξαερισμός μπορεί να διατηρήσει εσωτερική ατμοσφαιρική ρύπανση. Το πρόβλημα είναι ότι επιτρέποντας τον αέρα να εισέλθει από το εξωτερικό εισάγει επίσης ορισμένους ρύπους. Για παράδειγμα, καπνός καπνού, καυσαερίων αυτοκινήτων ή καπνός πυρκαγιάς.


Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αφαιρέσετε τους ρύπους σε εσωτερικούς χώρους;


Οι εμπειρογνώμονες του EPD συμφωνούν ότι οι καθαριστές αέρα μπορούν να βοηθήσουν στην απομάκρυνση των εσωτερικών ρύπων, ειδικά όταν οι πηγαίοι έλεγχοι ή οι επιλογές εξαερισμού είναι ανεπαρκείς. Εάν ποτέ δεν έχετε χρησιμοποιήσει έναν καθαριστή αέρα πριν, μπορεί να έχετε κάποια προβλήματα.


Πόσοι καθαριστές αέρα χρειάζομαι; Πρέπει να τρέξω τον καθαριστή αέρα όλο το εικοσιτετράωρο;


Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε 7 καλύτερους τρόπους για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη χρήση καθαριστών αέρα.


air-pirifiers-kr-2x1-trease-200805_e7b40669b243e5972e83a8c065cb6524


1. Κρατήστε τις πόρτες και τα παράθυρα κλειστά


Οι καθαριστές αέρα χρησιμοποιούνται σε εσωτερικούς χώρους. Είναι σημαντικό να κλείσετε τις πόρτες και τα παράθυρα. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ο εξαερισμός βοηθά στην απομάκρυνση του βρώμικου αέρα και των ρύπων από το δωμάτιο. Αλλά μπορεί να εισαγάγει νέους ρύπους στο δωμάτιο, όπως καυσαερίων καπνού και αυτοκινήτου πυρκαγιάς, ή να αφαιρέσετε τον καθαρό αέρα από τους καθαριστές.


Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι καθαριστές αέρα λειτουργούν καλύτερα σε κλειστούς χώρους. Ως αποτέλεσμα, μπορούν να καταγράψουν και να εξαλείψουν τα αλλεργιογόνα και τους μικροοργανισμούς ταχύτερα και αποτελεσματικότερα σε περιορισμένους χώρους. Σας παρέχουν επίσης και την οικογένειά σας με φρέσκο, καθαρό αέρα σε περιορισμένους χώρους. Εάν πρέπει να ανοίξετε ένα παράθυρο, βεβαιωθείτε ότι ο καθαριστής καθαρίζει τον αέρα σε ένα άλλο δωμάτιο.


2. Βάλτε το σε ένα επίπεδο μέρος, μακριά από τον τοίχο


Εάν αυτή είναι η πρώτη σας φορά για να αγοράσετε έναν καθαριστή αέρα, μπορείτε να σκεφτείτε, που είναι το καλύτερο μέρος για να τοποθετήσετε τον καθαριστή; Είναι πολύ σημαντικό να ξέρετε πού είναι ο καθαριστής αέρα σας.


Οι περισσότεροι καθαριστές αέρα έχουν μια είσοδο αέρα προς τα εμπρός και μια είσοδο πλευρικού αέρα με μια έξοδο στην κορυφή. Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε τη θέση για τον καθαριστή σας και ότι δεν υπάρχουν αντικείμενα που δεν εμποδίζουν την είσοδο αέρα ή τη θύρα εξαγωγής. Τοποθετήστε τον καθαριστή αέρα τουλάχιστον 15 cm μακριά από το πλησιέστερο αντικείμενο (συμπεριλαμβανομένου του τοίχου).


Δεδομένου ότι δεν υπάρχει κανένα αντικείμενο να μπλοκάρει την είσοδο και την έξοδο αέρα, ο καθαριστής μπορεί να απορροφήσει περισσότερο αέρα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να καταγράψει και να εξαλείψει τα αλλεργιογόνα και τα μικρόβια πριν διανείμετε φρέσκο, καθαρό αέρα στο δωμάτιο.


Ο καθαριστής πρέπει να τοποθετείται σε επίπεδη επιφάνεια, όπως το δάπεδο, το τραπέζι ή το τραπέζι. Είτε έχει στάση ή κασέτα, μια επίπεδη επιφάνεια παρέχει σταθερότητα και εξασφαλίζει καλύτερη απόδοση.


Εκτός από τα αντικείμενα που δεν εμποδίζουν τον καθαριστή, η καλύτερη θέση δεν πρέπει να είναι υγρή. Οι ειδικοί δείχνουν ότι η σχετική υγρασία του δωματίου πρέπει να είναι μικρότερη από 85%.


Αποφύγετε να αφήνετε τον καθαριστή αέρα σε εξωτερικούς χώρους.


3. Κανονική συντήρηση φίλτρου


Το πιο συνηθισμένο σύστημα διήθησης στους σύγχρονους καθαριστές αέρα έχει δύο έως πέντε φίλτρα. Περιλαμβάνουν πολλαπλά φίλτρα προ-φίλτρα, πραγματικό ή ιατρικό βαθμό H13 HEPA και φίλτρα ενεργού άνθρακα.


Εάν ο καθαριστής αέρα διαθέτει πλένεται προφίλ, μπορείτε να το πετάξετε στο πλυντήριο τουλάχιστον δύο φορές το μήνα ή μετά από κάθε δέκα ημέρες. Μπορείτε επίσης να κενώ σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.


Αν και τα φίλτρα παρέχουν μια καλή υπηρεσία για να καταγράψουν ρύπους, έχουν σύντομη διάρκεια ζωής. Τα περισσότερα φίλτρα έχουν διάρκεια ζωής 6 έως 12 μηνών, αλλά εξαρτάται από τη χρήση. Εάν μπλοκαριστεί, το CADR θα είναι πολύ χαμηλό.


Για να γνωρίζετε πότε να αντικαταστήσετε το φίλτρο, ελέγξτε την ένδειξη κατάστασης φίλτρου. Εάν γίνει κόκκινο, αντικαταστήστε το φίλτρο σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Μετά την αντικατάσταση, επαναφέρετε την ένδειξη κατάστασης φίλτρου.


Για να διατηρήσετε τον καθαριστικό καθαρό, χρησιμοποιήστε ένα πανί μικροϊνών για να σκουπίσετε τη σκόνη και τα συντρίμμια. Αποφύγετε τη χρήση υγρού πανιού.


4. Κρατήστε πάντα τον καθαριστή αέρα


Συνιστάται να εκτελέσετε τον καθαριστή αέρα με χαμηλή ταχύτητα όλη την ώρα. Οι περισσότεροι καθαριστές αέρα έχουν λειτουργία αυτόματης λειτουργίας. Αυτή η λειτουργία λειτουργεί με το σύστημα ποιότητας του αέρα.


Εάν ο αισθητήρας ποιότητας αέρα ανιχνεύσει αύξηση της ποσότητας ρύπων στον αέρα, ο καθαριστής θα λειτουργεί με την υψηλότερη ταχύτητα. Οι περισσότεροι καθαριστές έχουν 1 έως 3 ταχύτητες ανεμιστήρα. Επιλέγοντας την υψηλότερη ταχύτητα ανεμιστήρα, ο καθαριστής μπορεί να καθαρίσει το δωμάτιο ταχύτερα.


Το σύστημα ποιότητας του αέρα παρακολουθεί συνεχώς την ποιότητα του αέρα. Εάν δεν εντοπίσει ρύπους στον αέρα, ρυθμίζει τον καθαριστή σε ελάχιστη ταχύτητα. Σε αυτή την ταχύτητα, ο καθαριστής αέρα θα τρέξει ήσυχα σε ένα ψίθυρο. Θα καταναλώνει επίσης λιγότερη ενέργεια, σε αντίθεση με τη μέγιστη ταχύτητα του ανεμιστήρα.


Με την κατανάλωση λιγότερων ενέργειας, μπορεί να εξοικονομήσει το κόστος ενέργειας. Πρέπει να ξέρετε ότι οι περισσότεροι καθαριστές αέρα είναι πιστοποιημένοι από το Energy Star. Ακόμα και στην κορυφή ταχύτητα, εξακολουθούν να καταναλώνουν λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια και σας εξοικονομούν χρήματα.


5. Χρησιμοποιήστε επιπλέον ανεμιστήρες για να προωθήσετε την κυκλοφορία του αέρα


Κάθε καθαριστής αέρα έχει έναν καθαρό ρυθμό παράδοσης αέρα, κάλυψη δωματίου και προδιαγραφή ισοτιμίας αέρα. Αυτό εξαρτάται κυρίως από τον αριθμό και τον τύπο φίλτρων. Για παράδειγμα, φορητοί καθαριστές με προφίλτρα, φίλτρα Real HEPA, φίλτρα ενεργού άνθρακα και 2 έως 3 ταχύτητες είναι ιδανικές για μικρές αίθουσες.


Μπορεί να αντιμετωπίσετε μοντέλα με πολλαπλά φίλτρα, συμπεριλαμβανομένου ενός προφίλ, δύο φίλτρα HEPA και ενεργοποιημένα φίλτρα άνθρακα. Η συσκευή (τοποθετημένη τοποθετημένη τοιχοποιία ή τοποθετημένο στο πάτωμα) μπορεί να έχει τρεις έως πέντε ταχύτητες ανεμιστήρα. Επομένως, είναι ιδανικά για μεγάλα δωμάτια.


Αν και οι καθαριστές αέρα προσπαθούν να καθαρίσουν τον εσωτερικό αέρα και να εξαλείψουν τους ρύπους, ορισμένες περιοχές ενδέχεται να μην απολαμβάνουν αυτό το όφελος. Αυτό ισχύει στις γωνίες που μπλοκάρονται από αντικείμενα όπως γλάστρες και κομμωτήρια. Για να βεβαιωθείτε ότι όλο τον αέρα στο δωμάτιο χειρίζεται ο καθαριστής, χρειάζεστε πρόσθετους οπαδούς.


Τοποθετήστε τον ανεμιστήρα στην περιοχή όπου δεν επιτυγχάνεται η απόδοση καθαρισμού του καθαριστή. Αυτοί οι οπαδοί φυσούν μη φιλτραρισμένους αέρα στον καθαριστή για να εξασφαλίσουν ότι ο αέρας είναι καθαρός.


6. Κρατήστε τον αισθητήρα σκόνης καθαρό (αν υπάρχει)


Πολλοί καθαριστές αέρα έχουν ενσωματωμένους αισθητήρες σκόνης. Αυτός ο αισθητήρας λειτουργεί με την παρακολούθηση της ποιότητας του εσωτερικού αέρα. Εάν ο αισθητήρας ανιχνεύσει αύξηση της σκόνης και άλλων ρύπων, θα εκτελέσει τον καθαριστή με την υψηλότερη ταχύτητα του ανεμιστήρα.


Λόγω της ευαισθησίας του, ο φακός του αισθητήρα σκόνης καλύπτεται με σκόνη και συντρίμμια. Το καλοκαίρι με σοβαρή ρύπανση, καθαρίστε τον αισθητήρα σκόνης τουλάχιστον δύο φορές το μήνα.


Για ημέρες χαμηλής ρύπανσης, καθαρίστε μία φορά το μήνα. Οι ακάθαρτοι αισθητήρες σκόνης μπορούν να υποβαθμίσουν την απόδοση του καθαριστή. Πώς μπορείτε να ρωτήσετε. Δεν θα είναι σε θέση να ανιχνεύσει επίπεδα ρύπων στον αέρα. Επομένως, η συσκευή δεν θα λειτουργεί σε αυτόματη λειτουργία, καθαρίζοντας έτσι τον αέρα.


Εκτός από τον καθαρισμό του αισθητήρα σκόνης, κρατήστε το στεγνό.


7. Γενική πρακτική (προφυλάξεις)


Αποσυνδέστε την πρίζα πριν καθαρίσετε τον καθαριστή ή αντικατάσταση του φίλτρου. Διαφορετικά, μπορεί να συμβεί ηλεκτροπληξία κατά τη συντήρηση.


Οι περισσότεροι καθαριστές αέρα έχουν μια λειτουργία κλειδώματος παιδιού / κλειδώματος κατοικίδιων ζώων. Όταν φύγετε από το σπίτι, φροντίστε να ενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία. Βοηθάει να διασφαλιστεί ότι το παιδί ή το κατοικίδιο ζώο σας δεν παραβιάζει τις ρυθμίσεις. Στο σπίτι, εποπτεύει τα παιδιά σας για να βεβαιωθείτε ότι δεν παίζουν με τον καθαριστή.


Αποφύγετε την τοποθέτηση βιβλίων, αγγειών κλπ. Στην κορυφή της συσκευής. Όχι μόνο μπλοκάρετε τις πρίζες του αέρα στο δωμάτιο που εκπέμπει τον καθαρό αέρα. Ωστόσο, το αντικείμενο μπορεί να πιέσει διαφορετικούς ελέγχους και να αλλάξει την απόδοση του κελιού. Επιπλέον, το αντικείμενο μπορεί να εισαγάγει ξένη ύλη μέσω της πώλησης.


Δεν είναι για εσάς και η οικογένειά σας αναπνοή φρέσκο ​​αέρα. Καταλήγετε εισπνοή μολυσμένο αέρα.


Αποφύγετε την τοποθέτηση του καθαριστή αέρα σε ένα κλειστό χώρο με εκρηκτικά, εύφλεκτα ή τοξικά αέρια και ουσίες. Αυτές οι ουσίες μπορούν να βλάψουν τη συσκευή ή να βλάψουν την απόδοσή του.


συμπέρασμα


Οι καθαριστές αέρα συμβάλλουν σε μεγάλη συμβολή στην ποιότητα του εσωτερικού αέρα των σπιτιών και των γραφείων. Εάν χρησιμοποιηθεί σωστά, μπορεί να σας προστατεύσει και την οικογένειά σας. Στην πραγματικότητα, μπορεί να εξαλείψει το άσθμα και άλλες αναπνευστικές ασθένειες.


Εκτός από τη σύλληψη ή την αφαίρεση ρύπων από τον αέρα, ο καθαριστής μπορεί επίσης να βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου. Αυτό θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής σας και την αποτελεσματικότητα της εργασίας σας.


Θυμηθείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες του κατασκευαστή πριν λειτουργήσετε ή να διατηρείτε τον καθαριστή αέρα.


Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου