Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Εργοστάσιο καθαρισμού αέρα » Blunders που οι άνθρωποι κάνουν όταν επιλέγουν την καλύτερη Κίνα Hepa UVC αέρα καθαρισμού εργοστάσιο

Blunders που οι άνθρωποι κάνουν όταν επιλέγουν την καλύτερη Κίνα Hepa UVC αέρα καθαρισμού εργοστάσιο

Προβολές:0     Συγγραφέας:Κίνα Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα     Χρόνος δημοσίευσης: 2021-06-10      Προέλευση:https://www.olansichina.com

Blunders που οι άνθρωποι κάνουν όταν επιλέγουν την καλύτερη Κίνα Hepa UVC αέρα καθαρισμού εργοστάσιο

Blunders που οι άνθρωποι κάνουν όταν επιλέγουν το εργοστάσιο της Κίνας HEPA UVC εργοστάσιο καθαρισμού

οΚαλύτερος καθαριστής αέρα της ΚίναςΘα πρέπει να συνδυάζουν διαφορετικά στοιχεία για να είναι σε θέση να παραδώσει τα τέλεια αποτελέσματα. Πολλοί παράγοντες πρέπει να ληφθούν υπόψη, και αυτά έχουν επισημανθεί με σαφήνεια. Λαμβάνοντας υπόψη διαφορετικούς παράγοντες, καθιστώντας τη σωστή απόφαση όσον αφορά τους καθαριστές των αέρος.


Ακόμα και με αυτό που είπε, υπάρχουν ακόμα περιπτώσεις όταν η επιλογή του καθαριστή αέρα στο σπίτι μπορεί να είναι ένα ζήτημα. Η ανθεκτικότητα, η ποιότητα και η απόδοση είναι πάντα πολύ διαφορετικά. Το κόστος μπορεί να υποδηλώνει καταλληλότητα και την αριστεία, αλλά υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που πρέπει να ληφθούν επίσης υπόψη.

Κίνα Olansi Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα (62)

Το γεγονός ότι οι καθαριστές αέρα της Κίνας γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς σήμερα καθιστούν δύσκολη την καλύτερη κρίση όσον αφορά το κόστος. Διάφορα πράγματα πρέπει να εξεταστούν για να εξασφαλίσουν ότι η σωστή επιλογή γίνεται. Αυτά είναι τα πράγματα που θα μπορούσαν να παραβλεφθούν και αυτό μπορεί να προκαλέσει κάποια πολύ σοβαρά ζητήματα μακροπρόθεσμα.


1. Η μη αντιμετώπιση της ευημερίας και των απαιτήσεων υγείας λογικά

Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν ότι χρειάζονται έναν καθαριστή, αλλά ποτέ δεν καθίσουν αρκετά μακριά για να σκεφτούν τι θα απαιτούσαν από μια τέτοια συσκευή. Οι περισσότεροι άνθρωποι αγοράζουνΚίνα καθαριστές αέραΥποθέτοντας ότι η ευημερία και η υγεία θα ακολουθήσει αυτόματα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι ρύποι εντός του φάσματος 2,5 και 10 μικρών είναι συνήθως κατατεθεί στο λαιμό και τα ρουθούνια και αυτό προκαλεί δυσφορία στο κόλπο. Μπορεί επίσης να κοστίσει αλλεργικές αντιδράσεις. Κατά την επιλογή του καλύτερου καθαριστή αέρα Olansi, ο αγοραστής πρέπει να αναρωτηθεί εάν η επιλογή τους μπορεί να εξαλείψει επιτυχώς τα αλλεργιογόνα μέσα στο σπίτι.


Συνήθως, οι μολυσματικές αρχές κάτω από 2,5 μικρά ονομάζονται διείσδυση πνεύμονα και μπορεί να προκαλέσει αύξηση του εγκεφαλικού επεισοδίου, καρδιακών παθήσεων και καρδιαγγειακών παθήσεων. Οι καλύτεροι καθαριστές αέρα HEPA θα πρέπει να είναι σε θέση να χειριστούν τους μικρότερους ρύπους.


2. Δεν φροντίζετε την ποιότητα του αέρα.

Πολλοί άνθρωποι παίρνουν καθαριστές αέρα και αναμένουν άμεση επούλωση σχετικά με την ευημερία και την υγεία. Υπάρχει η προσδοκία ότι τα ζητήματα αέρα θα διευθετηθούν χωρίς να εφαρμόζονται άλλα μέτρα. Είναι σημαντικό να εξεταστεί όταν υπάρχει μόλυνση εντός του αέρα μέσα στο σπίτι στην πρώτη θέση. Ενώ μερικές από τις μόλυνσες συμβαίνουν φυσικά, μερικά πράγματα μπορούν να γίνουν για τη μείωση της ρύπανσης στο σπίτι. Είναι σημαντικό να εξετάσετε μερικούς από τους καλύτερους τρόπους αντιμετώπισης της ρύπανσης. Εάν είναι οσμή, είναι τα σκουπίδια που λαμβάνονται εγκαίρως; Είναι τα κατάλληλα προϊόντα που χρησιμοποιούνται στο μπάνιο για να καθαρίσετε οποιαδήποτε δυσλειτουργία από εκεί; Το σπίτι είναι κενό και ξεσκονισμένο τακτικά; Με τέτοια πράγματα που έχουν ληφθεί μέριμνα, το έργο του αρνητικού ιόντος αέρα καθαρισμού αέρα μειώνεται και μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα.


3. Δεν λαμβάνοντας υπόψη το όζον

Στις περισσότερες περιπτώσεις, το όζον δίνει ένα δροσιστικό άρωμα, όπως μετά από ένα είδος καταιγίδας. Το κυανίδιο δίνει ένα άρωμα αμυγδάλου. Το αρσενικό, από την άλλη πλευρά, έχει ένα Yummy σκόρδο είδος άρωμα. Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει ποτέ να παραπλανήσει τους αγοραστές. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αγοράζουν καθαριστές αέρα, αλλά στη συνέχεια καταλήγουν να έχουν σοβαρά ζητήματα. Το όζον προκαλεί σοβαρά ζητήματα.

Το όζον προκαλεί βρογχικό άσθμα και πολλές άλλες επιπλοκές αναπνοής. Επίσης, προκαλεί ευαισθησία σε άλλους ρύπους. Αυτό σημαίνει ότι όλοι μπορούν να υποφέρουν από έκθεση.

Κίνα Olansi Κατασκευαστής Καθαριστής αέρα (14)

Βοηθά να εξετάσειOlansi Air PifiersΔεδομένου ότι είναι τεχνικά ορθές επιλογές. Αυτή η εταιρεία βρίσκεται στον τομέα για μια δεκαετία και προσφέρει διαφορετικές επιλογές όταν πρόκειται για τους καθαριστές αέρα της Κίνας.


Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου