Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Απολυμαντική γεννήτρια νερού » Olansi Mini Home Χρήση Υποχλωριώδες νάτριο Γεννήτρια νερού Ηλεκτρολυμένη μηχανή απολυμαντικού νερού για την απολύμανση καθαρισμού

Olansi Mini Home Χρήση Υποχλωριώδες νάτριο Γεννήτρια νερού Ηλεκτρολυμένη μηχανή απολυμαντικού νερού για την απολύμανση καθαρισμού

Προβολές:4     Συγγραφέας:Κίνα Κατασκευαστής καθαριστή αέρα     Χρόνος δημοσίευσης: 2021-11-02      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Olansi Mini Home Χρήση Υποχλωριώδες νάτριο Γεννήτρια νερού Ηλεκτρολυμένη μηχανή απολυμαντικού νερού για την απολύμανση καθαρισμού

Olansi Mini Home Χρήση Υποχλωριώδες νάτριο Γεννήτρια νερού Ηλεκτρολυμένη μηχανή απολυμαντικού νερού για την απολύμανση καθαρισμού

Το ηλεκτρολυόμενο νερό έχει τις τελευταίες δεκαετίες κέρδισε δημοτικότητα και ευρείες εφαρμογές στην υγειονομική περίθαλψη, τη βιομηχανία τροφίμων και στον τομέα του περιβάλλοντος. Με την αύξηση των προκλήσεων της ασφάλειας και της υγιεινής λόγω της εκδήλωσης COVID-19 που έχει τοποθετήσει πολλή επιβάρυνση για τις παγκόσμιες οικονομίες και τα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης, το ηλεκτρολυμένο νερό έχει μεγάλη χρήση σε κλινικά πεδία, τη βιομηχανία τροφίμων, στα ιδιωτικά σπίτια και τα γραφεία για την πρόληψη και τον έλεγχο των λοιμώξεων. Οι ερευνητές ανέφεραν ότι το ηλεκτρολυόμενο νερό είναι αποτελεσματικό στην απενεργοποίηση αρκετών αναπνευστικών ιών και των ιών που είναι υπεύθυνοι για τον αφθώδη πυρετό.


Δεδομένης της σημασίας του ηλεκτρολυμένου νερού και της πρόοδο στην τεχνολογία ηλεκτρόλυσης νερού, αρκετές εταιρείες άρχισαν να παράγουν φορητές ή olansi ηλεκτρολυμένες μηχανές νερού όπως η Ecasol, Clortech, Avenova, Microcyn, Ecoone και, Microsafe. Μία μηχάνημα απολυμαντικού νερού Olansi είναι μια φορητή συσκευή που παράγει ηλεκτρολυμένο νερό τοπικά και κατ 'απαίτηση εφαρμόζοντας ηλεκτρική ενέργεια σε ένα μίγμα επιτραπέζιου άλατος (ως το μόνο χημικό πρόσθετο) και το νερό της βρύσης στη συσκευή. Αυτή η διαδικασία χωρίζεται τα χημικά στοιχεία στο διάλυμα άλατος για να σχηματίσει ένα πιο αποτελεσματικό απολυμαντικό από το λευκαντικό.

Htb1mv3mbdfvk1rjsspoq6zfnpxa1

Το ηλεκτρολυόμενο νερό που παράγεται είναι ένα διάλυμα που περιέχει υποχλωριώδες οξύ (HOCL) που είναι ικανό να σκοτώνει βακτήρια, ιούς και μύκητες. και είχε χρησιμοποιηθεί σημαντικά στον πόλεμο κατά της μόλυνσης Coronavirus. Είναι πολύ αποτελεσματικό σε ρΗ μεταξύ 6,5 και 7,5. Η μηχανή απολυμαντικού νερού Olansi βαθμονομείται σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή της συσκευής για την παραγωγή ή παραγωγή ηλεκτρολυμένου νερού (συμπεριλαμβανομένου του χλωρίου σε μια συγκεκριμένη συγκέντρωση) σε ένα συγκεκριμένο ρΗ (από 6,5 έως 7,5). Ένα κιτ παρακολούθησης ρΗ που βαθμολογείται σε ένα διάγραμμα χρωμάτων περιλαμβάνεται στη συσκευή.


Πώς λειτουργεί η μηχανή απολυμαντικού νερού Olansi.

Η μηχανή απολυμαντικού ηλεκτρολυμένου νερού Olansi λειτουργεί μέσω ηλεκτροχημικής διαδικασίας που ονομάζεται ηλεκτρόλυση. Η ηλεκτρόλυση είναι η διαδικασία κατά την οποία μια χημική ουσία αποσυντίθεται χημικά με τη διέλευση ενός ηλεκτρικού ρεύματος μέσω ενός διαλύματος της ουσίας που περιέχει ιόντα. Αυτή η διαδικασία συμβαίνει σε ένα ηλεκτρολυτικό θάλαμο που αποτελείται από αρνητικές (κάθοδοι) και θετικά ηλεκτρόδια (ανόδου) διαχωρίζονται και βυθίζονται σε ένα διάλυμα της χημικής ουσίας που περιέχει αρνητικά και θετικά φορτισμένα ιόντα. Το μόνο που απαιτείται είναι ένα επιτραπέζιο αλάτι!

• Ρίξτε τη βρύση ή το αποσταγμένο νερό στην ηλεκτρολυόμενη υδατοστεγνύασμα νερού Olansi μέχρι το σήμα που υποδεικνύεται στο μηχάνημα

• Προσθέστε την απαιτούμενη ποσότητα πίνακα αλάτι που καθορίζεται από τον κατασκευαστή στο εγχειρίδιο χρήσης

• Αντικαταστήστε το καπάκι και συνδέστε σε τροφοδοτικό

• Ενεργοποιήστε το μηχάνημα και περιμένετε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο όπως καθορίζεται στο εγχειρίδιο χρήσης

• Επιβεβαιώστε ότι η ταινία δοκιμής pH μετατρέπεται σε μοβ. Αυτό υποδεικνύει ότι το ηλεκτρολυόμενο νερό (υποχλωριώδες οξύ) είναι έτοιμο για χρήση.


Μια μηχανή απολυμαντικού νερού Olansi είναι σχεδιασμένη για την παραγωγή όξινων ηλεκτρολυόμενων υδάτων (μέσω συνεχούς ηλεκτρόλυσης) σε ζήτηση και τοπικά χρησιμοποιώντας ένα διάλυμα άλατος του επιτραπέζιου άλατος (που χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα) και το νερό της βρύσης.


Η χημική διαδικασία: Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ηλεκτρόλυσης του διαλύματος άλατος, τα μόρια τόσο του αλατιού του επιτραπέζιου άλατος (NaCl) όσο και του νερού της βρύσης (Η2Ο) υφίστανται χημικές μεταβολές και κατανέμονται σε υποχλωριώδη οξύ (HOCL) και υδροξείδιο του νατρίου (NaOH). Η διαδικασία της ηλεκτρόλυσης αποτελείται από δύο μισές αντιδράσεις, δηλαδή την οξείδωση και τις αντιδράσεις μείωσης. Η αντίδραση οξείδωσης λαμβάνει χώρα στην άνοδο του ηλεκτρολυτικού θαλάμου της συσκευής, ενώ η αντίδραση αναγωγής συμβαίνει στην κάθοδο του ηλεκτρολυτικού θαλάμου. Αυτές οι δύο μισές αντιδράσεις που εμφανίζονται στον ηλεκτρολυτικό θάλαμο διαχωρίζονται από ένα διάφραγμα.


Μια βασική διαγραμματική αναπαράσταση της διαδικασίας ηλεκτρόλυσης που εμφανίζεται στον ηλεκτρολυτικό θάλαμο ενός ηλεκτολυμένου μηχρυσμένου νερού απολυμαντικού Olansi εμφανίζεται παρακάτω:


Βασικά χαρακτηριστικά μιας ηλεκτρολυόμενης μηχάνιστης νερού Olansi

Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά ενός ηλεκτρολυμένου νερού ηλεκτρολυμένου νερού Olansi είναι:

• Συνεχής ηλεκτρόλυση

• Χρησιμοποιεί μια μονοφασική τροφοδοσία ρεύματος

• Παράγει ηλεκτρολυμένο νερό σε ρΗ μεταξύ 5,0 και 7,5

• Δημιουργεί αποτελεσματική περιεκτικότητα σε χλώριο μικρότερη από 120 ppm (μέρη ανά εκατομμύριο)

• οικονομικά αποδοτικό σε σύγκριση με τακτική αγορά χημικών ουσιών όπως το λευκαντικό για τον καθαρισμό και την απολύμανση

• Το απολυμαντικό που παράγεται είναι HOCL) υποχλωριώδες οξύ. Είναι απολύτως ασφαλές (εάν καταναλώνεται τυχαία) και μη ερεθιστικό.

• Είναι φιλικό προς το περιβάλλον, μη τοξικό και ασφαλές

• Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό σε σχέση με το λευκαντικό χλώριο καθώς σκοτώνει τα σπόρια βακτηρίων, των ιών και των μυκήτων και τους εμποδίζουν να αναπτυχθούν.


Εφαρμογές ηλεκτρολυμένου νερού

Το ηλεκτρολυμένο νερό που παράγεται από το μηχάνημα έχει ισχυρό δυναμικό απολύμανσης και αποστείρωσης καθιστώντας το κατάλληλο για τις διάφορες εφαρμογές παρακάτω:

• Η απολύμανση στο σπίτι και η αποχέτευση: Το ηλεκτρολυμένο νερό χρησιμοποιούνται στο απολυμαντικό βόειο κρέας, Chevron (κρέας κατσίκας), σανίδες κοπής, δάπεδα μπάνιου και ούτω καθεξής. Χρησιμοποιείται επίσης ως απολυμαντικό χειρός. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να απολυμάνετε τον αέρα στο σαλόνι μας για να βελτιώσετε την ποιότητα του εσωτερικού αέρα χρησιμοποιώντας το Misters. Οι δόσεις ηλεκτρολυμένου νερού μπορούν να προστεθούν σε δεξαμενές αποθήκευσης νερού για απολύμανση και αποστείρωση του πόσιμου νερού.

• Απολύμανση Εστιατόρια: Κατόπιν αιτήματος, δημιουργήστε ηλεκτρολυμένο νερό χρησιμοποιώντας βρύση ή αποσταγμένο νερό, επιτραπέζιο αλάτι και ηλεκτρικό ρεύμα. Χρησιμοποιήστε το πλύσιμο, απολύμανση και καθαρίστε τα λαχανικά, τα φρούτα, τα ψάρια, τα πουλερικά, τα κρέατα και τα θαλασσινά. Βεβαιωθείτε ότι καθαρίζετε όλες τις επιφάνειες που έχουν επαφή με τα τρόφιμα.

• Κτηνοτροφία: η διατήρηση ενός υγιεινού περιβάλλοντος για το ζωικό κεφάλαιο δημιουργεί ένα ασφαλές περιβάλλον για να ζήσουν τα ζώα. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με τη χρήση όξινων ηλεκτρολυόμενων υδάτων για να απολυμανθούν και να ελέγξουν τις μικροβιακές δραστηριότητες των βακτηρίων, των μυκήτων και των ιών στο ζωικό βραχίονα.

• Σούπερ μάρκετ: Απολύμανση όλων των επιφανειών που βρίσκονται σε επαφή με τα τρόφιμα στο αρτοποιείο, τις μετρητικές κορυφές, τις παραδόσεις και τα μπαστάκια

• Οδοντιατρικές κλινικές: Το ηλεκτρολυόμενο νερό χρησιμοποιούνται σε οδοντιατρικές κλινικές για απολύμανση εργαλείων και για προφορικό καθαρισμό.

• Φροντίδα τραυμάτων: Χρησιμοποιείται για απολύμανση τραυμάτων και βοηθά στην επιτάχυνση της επούλωσης των πληγών.

H1FD6AB 15541647508 9D3FB65B25994BBK

συμπέρασμα

Το ηλεκτρολυόμενο νερό είναι αποτελεσματικά απολυμαντικά με διάφορες σημαντικές εφαρμογές. Ως εκ τούτου, η ανάγκη για οικονομικά προσιτή, ασφαλή και φιλική προς το περιβάλλον ηλεκτρολυόμενες συσκευές που δημιουργούν νερό, όπως μια ηλεκτρολυόμενη υδατοστεγένης νερού Olansi. Η ευελιξία και η προσιτότητα του καθιστούν χρήσιμη στα ιδιωτικά σπίτια, τα γραφεία, τα σούπερ μάρκετ, τα αρτοποιεία, τα κρεμαστά κ.λπ. για την παραγωγή ηλεκτρολυόμενου νερού τοπικά και σε ζήτηση. Για περισσότερα σχετικά με την Olansi Mini Home UsitΥποχλωριώδες νάτριο γεννήτρια ύδατος ηλεκτρολυμένο μηχάνημα απολυμαντικού νερούΓια την απολύμανση καθαρισμού, μπορείτε να επισκεφθείτεΟΛΑΝΣΗ Κίναστοhttps://www.olansichina.com/disinfectant-water-generator.htmlΓια περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου