Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Αλκαλικό καθαριστικό νερού αντίστροφης όσμωσης » Εμπορική μηχάνημα ανθρακούχου νερού: Γιατί μπορεί να χρειαστείτε ένα αφρώδες κατασκευαστή νερού χωρίς CO2

Εμπορική μηχάνημα ανθρακούχου νερού: Γιατί μπορεί να χρειαστείτε ένα αφρώδες κατασκευαστή νερού χωρίς CO2

Προβολές:0     Συγγραφέας:Εμπορικός κατασκευαστής διανομέα νερού αφρώδης     Χρόνος δημοσίευσης: 2024-04-11      Προέλευση:https://www.olansgz.com/commercial-carbonated-water-machinewhy-you-may-need-a-sparkling-water-maker-without-co2/

Εμπορική μηχάνημα ανθρακούχου νερού: Γιατί μπορεί να χρειαστείτε ένα αφρώδες κατασκευαστή νερού χωρίς CO2

Εμπορική μηχάνημα ανθρακούχου νερού: Γιατί μπορεί να χρειαστείτε ένα αφρώδες κατασκευαστή νερού χωρίς CO2

Χρησιμοποιώντας ένα αφρώδες κατασκευαστή νερού χωρίς CO2 Οι δεξαμενές είναι ένας πολύ φτηνός και απλός τρόπος για να σας βοηθήσουμε να φτιάξετε το νερό της φούσκας σας. Γιατί αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φτιάξετε το αφρώδες νερό σας, δεν θέλετε να συμβιβαστείτε στο επίπεδο ανθρακούχου.

Η ανθρακωμένη είναι ο λόγος για τον οποίο έχετε όλα τα fizz στο ποτό σας. Αυτό δίνει στη σόδα σας με βάση το νερό όλα αυτά τα ζέστη και το oomph που του δίνουν την υπέροχη γεύση του. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά περισσότερα για να φτιάχνετε αφρώδες νερό με αέριο διοξειδίου του άνθρακα.

Στο σπίτι ή στο γραφείο, ο τυπικός τρόπος ανθρακούχου νερού είναι μέσω δεξαμενών CO2. Υπάρχει ένας εναλλακτικός τρόπος χρήσης του CO2 για το νερό σόδα; Ευτυχώς για τους λάτρεις των αχνά ποτά, υπάρχουν και άλλες επιλογές για την κατασκευή νερού σόδας χωρίς CO2.

κατασκευαστές κατασκευαστών σόδαςκατασκευαστές κατασκευαστών σόδας

Τι είναι το ανθρακούχο νερό;

Το ανθρακούχο νερό περιλαμβάνει την ανάμειξη του φυσιολογικού νερού με αέριο διοξειδίου του άνθρακα. Δεδομένου ότι το αέριο CO2 βρίσκεται υπό υψηλή πίεση, δημιουργεί φυσαλίδες στο νερό μόλις αναμιχθεί. Το αποτέλεσμα αυτού του χημικού μίγματος προστίθεται συνήθως με γεύσεις και πρόσθετα που πρέπει να απολαύσουν ως ποτά, ποτά και ούτω καθεξής. Η γεύση και η αίσθηση τσούξιμο από αυτό το ποτό (χωρίς τις γεύσεις και τα πρόσθετα) παράγονται από τη χημική αντίδραση μεταξύ διοξειδίου του άνθρακα και νερού. Το ανθρακούχο νερό είναι εξαιρετικά όξινο και έχει επίπεδο ρΗ μεταξύ 3 και 4.


Πώς μπορείτε να φτιάξετε αφρώδες νερό χωρίς CO2

Στον κόσμο του κατασκευαστές κατασκευαστών σόδας, η δημιουργία αφρώδους νερού χωρίς CO2 είναι μια κοινή έκφραση. Αυτή η έκφραση γενικά σημαίνει ότι το αφρώδες νερό παράγεται χωρίς τη χρήση κανονικών δεξαμενών CO2. Η μέθοδος ολοκληρώνεται χρησιμοποιώντας έναν άλλο παράγοντα που περιέχει το CO2. Αυτό σημαίνει ότι ο κατασκευαστής αφρώδους νερού χωρίς τη δεξαμενή CO2 μειώνει το συνολικό μέγεθος του μηχανήματος. Κατ 'αρχήν, το ανθρακούχο νερό παράγεται με ανάμειξη του παράγοντα με νερό. Η χημική αντίδραση λειτουργεί για την παραγωγή αφρώδους νερού. Ένας από τους κύριους λόγους για την εξέταση του αφρώδους νερού χωρίς δεξαμενή CO2 είναι ότι οι δεξαμενές μπορεί να είναι δαπανηρές. Επιπλέον, καταλαμβάνουν πολύ χώρο.


Εναλλακτικοί κατασκευαστές νερού σόδας: 4 τρόποι παραγωγής αφρώδους νερού χωρίς δεξαμενές CO2

Εάν είστε νέοι στον κόσμο των αφρώδων κατασκευαστών νερού, θα γνωρίζετε ότι πολλοί άνθρωποι βρίσκουν δεξαμενές CO2 δυσκίνητες. Εκτός από το γεγονός ότι καταλαμβάνουν τόσο πολύ χώρο στην κουζίνα, μπορούν επίσης να είναι ακριβοί. Ως εκ τούτου, συνήθως αναζητούν άλλα μέσα για την παραγωγή νερού σόδα χωρίς δεξαμενές CO2. Αυτές οι μέθοδοι περιλαμβάνουν:


  1. Σιφόνια σόδα

Εάν χρειάζεστε έναν πολύ φορητό και απλό τρόπο για να δημιουργήσετε το αγαπημένο σας αχνό νερό, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε σιφόνια σόδας. Η χρήση αυτής της μεθόδου σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε συμβατικές δεξαμενές CO2. Η χρήση σόδας για τη σόδα για την παραγωγή αφρώδους νερού έχει πολλά οφέλη, καθώς είναι μία από τις πιο φορητές μεθόδους που είναι διαθέσιμες. Τα σιφόνια σόδας είναι τα καλύτερα προϊόντα που βρίσκονται πλησιέστερα στη χρήση πραγματικών δεξαμενών CO2. Εάν χρειαστεί ποτέ να χρησιμοποιήσετε έναν κατασκευαστή αφρώδους νερού χωρίς δεξαμενές CO2, τότε αυτή είναι η καλύτερη επιλογή. Είναι συνήθως φορητές και έρχονται σε κομψά σχήματα. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πάρτι. Επιπλέον, μπορείτε εύκολα να τα εγκαταστήσετε. Και πάλι, είναι πολύ προσιτές και είναι μεγάλες εναλλακτικές λύσεις για τη χρήση δεξαμενών CO2. Ωστόσο, μπορεί να μην λάβετε τα απαραίτητα επίπεδα ανθρακούχου σε σύγκριση με τις δεξαμενές CO2.


  1. Ξίδι και σόδα ψησίματος

Το ξίδι και η σόδα ψησίματος είναι σημαντικά καθημερινά αντιδραστήρια που χρησιμοποιούμε για τις περισσότερες λύσεις DIY. Δημιουργούν φυσικές χημικές αντιδράσεις που παράγουν φυσικές φυσαλίδες. Χρησιμοποιώντας αυτά τα συστατικά, μπορείτε να παράγετε το δικό σας DIY ανθρακούχο νερό. Και το μεγάλο πλεονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι ότι δεν χρειάζεστε ένα αφρώδες κατασκευαστή νερού. Αλλά χρειάζεστε μόνο μερικά βασικά στοιχεία όπως τα συστατικά και δύο μπουκάλια. Τα μπουκάλια έρχονται με νερό και τα συστατικά (ξίδι και σόδα ψησίματος). Όταν είστε έτοιμοι, ανακινήστε το μείγμα. Στη συνέχεια, βάλτε το κάτω και παρακολουθήστε τη φόρμα φυσαλίδων σας. Αυτός είναι ένας πολύ βασικός τρόπος για να φτιάξετε το αφρώδες νερό σας εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε κανονικά δοχεία CO2.


  1. Ξηρό πάγο

Αυτή είναι μια άλλη ενδιαφέρουσα μέθοδος για την ανθρακούχο νερό χωρίς δεξαμενές CO2. Αυτή η άμεση μέθοδος διαθέτει ξηρό πάγο, ο οποίος είναι διοξείδιο του άνθρακα σε κατεψυγμένη κατάσταση. Αυτή η διαδικασία μπορεί να μην περιλαμβάνει κανένα αφρώδες κατασκευαστές νερού. Αυτή είναι μια πολύ βασική μέθοδος που περιλαμβάνει την προσθήκη ενός κιλού ξηρού πάγου σε ένα γαλόνι νερού. Δημιουργείτε μια αντίδραση που προκαλεί εξάτμιση και ομίχλη. Αυτή η διαδικασία δημιούργησε επίσης τον ανθρακωρύχο που παράγει ανθρακούχο νερό.


  1. Σακχάκια

Μπορείτε να παράγετε αφρώδες νερό χωρίς CO2 με τη χρήση αφρώδων σακουλάκια. Αυτό είναι πολύ ευεργετικό επειδή η διαδικασία περιλαμβάνει μια απλή μέθοδο. Ο αφρώδης κατασκευαστής νερού που χρησιμοποιείτε σε αυτή την περίπτωση, είναι τόσο μικρός όσο μια συσκευή κουζίνας. Ο ανθρακούχος κατασκευαστής νερού μοιάζει με κανονική καφετιέρα. Αυτό σημαίνει ότι έρχεται με μικρότερο αποτύπωμα και δεν θα πάρει πολύ χώρο στον πάγκο σας. Με πολύ λίγα κουμπιά για να παίξετε, αυτός είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους σε αυτόν τον κατάλογο για να δημιουργήσετε αφρώδες νερό. Αυτή είναι μια πολύ απλή μέθοδος καθώς γεμίζετε ένα σφραγισμένο θάλαμο με νερό. Το CO2 σε αυτή την περίπτωση παράγεται με ανάμειξη διττανθρακικού νατρίου και κιτρικού οξέος. Ένα πλεονέκτημα αυτής της επιλογής είναι ότι ο Carbonator δεν θα παρεμβαίνει στη γεύση και την καθαρότητα του ποτού. Θα γεμίσετε μόνο τη ζοφερή και την αχνή υφή του ποτού. Αυτός ο κατασκευαστής έρχεται επίσης με περίπου 5 διαφορετικά επίπεδα ανθρακούχου, τα οποία είναι υψηλότερα από τους κανονικούς κατασκευαστές σόδας με δεξαμενές CO2.

Countertop ανθρακούχο νερό διανομέαCountertop ανθρακούχο νερό διανομέα

Οφέλη από την κατασκευή αφρώδους νερού χωρίς δεξαμενές CO2

Ένα από τα μειονεκτήματα της κατασκευής ανθρακούχο νερό είναι το γεγονός ότι οι δεξαμενές CO2 μπορεί να είναι προβληματικές. Λόγω των προκλήσεων που προσφέρει αυτό το στοιχείο, υπήρξαν πολυάριθμες εναλλακτικές λύσεις για την παραγωγή των αγαπημένων σας αχνά ποτά. Προσφέροντας το αφρώδες νερό σας χωρίς δεξαμενές COS τα ακόλουθα οφέλη:

  • Είναι λιγότερο δαπανηρή.

  • Είναι μια απλή διαδικασία.

  • Δεν παίρνει πολύ χώρο ως η αρχική μέθοδος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Εμπορική μηχάνημα ανθρακούχου νερού: Γιατί μπορεί να χρειαστείτε ένα αφρώδες κατασκευαστή νερού χωρίς CO2, μπορείτε να επισκεφθείτε το Olansi στο https://www.olansgz.com/top-questions-about-countertop-sparkling-water-dispenser/ Για περισσότερες πληροφορίες.


Αρχή άρθρου από: https://www.olansgz.com/commercial-carbonated-water-machinewhy-you-may-need-a-parkling-water-maker-without-co2/


Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου