Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Εργοστάσιο καθαρισμού αέρα » Αόρατοι λόγοι για τη διεξαγωγή δοκιμών ποιότητας του αέρα και τη χρήση καθαριστών αέρα Olansi για την εξάλειψη των ρύπων

Αόρατοι λόγοι για τη διεξαγωγή δοκιμών ποιότητας του αέρα και τη χρήση καθαριστών αέρα Olansi για την εξάλειψη των ρύπων

Προβολές:1     Συγγραφέας:Κίνα Κατασκευαστής καθαριστή αέρα     Χρόνος δημοσίευσης: 2021-12-07      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Αόρατοι λόγοι για τη διεξαγωγή δοκιμών ποιότητας του αέρα και τη χρήση καθαριστών αέρα Olansi για την εξάλειψη των ρύπων

Αόρατοι λόγοι για τη διεξαγωγή δοκιμών ποιότητας του αέρα και τη χρήση καθαριστών αέρα Olansi για την εξάλειψη των ρύπων

Οι δοκιμές ποιότητας αέρα είναι ο μόνος τρόπος να γνωρίζουμε την πραγματική ποιότητα του αέρα μέσα στο σπίτι. ΜερικοίαέροςΕλάτε με οθόνες ποιότητας. Αυτά είναι ασφαλή και βοηθούν τους ιδιοκτήτες σπιτιού να κατανοήσουν τον αέρα που εισπνέουν αντί να κάνουν υποθέσεις με βάση το είδος της μυρωδιάς ένα σπίτι έχει.

Olansi Κίνα εργοστάσιο καθαρισμού αέρα (5)

Υπάρχουν τόσοι πολλοί καλοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να γίνει η παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα. Ο αέρας δεν μπορεί να δει και ως εκ τούτου η ποιότητά του δεν μπορεί εύκολα να καθοριστεί. Υπάρχουν επικίνδυνοι ρύποι που δεν μυρίζουν, αλλά οι επιπτώσεις τους στην υγεία είναι πολύ σοβαρές.


Λόγοι για τη δοκιμή

1. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ή ΠΟΛΥΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Αυτές είναι επικίνδυνες ενώσεις που μπορούν να βρεθούν σε σπίτια. Οι ενώσεις είναι συχνές αφού έχει βαφτεί ένα τοίχωμα, εγκατεστημένα νέα χαλιά ή νέα πράγματα που προστέθηκαν στο σπίτι και υπάρχουν περίεργες οσμές.

Τα νέα έπιπλα μπορούν να έχουν κακή αποτελέσματα στους πνεύμονες. Τα VOC συνήθως πηγαίνουν μακριά με το χρόνο, αλλά δεν υπάρχει καθοριστικός χρόνος που μπορεί να πάρει και όταν είναι ασφαλές. Μια δοκιμή ποιότητας αέρα μπορεί να βοηθήσει. Η καρκινογόνος φορμαλδεΰδη συμβαίνει να είναι πιο επικίνδυνη και είναι παρούσα σε πολλά συστατικά όπως καίγονται τρόφιμα, ύφασμα, αέρια, καπνός καπνού και ξύλο. Η έκθεση στο ίδιο για μεγάλο χρονικό διάστημα οδηγεί σε θέματα υγείας.

2. Μονοξείδιο του άνθρακα

Αυτό το αέριο είναι αόρατο και άοσμο και σκοτώνει τόσους πολλούς ανθρώπους παγκοσμίως κάθε χρόνο. Αυτό είναι ένα πραγματικό γεγονός ακόμη και σε ανεπτυγμένες χώρες. Το μονοξείδιο του άνθρακα έρχεται ως αποτέλεσμα μιας ανοικτής φωτιάς που θα μπορούσε να βρίσκεται μέσα σε ένα σφραγισμένο δωμάτιο. Το μονοξείδιο του άνθρακα προκύπτει από την καύση οξυγόνου και απελευθερώνεται στον αέρα όταν υπάρχουν ανοιχτές πυρκαγιές. Όταν το επίπεδο αυτού του αερίου αυξάνεται, μπορεί να είναι πολύ θανατηφόρο. Αυτό το αέριο είναι ένας σιωπηλός δολοφόνος επειδή προκαλεί ύπνο, με αποτέλεσμα το θάνατο εάν το θύμα δεν παίρνει γρήγορα το οξυγόνο. Μια οθόνη μονοξειδίου του άνθρακα μπορεί να προσφέρει μια αναστολή σε μια τέτοια κατάσταση.

3. Ασβίκτος

Αυτό το υλικό δεν είναι ασφαλές. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά παλιά σπίτια που εξακολουθούν να έχουν τα υλικά και μπορούν να είναι επικίνδυνα για την υγεία. Οι ίνες αμιάντου μπορούν να προκαλέσουν θέματα υγείας όπως ο καρκίνος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο αμίαντος δεν χρησιμοποιείται σε σύγχρονα σπίτια. Το Airborne Asbestos είναι ένα σοβαρό ζήτημα υγείας και ένας ανιχνευτής αέρα μπορεί να αναγνωρίσει την παρουσία της.


Άλλοι αόρατοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να διεξαχθούν οι έλεγχοι του αέρα περιλαμβάνουν:

• Αέριο ραδονίου

• σπόρια μούχλας

• Φυτοφάρμακα

Το καλύτεροOlansi καθαριστής αέραμπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των περισσότερων ζητημάτων. Είναι σημαντικό να προσδιοριστεί το θέμα στο χέρι πριν να λάβετε τον κατάλληλο καθαριστή αέρα της Κίνας. Ο Όλανση κάνει καθαριστές όπως οι καθαριστές αέρα UVC και οι καθαριστές αέρα HEPA, μεταξύ άλλων επιλογών. Αυτός είναι ένας κατασκευαστής καθαρισμού αέρα που βρίσκεται στην αγορά για πάνω από μια δεκαετία τώρα.

Προμηθευτές καθαρισμού αέρα Olansi (17)

Ένα εργοστάσιο καθαρισμού αέρα θα πρέπει να δημιουργήσει συσκευές που μπορούν να χειριστούν το είδος της ρύπανσης που υπάρχει στον αέρα. Δοκιμάζοντας τον αέρα, αυτή η αναγνώριση γίνεται πολύ πιο εύκολη, αυτό επιτρέπει σε ένα άτομο να επιλέξει μια συσκευή που να ταιριάζει με την ανάγκη και να υποστηρίξει την ποιότητα του αέρα ανά πάσα στιγμή. Για περισσότερες πληροφορίες για τη διεξαγωγή δοκιμών ποιότητας αέρα και χρησιμοποιώντας καθαριστές αέρα Olansi για την εξάλειψη Ρύποι, μπορείτε να επισκεφθείτεΟΛΑΝΣΗ Κίναστοhttps://www.olansichina.com/air-puririifier-factory.htmlΓια περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου