Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Κίνα καθαριστής αέρα » Γνωστά πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των καθαριστών αέρα της Κίνας HEPA

Γνωστά πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των καθαριστών αέρα της Κίνας HEPA

Προβολές:0     Συγγραφέας:Κίνα Κατασκευαστής καθαριστή αέρα     Χρόνος δημοσίευσης: 2022-01-11      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Γνωστά πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των καθαριστών αέρα της Κίνας HEPA

Γνωστά πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των καθαριστών αέρα της Κίνας HEPA

Ο καθαρισμός του αέρα γίνεται αρκετά κοινός σήμερα, ειδικά με τα αυξανόμενα επίπεδα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Η εσωτερική ατμοσφαιρική ρύπανση είναι αχαλίνωτη σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των αγροτικών οικισμών. Η ρύπανση εμφανίζεται από διαφορετικές πηγές. Ενώ ορισμένες περιοχές και τα σπίτια μπορεί να είναι πιο μολυσμένα από άλλα, βοηθά να κατανοήσουν πώς να κάνουν τα πράγματα καλύτερα. Ο εξωτερικός αέρας δεν μπορεί να ελεγχθεί πολύ, αλλά ο εσωτερικός αέρας είναι ευκολότερος να καθαριστεί.

Προμηθευτής καθαρισμού αέρα Olansi (7)

Λόγω της ανάγκης γιακαθαρισμός αέρα, τα διαφορετικά είδη καθαριστών αέρα έχουν εισαχθεί στην αγορά. Αυτά περιλαμβάνουν καθαριστές αέρα UVC και καθαριστές αέρα HEPA. Από τους δύο, οι καθαριστές αέρα HEPA είναι οι πιο δημοφιλείς και κάνουν χρήση φίλτρων HEPA.


Ενώ πολλοί κατασκευαστές καθαρισμού αέρα της Κίνας ισχυρίζονται ότι οι συσκευές τους έχουν αληθινά φίλτρα HEPA, δεν είναι όλα ειλικρινείς. Κάποιος θα μπορούσε εύκολα να βρεθεί όταν αγοράζει έναν καθαριστή αέρα που ισχυρίζεται ότι κάνει ένα πράγμα ενώ, στην αλήθεια, δεν μπορεί.


Ορισμένα φίλτρα με σήμανση HEPA ενδέχεται να μην έχουν δοκιμαστεί ή μερικοί που παραμήβουν τις δοκιμές που απαιτούνται για ένα φίλτρο που πρέπει να επισημανθεί ως ένα πραγματικό φίλτρο HEPA. Ωστόσο, εταιρείες όπως η Olansi δημιουργούν μερικούς από τους καλύτερους καθαριστές αέρα στην αγορά και μπορούν να αφαιρέσουν τα περισσότερα από τα σωματίδια που αιωρούνται στον αέρα.


Πλεονεκτήματα των φίλτρων HEPA

Η δημοτικότητά τους βασίζεται σε ορισμένα μεγάλα πλεονεκτήματα που τους καθιστούν προτίμηση για πολλούς. Από τοΟι καλύτεροι κατασκευαστές καθαρισμού αέρα, Τα φίλτρα HEPA είναι μερικές από τις πιο αξιόπιστες επιλογές για τη διήθηση του αέρα. Η δημοτικότητά τους τους κάνει να βρουν χρήσεις στα νοσοκομεία.


Το άλλο είναι ότι μπορούν να είμαστε σε τόσες πολλές βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων των καθαριστών αέρα, ηλεκτρικές σκούπες, σε δημόσιους χώρους, αυτοκίνητα, σπίτια και νοσοκομεία. Πολλά καταναλωτικά προϊόντα θα μπορούσαν να επωφεληθούν από φίλτρα HEPA.


Μειονεκιάζω

Υπάρχουν επίσης μειονεκτήματα που σχετίζονται με τα φίλτρα, με την πρώτη ύπαρξη ότι είναι μάλλον ακριβό. Αυτοί οι τύποι φίλτρων πρέπει να αντικατασταθούν. Αυτό είναι ό, τι τους μια πολύ δαπανηρή επιλογή σε σύγκριση με κάποια άλλα φίλτρα στην αγορά κάνει. Έχουν τον τρόπο οι τιμές είναι υψηλότερες σε σχέση με τις κανονικές φίλτρα. Ωστόσο, η επένδυση αξίζει τον κόπο, και έχει μεγάλη αξία.


Δεν μπορεί να εξαλείψει τις οσμές. Αυτό είναι ένα άλλο μειονέκτημα των φίλτρων HEPA. Εσωτερική ρύπανση μπορεί μερικές φορές να περιλαμβάνουν οσμές. Για τη βελτίωση της ποιότητας του αέρα, βοηθά στην εξάλειψη οσμών και καθαρίστε τον αέρα. Ανεξάρτητα από το πόσο καλά είναι τα φίλτρα, που δεν μπορεί να χειριστεί οσμές. HEPA καθαρισμού του αέρα είναι μεγάλη σε αφαίρεση σπόρια μούχλα, γύρη, σκόνη, και όλα τα είδη των αερομεταφερόμενων σωματίδια που αιωρούνται στον αέρα.


Το πλύσιμο των φίλτρων

Υπάρχουν μερικά φίλτρα που μπορούν να πλυθούν μόλις βέλτισαν. Ωστόσο, τα φίλτρα HEPA δεν μπορούν να πλυθούν. Ο σχεδιασμός των φίλτρων γίνεται με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι η παρεμβολή μαζί τους μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στη δομή του φίλτρου. Αυτό μπορεί να κάνει το φίλτρο να ξεκινήσει το φιλτράρισμα, όπως και μια κανονική επιλογή.

Προμηθευτής καθαριστή αέρα Olansi (5)

Επομένως, δεν συνιστάται να πλυθούν τα φίλτρα αέρα HEPA. Αντίθετα, πρέπει να αντικατασταθούν. Ας υποθέσουμε ότι ο κατασκευαστής καθαρισμού αέρα υποστηρίζει ότι η συσκευή έχει φίλτρα HEPA, αλλά εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι πλένονται. Στην περίπτωση αυτή, είναι σημαντικό να επικυρωθεί εάν το φίλτρο είναι πραγματικά HEPA και ποια διαδικασία έχει τεθεί για τον καθαρισμό. Για περισσότερα σχετικά με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της ΚίναςΚαθαριστές αέρα HEPA, μπορείτε να επισκεφθείτε την Olansi China στοhttps://www.olansichina.com/hepa-air-purifier.htmlΓια περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου