Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Εργοστάσιο καθαρισμού αέρα » Υγιεινή διαβίωση με τη χρήση της Κίνας PM2.5 καθαριστής αέρα

Υγιεινή διαβίωση με τη χρήση της Κίνας PM2.5 καθαριστής αέρα

Προβολές:0     Συγγραφέας:Κίνα Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα     Χρόνος δημοσίευσης: 2021-06-08      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Υγιεινή διαβίωση με τη χρήση της Κίνας PM2.5 καθαριστής αέρα

Υγιεινή διαβίωση με τη χρήση της Κίνας PM2.5 καθαριστής αέρα

Κίνα καθαριστές αέραέχουν γίνει αρκετά δημοφιλείς στον κόσμο σήμερα. Όταν δεν υπάρχει καπνίζοντας ή πολύ λίγη ρύπανση, οι άνθρωποι αγοράζουν ενεργά καθαριστές αέρα. Αυτό μπορεί να μην φαίνεται ρεαλιστικό, αλλά είναι η αλήθεια στον κόσμο σήμερα.

Οι άνθρωποι θέλουν να ζήσουν μια πιο υγιεινή ζωή και ένας τρόπος να επιτύχει αυτό είναι να αναπνέει τον καθαρό αέρα. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να φροντίσετε τον αέρα είναι να χρησιμοποιήσετε τους καθαριστές αέρα της Κίνας μέσα στα σπίτια.

Κίνα Olansi Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα (62)

Κίνα καθαριστές αέρα και φορμαλδεΰδη

Η φορμαλδεΰδη συμβαίνει να είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους λόγους για τους οποίους οι εσωτερικές περιοχές είναι μολυσμένες. Τα υλικά διακόσμησης συνήθως εκπέμπουν αυτό. Συνήθως, οι πρώτες ύλες για φορμαλδεΰδη βρίσκονται εντός των βαφών, των κλειστών ντουλάπες και τα δάπεδα. Πρόκειται για μια μακροπρόθεσμη διαδικασία πτητικότητας. Η φορμαλδεΰδη και το βενζόλιο είναι επιβλαβείς ρύποι και εμφανίζονται αρκετά συχνά. ΧρησιμοποιώνταςPM2.5 καθαριστές αέραμπορεί να βοηθήσει να φροντίσει αυτές τις επιβλαβείς ουσίες που υπάρχουν στον αέρα.


Καθαριστές αέρα και καπνό από δεύτερο χέρι

Ο καπνό δεύτερο χεριού είναι ένας από τους μεγαλύτερους εσωτερικούς ρύπους σήμερα. Ο καπνός δεύτερο χεριού περιέχει πάνω από 30 χιλιάδες χημικά που κάνουν ρύπανση. Ο καρκίνος του ήπατος, ο καρκίνος του στομάχου, ο λαρυγγικός καρκίνος και άλλοι τύποι κακοήθων όγκων μπορεί να συμβεί λόγω των διαφόρων ρύπων. Το άσθμα και η χρόνια παρεμποδίζοντας πνευμονική νόσο όπως οι αναπνευστικές ασθένειες, η εγκεφαλοαγγειακή και καρδιαγγειακές παθήσεις μπορούν να προκύψουν λόγω του καπρέτου δεύτερο χεριού και μπορεί να είναι πολύ επιβλαβείς για την υγεία των παιδιών.


Εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο μπορεί να γίνει ο κρίσιμος καπνό από δεύτερο χέρι, να πάρειOlansi Air Pifiersμπορεί να κάνει τα πράγματα ασφαλέστερα στο εσωτερικό περιβάλλον για τα παιδιά.


Καθαριστές αέρα και φυσική ρύπανση

PM2.5 Οι καθαριστές αέρα είναι εξαιρετικοί όταν υπάρχει ρύπανση PM2.5. Η σκόνη είναι ένας κίνδυνος, αν και δεν είναι τόσο σοβαρός. Το ζήτημα είναι ότι αυτά τα σωματίδια είναι αρκετά μεγάλα, έχουν ισχυρή δραστηριότητα, είναι τοξικά και επιβλαβή. Αυτό περιλαμβάνει πράγματα όπως μικροοργανισμούς, βαρέα μέταλλα και ούτω καθεξής.


Αυτοί οι ρύποι παραμένουν πολύ καιρό μέσα στην ατμόσφαιρα και μεταφέρονται σε μεγαλύτερες αποστάσεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επηρεάζουν σημαντικά την ποιότητα του περιβάλλοντος και της ανθρώπινης υγείας.


Καθαρισμητές και γύρη

Υπάρχουν περίοδοι όταν ο αέρας είναι γεμάτος γύρη. Αυτό οδηγεί σε ρινική συμφόρηση, υδαρούς μάτια, τρέξιμο μύτη, φτάρνισμα, και ούτω καθεξής. Όλες αυτές είναι αλλεργικές αντιδράσεις, παρόλο που μπορεί να μην είναι σοβαρές. Οι αλλεργίες που επηρεάζουν τα παιδιά μπορούν να προκαλέσουν αλλαγές στη συμπεριφορά και τη διάθεση. Τα παιδιά μπορεί να γίνουν υπερβολικά, ευερέθιστα και κουρασμένα. Αυτό δεν είναι καλό, και μπορεί να αποτρέψει την προμήθεια του καλύτερου καθαριστή αέρα HEPA.


Καθαριστές αέρα και ακάρεα σκόνης

Οι αλλεργίες ακρίβειας σκόνης είναι αρκετά συνηθισμένες. Τα άτομα με τέτοιες αλλεργίες μπορεί να γίνουν αλλεργικές σε άλλες ουσίες. Το ακάρεα σκόνης μπορεί να προκαλέσει άσθμα και η έναρξη μπορεί να είναι στην παιδική ηλικία.

Κίνα Κατασκευαστής καθαριστή αέρα Olansi (54)

Αρνητικοί καθαριστές ιόντων, PM2.5, επιφάνεια εργασίας, UVC, καιΚαθαριστές αέρα HEPAδημιουργήθηκαν λόγω των διαφορετικών πηγών ρύπανσης. Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο πρέπει κανείς να αγοράσει το καλύτερο για το σπίτι τους από τον Olansi China καθαριστές αέρα. Η Olansi είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής και τα προσφερόμενα προϊόντα μπορούν να βοηθήσουν στην ανάκτηση της υγείας και της ασφάλειας του αέρα μέσα στο σπίτι.


Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου