Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Εργοστάσιο καθαρισμού αέρα » Lingo να καταλάβει περισσότερα με την αγορά καθαρισμού αέρα της Κίνας

Lingo να καταλάβει περισσότερα με την αγορά καθαρισμού αέρα της Κίνας

Προβολές:0     Συγγραφέας:Κίνα Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα     Χρόνος δημοσίευσης: 2021-07-22      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Lingo να καταλάβει περισσότερα με την αγορά καθαρισμού αέρα της Κίνας

Lingo να καταλάβει περισσότερα με την αγορά καθαρισμού αέρα της Κίνας

οΚίνα καθαριστές αέραΗ αγορά διεισδύεται με πολλά προϊόντα. Για το λόγο αυτό, είναι φυσιολογικό να είσαι λίγο συγκεχυμένος στις διαδικασίες επιλογής. Η κατανόηση του Lingo που χρησιμοποιείται στην αγορά αυτή μπορεί να βοηθήσει στη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Ολόκληροι καθαριστές αέρα Olansi είναι μερικά από τα καλύτερα διαθέσιμα στην αγορά σήμερα. Βοηθά να γνωρίζουμε τι είναι περίπου αν κάποιος είναι να επιλέξει την πιο ιδανική επιλογή για την ιδιαίτερη ανάγκη τους.

Προμηθευτής καθαρισμού αέρα Olansi (18)

Υπάρχουν ορισμένοι όροι που πρέπει να κατανοηθούν και να ληφθούν υπόψη. Ο καλύτερος καθαριστής αέρα στο σπίτι θα πρέπει να είναι σε θέση να καθαρίσει τον αέρα μέσα σε ένα δωμάτιο ή στο σπίτι αποτελεσματικά. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν γίνει η καλύτερη επιλογή.


Μικρά:

Αυτό αναφέρεται σε ένα εκατομμύριο ενός μέτρου. Ονομάζεται Micron ή Micromity. Έρχεται με το σύμβολο M. Αυτή η μονάδα χρησιμοποιείται συνήθως για να περιγράψει τα μεγέθη σωματιδίων όσον αφορά τη μέτρηση ότι το συγκεκριμένο φίλτρο που χρησιμοποιείται σε έναν καθαριστή αέρα μπορεί να πιάσει.

Υπάρχουν μερικές συγκρίσεις που μπορούν να βοηθήσουν στην κατανόηση των μεγεθών σωματιδίων σε μικρά.

Τα σωματίδια που είναι ορατά στο ανθρώπινο μάτι είναι περίπου 50μ

• Τα ανθρώπινα μαλλιά μπορεί να είναι 30-120 μ

• Η γύρη είναι 10μ

• Τα αναπνεύσιμα σωματίδια μπορούν να είναι έως και 10 μέτρα ή λιγότερο

• Οι ιοί είναι περίπου .003μ

• Βακτήρια .3 m


Αναπνευστικά σωματίδια

Αυτά είναι σε σχέση με την αερομεταφερόμενη ύλη που είναι 10 μέτρα ή μικρότερο μέγεθος. Τα σωματίδια μπορούν να εισέλθουν βαθιά στους πνεύμονες και να προκαλέσουν καρδιαγγειακά και αναπνευστικά θέματα στους ανθρώπους.


Κάδρος

Αυτό σημαίνει καθαρό ρυθμό παράδοσης αέρα. Το σύστημα αυτό έχει χρησιμοποιηθεί για λίγο και μετρά την ποσότητα του αέρα που αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά από τους φορητούς καθαριστές αέρα. Οι αξιολογήσεις βρίσκονται στη συσκευασία μιας μονάδας και συνήθως έχουν τρεις αριθμούς. Κάθε αριθμός αντιπροσωπεύει την αποτελεσματικότητα του καθαρισμού στην αλίευση διαφορετικών ρύπων όπως ο καπνός, η γύρη και η σκόνη.


Συνιστάται να πάρετε έναν καθαριστή με βαθμολογία 2/3 καπνού κατά του πλαγιού ενός δωματίου. Αυτό σημαίνει ένα δωμάτιο 10 με 15 πόδια. Θα έπρεπε να έχει έναν καθαριστή που φέρει βαθμολογία 100 ή περισσότερο υποθέτοντας το ύψος οροφής είναι 8 πόδια.


Olansi Air PifiersΛάβετε υπόψη το σύστημα CADR επειδή είναι ιδιαίτερα σεβαστό.


MERV

Η ελάχιστη τιμή αναφοράς απόδοσης ή η Merv ήταν μια εξέλιξη για τη μέτρηση της ικανότητας ενός φίλτρου να παγιδεύει τους ρύπους σωματιδίων όπως η σκόνη. Η κλίμακα αξιολόγησης μπορεί να κυμαίνεται από 1-16. Το Σχήμα 4 είναι μια βαθμολογία για κανονικά φίλτρα σκόνης για την προστασία ενός συστήματος HABC. Το 16 είναι ένα αποτελεσματικό φίλτρο που μπορεί να πιάσει περίπου το 95% όλων των σωματιδίων. Η κλίμακα δεν υποστηρίζει φίλτρα HEPA, καθώς βαθμολογούνται μεταξύ 17-20. Αυτό είναι που καθιστά τόσο αποτελεσματικό τους καθαριστές αέρα HEPA.


Το πράγμα είναι ότι πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού μπορεί να μην χρειάζονται τα φίλτρα Merv 16. Αυτό συμβαίνει επειδή τείνουν να περιορίζουν την ροή του αέρα, η οποία μειώνει την αποτελεσματικότητα των συστημάτων HAMC. Μπορούν επίσης να είναι πολύ θορυβώδεις εάν χρησιμοποιούνται σε ενιαίες επιλογές δωματίου και μπορούν να καταναλώνουν πολλά ενέργεια.

Προμηθευτής καθαρισμού αέρα Olansi (13)

Οι καθαριστές αέρα της Κίνας έρχονται σε όλα τα σχήματα και τα μεγέθη. Ο καθαριστής αέρα του Olansi καλύπτει τα διαφορετικά είδη, συμπεριλαμβανομένων των αρνητικών ιόντων, του PM2.5, UVC και του καθαριστή αέρα HEPA. Συγκρίνετε τα προϊόντα και κάντε τη σοφότερη απόφαση. Για περισσότερα σχετικά με τον καθαριστή αέρα της Κίνας, μπορείτε να επισκεφθείτεΟΛΑΝΣΗ Κίναστοhttps://www.olansipl.com/Για περισσότερες πληροφορίες.


Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου