Ο καθαριστής αέρα Olansi, ο καθαριστής αέρα, η βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού χώρου σας
Είστε εδώ: Σπίτι » Ιστολόγιο » Καθαρισμός αέρα » Το καλύτερο μέρος για να εγκαταστήσετε το Olansi ολόκληρο τον καθαριστή αέρα του House με το φως UV για τα καλύτερα οφέλη

Το καλύτερο μέρος για να εγκαταστήσετε το Olansi ολόκληρο τον καθαριστή αέρα του House με το φως UV για τα καλύτερα οφέλη

Προβολές:0     Συγγραφέας:Κίνα Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα     Χρόνος δημοσίευσης: 2021-09-07      Προέλευση:https://www.olansichina.com/

Το καλύτερο μέρος για να εγκαταστήσετε το Olansi ολόκληρο τον καθαριστή αέρα του House με το φως UV για τα καλύτερα οφέλη

Το καλύτερο μέρος για να εγκαταστήσετε το Olansi ολόκληρο τον καθαριστή αέρα του House με το φως UV για τα καλύτερα οφέλη

Για ένακαθαριστής αέρανα είναι τόσο αποτελεσματική όσο προορίζεται, πρέπει να τοποθετηθεί σωστά. Η σωστή χρήση μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στο πόσο αποτελεσματικό είναι το μηχάνημα στο τέλος της ημέρας. Οι καθαριστές αέρα Olansi είναι υψηλής ποιότητας αεροσκαφών που μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την ποιότητα του αέρα μέσα στο σπίτι και επομένως θα πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη.

Κίνα Κατασκευαστής καθαριστή αέρα Olansi (64)

Τα οφέλη της αναπνοής στον καθαρό αέρα ακόμη και στο σπίτι δεν μπορούν να συζητηθούν. Οι καθαριστές αέρα Olansi έρχονται για να εξασφαλίσουν την ποιότητα του αέρα προχωρήσει και να μειώσει τις ασθένειες και τις παθήσεις. Για ένα δωμάτιο για να απολαύσετε τις πλήρεις επιδράσεις του καθαριστή αέρα HEPA ή τον καθαριστή αέρα UVC, πρέπει να ληφθούν υπόψη τα εξής.

1. Τοποθετώντας σε χαμηλότερο σημείο

Συνήθως, υπάρχουν περισσότεροι ρύποι σε χαμηλότερες θέσεις σε σύγκριση με τα υψηλότερα. Αυτό σημαίνει το αποτέλεσμα φιλτραρίσματος τουΚίνα καθαριστής αέραεπιτυγχάνεται καλύτερα όταν το μηχάνημα τοποθετείται σε χαμηλά σημεία εξασφαλίζοντας ότι υπάρχει χώρος γύρω από αυτό.


2. Τοποθέτηση στο διάδρομο

Ο κύριος λόγος για τον οποίο αγοράζεται ένας καθαριστής αέρα είναι να διασφαλιστεί ότι ο αέρας καθαρίζεται αποτελεσματικά. Σε μεγαλύτερα νοικοκυριά, δεν έχει νόημα να τοποθετήσετε έναν καθαριστή αέρα μέσα στους διαδρόμους. Αυτό μπορεί να προκαλέσει εμπόδιο και να το κάνει σκληρό για τους ανθρώπους να κινούνται ελεύθερα μέσα στο νοικοκυριό.


3. Τοποθετώντας τους τοίχους

Όταν το μηχάνημα εγκαθίσταται, είναι σημαντικό να διασφαλιστεί ότι δεν κλίνει στους τοίχους. Θα πρέπει να υπάρχει επαρκής χώρος για την κίνηση του αέρα. Η έξοδος και η είσοδος δεν πρέπει ποτέ να είναι κρυμμένα. Τα εύθραυστα αντικείμενα δεν πρέπει ποτέ να τοποθετούνται κοντά. Αυτό περιλαμβάνει αγγεία ή άλλα αντικείμενα που μπορεί να έχουν υγρό μέσα.


4. Κάπνισμα

Εάν ένα νοικοκυριό έχει έναν καπνιστή, ο καθαριστής αέρα πρέπει να τοποθετηθεί σε πάγκο. Αυτό εξασφαλίζει ότι το μηχάνημα απορροφά όλα τα σωματίδια καπνού. Επιλέγοντας έναν καθαριστή αέρα της Κίνας με αισθητική αξία προσθέτει στην ομορφιά ενός δωματίου.


5. Κακή κυκλοφορία αέρα

Σε πολλές περιπτώσεις, είναι ένα μεγάλο πράγμα για να ανοίξετε τις πόρτες και τα παράθυρα για να διευκολύνετε τον εξαερισμό. Όταν οι καθαριστές αέρα χρησιμοποιούνται μετά το κλείσιμο των Windows, το αποτέλεσμα είναι ακόμα καλύτερο. Το άνοιγμα των παραθύρων μπορεί να μειώσει την ατμοσφαιρική ρύπανση σε εσωτερικούς χώρους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από την ποιότητα του υπαίθρου αέρα. Σε ένα σπίτι, όχι όλες οι περιοχές έχουν καλή κυκλοφορία αέρα. Κατά την τοποθέτησηκαθαριστές αέρα, είναι σημαντικό να επιλέξετε θέσεις όπου η κυκλοφορία του αέρα δεν είναι τόσο καλή. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση επιβλαβών αερίων και σωματιδίων από το δωμάτιο.


6. Οικογενειακές δραστηριότητες

Οι καθαριστές αέρα UVC, οι καθαριστές αέρα HEPA και άλλοι τύποι πρέπει να τοποθετούνται μέσα στα δωμάτια όπου συγκεντρώνονται οι περισσότερες οικογενειακές δραστηριότητες. Αυτές οι περιοχές περιλαμβάνουν δωμάτια μελέτης και σαλόνια. Αυτές είναι περιοχές που συχνάζουν περισσότερο την ημέρα. Εδώ πρέπει να τοποθετηθούν καθαριστές αέρα για την προστασία των οικογενειών. Όταν κοιμούνται, οι καθαριστές πρέπει να τοποθετηθούν μέσα στην κρεβατοκάμαρα για να αντιμετωπίσουν τον αέρα εκεί.

Κίνα Olansi Κατασκευαστής καθαρισμού αέρα (80)

Η εύρεση του καλύτερου κατασκευαστή του καθαριστή αέρα και η επιλογή των καλύτερων προϊόντων μπορεί να είναι ένα μεγάλο πράγμα που σημαίνει καλύτερο καθαρισμό αέρα στο τέλος της ημέρας. Εάν η ατμοσφαιρική ρύπανση υπάρχει σε όλο το σπίτι, τότε η θέση του καθαριστή αέρα μπορεί να αλλάξει από καιρό σε καιρό για να σώσει κάθε δωμάτιο. Για περισσότερα σχετικά με το καλύτερο μέρος για να εγκαταστήσετε το Olansi ολόκληρο το σπίτικαθαριστής αέρα με υπεριώδες φωςΓια τα καλύτερα οφέλη, μπορείτε να επισκεφθείτεΟΛΑΝΣΗ Κίναστοhttps://www.olansifr.com/Για περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά με την ΟΛΑΝΣΗ
Olansi Healthcare Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής του καθαριστή αέρα, υδρογόνο νερό, καθαριστής νερού κ.λπ. προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας από το 2009 στο Guangzhou της Κίνας. 60.000 m2 δικόχρωμο εργοστάσιο μούχλας, το δικό του εργοστάσιο φίλτρου, το δικό του εργοστάσιο καλούπι, το δικό του εργοστάσιο συναρμολόγησης! Επαγγελματικό εργαστήριο 600 τετραγωνικών μέτρων, ομάδα Ε & Α. Είμαστε prfecessal στην ODM, υπηρεσίες OEM! 3.000 τεμάχια ανά ημέρα παραγωγικής ικανότητας! 100% δοκιμή γήρανσης για μαζική παραγωγή! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Approval & ISO 9001: 2008 πιστοποιητικό!
Επικοινωνήστε με την Olansi
ΕλαφρύςBuidling 1, No.1 της οδού Haiyi, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Κίνα
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd.Πολιτική απορρήτου